Рубрики
... |
16:21 20.06.2023 Стейки з молодої капустиОдна з найлітніших страв, от правда. Вперше спробувала два роки тому, робила кілька ваірантів, найбільше сподобалося, якщо капусту заздалегідь замаринувати в соусі теріяки, достатньо буде 10 хвилин.
Маринад: 100мл соусу теріяки 1ч.л.діжонської гірчиці 0,5ч.л. меду 1ч.л.оцту ягідного або фрукового
1 невеликий качан молодої капусти 100г будь-якого твердого або напівтвердого сиру оливкова олія сіль перець
⠀ Капусту ріжемо шматочками товщиною приблизно 2-3 см. Для маринаду все змішуємо, змащуємо стейки з двох боків і лишаємо щойнайменше хвилин на 10. Сир натираємо на великій тертці. Викладаємо капусту на лист, рясно посипаємо сиром і збризкуємо оливковою олією. Солимо і перчимо на смак. Розігріваємо духовку до 200°С і запікаємо капусту приблизно 10 хвилин до золотистої скоринки. При подачі посипаємо улюбленими спеціями. Тетяна Хвиль Переглядів: 654
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |