Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:18 14.08.2023 Ікра баклажанова із запечених овочівДуже смачна ікра за рахунок того, що овочі запікаються - це підсилює смак. Раджу всім, хто ще пробував. А ще випробувала один лайфхак, який побачила в американської блогерки- як швидко і зручно почистити від шкірки баклажани. Все просто - запечені овочі відразу загорнути в кілька шарів плівки, скрутити як цукерку, дати охолонути, тоді кінчик, де була плодоніжка відрізати і вичавити м'якоть як з тюбика. Мені дуже сподобалося, оскільки руки чисті, а кілограм баклажанів я почистила буквально за 5 хвилин.
На 6 баночок, об'ємом 0,5 л баклажани-2 кг солодкий перець-1 кг помідори-1 кг морква-0,5 кг цибуля-0,5 кг часник-1 гол. цукор-3 ст.л. сіль,перець за смаком солодка паприка-1 ст.л. оцет 9%-4 ст.л. ⠀ Овочі запікати при температурі 180 ° приблизно 40 хвилин. Для того щоб перець очистився від шкірки, його гарячим потрібно загорнути в пакет на 10 хвилин. З помідор зняти шкірку. Все подрібнити, скласти в каструлю, додати всі спеції крім оцту. Ікру кип'ятити 20 хвилин, додати оцет і лишити на вогні ще 5 хвилин. За бажанням пробити погружним блендером і закрити в стерилізовані баночки. Зберігати в прохолодному місці. Тетяна Хвиль Переглядів: 752
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |