Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:28 14.09.2023 Закуска із маринованого перцюПоки сезон перцю, пропоную рецепт дуже смачної закуски - смачна, нарядна і корисна.
перець болгарський червоний - 4 шт олія - 2 ст.л. оцет яблучний 6% - 2 ст.л. мед - 1ст.л. кінза (або петрушка) - 15 гр часник - 2 зубці сіль - за смаком перець чорний мелений - за смаком для подачі - фета, горіхи (або насіння гарбуза, льону, коноплі), оливки або каперси ⠀ Перці цілими покласти на деко, запекти в духовці при 250С 30 хвилин. Гарячі перці покласти в пакет на 15 хвилин, для того, щоб легко було очистити від шкірки. Перці очистити від шкірки, нарізати шматочками, додати до них зелень, натертий часник, сіль, мед, перець, олію, оцет - перемішати. Покласти в контейнер, закрити кришкою, прибрати мінімум на 2 години в холодильник, можна на ніч. Для подачі викласти на блюдо, присипати зверху фетою, горіхами, каперсами, зеленню. Тетяна Хвиль Переглядів: 819
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |