Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:53 21.06.2023 Шоколадне пташине молокоКоли не хочеться вмикати духовку на допомогу приходять цукерки. Найпростіші - це пташине молоко, зберігаються в холодильнику, тому до кави така прохолодна смакота буде доречна. Сьогодні вони будуть шоколадні.
2 білки в діжу Сироп: 130гр води 5гр агару 200гр цукру 50 інвертного сиропу Крем: 200гр вершкового масла 100гр згущеного молока 30гр какао ⠀ Всі інгредієнти для масляного крему мають бути кімнатної температури, збиваємо їх до м'яких піків. Додати у воду агар, довести до кипіння, додати цукор із глюкозним сиропом, варити до 108-110С. Білок збити до м'яких піків. Тонкою цівкою влити готовий сироп, збивати до збільшення маси в кілька разів. Додати масляний крем. Перемішати до однорідності, викласти в металеву рамку 18-20 см, розрівняти, накрити в контакт плівкою, прибрати в холодильник на стабілізацію на 4-5 годин. Потім обсипати какао, порізати порційно. Тетяна Хвиль Переглядів: 668
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |