Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 15:43 07.08.2023 Мариновані баклажани як грибиВлітку маринади нічим не поступаються свіжим овочам, вони прекрасно доповнюють шашлик, сир на грилі, а під 50 грамульок то просто пісня! Сьогодні ділюся рецептом маринованих баклажанів, які будуть готові за 20 хвилин, а їх смак нагадуватиме грибочки.
На 1 кг баклажанів: салатна цибуля - 1 шт олія нерафінова - 50мл оцет (6%) - 3ст.л. цукор - 2ст.л. сіль - 1ч.л. часник - 3-4 зубчики зелень - 1 пучок
Баклажани ріжемо кубиками, краще невеличкими. Закинути в окріп і варити 5 хвилин, відкидаємо на сито. Додаємо тонко порізану цибулю, сіль, цукор, оцет, все перемішуємо, щоб розчинилися спеції, тоді додаємо часник і олію. Перемішуємо і ставимо в холодильник на 20 хвилин. Перед вживанням додаємо подрібнену зелень, можна додати ложку каперсів. Збереігаються такі баклажани в холодильнику тиждень. Тетяна Хвиль Переглядів: 803
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |