Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:05 15.06.2023 Крем-суп з кабачківНа 4 порції:
Кабачки молоді – 1000 г Цибуля ріпчаста - 260 г (2 шт.) Морква – 100 г (1 шт.) Масло вершкове - 15 г Олія - 30 г Сир плавлений – 100 г Петрушка свіжа - 30 г Каррі - 1/2 ч. ложки Сіль - 1/4 ч. ложки Перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки Вода – 1 л
Овочі вимиваємо, обсушуємо. Кабачки обрізаємо по краях, не очищаючи, нарізаємо кубиками. Викладаємо в каструлю кабачки, заливаємо 1 л води, додаємо 1/4 ч. ложки солі, доводимо до кипіння і тримаємо хвилин 5-7. Цибулю очищаємо, нарізаємо чвертькільцями. Моркву натираємо на великій тертці. У сковороді на середньому вогні розігріваємо вершкове масло та олію. Викладаємо в сковороду цибулю та моркву, смажимо, помішуючи, до золотистого кольору, приблизно 8-10 хвилин. Обсмажені овочі перекладаємо в каструлю, варимо ще 5 хвилин. Плавлений сир натираємо на великій тертці. Викладаємо сир у каструлю з овочами. Варимо помішуючи до розчинення сиру приблизно 7 хвилин. Погружним блендером пробиваємо суп. Якщо на ваш смак суп вийшов густуватим, його можна розбавити вершками 10% і знову довести до кипіння. У суп-пюре додаємо каррі та мелений перець, досолюємо за смаком. Подаємо суп до столу, додавши петрушку до кожної порції. Ще смачно додати гарбузове насіння, сухарики з білого хліба. чипси з бекону, я ще додавала мариновану бринзу. Тетяна Хвиль Переглядів: 689
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |