Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:51 21.09.2023 Крем-суп з лісових грибів та вершкового сируГрибний крем-суп на смак — це без перебільшення вишукана ресторанна страва. При цьому приготувати її може кожен.
На 4 порції: лісові гриби - 500гр цибуля – одна середня вершки – 150 мл (10-15%) вершкове масло для смаження грибів - 1ст.л. крем-сир - 50гр сіль, перець за смаком
Для подачі ідеально підійдуть сухарі з білого хліба - підсмажити на сухій(!) сковорідці шматочки хліба до золотистого кольору.
Для супу в каструлю розтоплюємо вершкове масло, а щоб воно не диміло додаємо 1ч.л.олії. Дрібно нарізаємо цибулю і відправляємо її в каструльку для пасерування. Додаємо підготовлені гриби. Якщо в наявності шампіньйони або білі гриби, то просто порізані, а інші види я попередньо чищу і відварюю. Обсмажуємо гриби доготовності, постійно помішуючи. На цьому етапі ми додаємо сіль, перець та крем-сир, оскільки гриби із вдячністю вбирають всі смаки. Одразу після цього заливаємо суміш окропом. Вода має ледь закривати вміст каструлі. Тут потрібно бути уважним та не перебільшити. Зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і проварюємо упродовж приблизно 15 хвилин. Далі залишається надати грибному супу потрібної нам структури. Тому збиваємо його погружним блендером до однорідності. Тепер додаємо вершки, доводячі суп до потрібної нам консистенції. Присипаємо зеленню і можна подавати. Тетяна Хвиль Переглядів: 768
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |