Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:58 17.08.2023 Ягідне морозиво в шоколадній глазуріНайсмачніше що можна знайти в літню спеку - це морозиво. Сьогодні це буде легке та освіжаюче ягідне морозиво, за бажанням його можна покупати в шоколадній глазурі і буде просто вау.
Ягідний мікс свіжий чи заморожений - 210 гр Цукор - 140 гр Вода - 336 гр (66 для крохмалю та 270 для сиропу) Крохмаль картопляний - 14 гр
Ягоди подрібнити. Крохмаль розвести у 20% теплої води (66 гр). Воду (270 гр), що залишилася, розвести з цукром, довести до +85ºС і витримати 2 хв при цій температурі. При необхідності сироп відфільтрувати. Змішати всі складові, довести до +80-85ºС і витримати 5 хвилин за цієї температури. Процідити. Охолодити до +2-6ºС або залишити в холодильнику на всю ніч. Перемішати та перелити в морозивницю згідно інструкції. Розкласти по формочкам. Готове морозиво помістити в морозильник щонайменше на 6 годин. Для глазурі розтоплюємо 200гр.шоколаду і 40мл олії без запаху, занурюємо морозиво і викладаємо на пергамент для застигання. Тетяна Хвиль Переглядів: 740
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |