Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:47 17.03.2023 Шоколадні пряникиЦі пряники просто спогад дитинства, вони, правда, і зараз продаються, але смак ну зовсім не такий, та й склад сумнівний. Тому пропоную спекти самим, вони готуються легко, а з'їдаються іще легше.
Змішати борошно (1) з цукром, сіллю і залити цю суміш при постійному помішуванні киплячим молоком з ваніллю. Охолодити заварку до кімнатної температури. Ввести в заварну основу яйце, жовток і олію, потім додати попередньо змішане борошно (2) з какао і розпушувачем, замісити липке тісто. Борошном (3) присипати стіл, викласти тісто і вимісити до однорідності. З тіста сформувати кульки вагою 30 грам кожна, викласти на деко і випікати 20 хвилин при 180°. З'єднати пудру, білок, лимонний сік і збити. Гарячі пряники покрити глазур'ю (зручно рукою в одноразовій перчатці) і викласти на пергамент. Після того як глазур застигне пряники можна подавати до чаю. Тетяна Хвиль Переглядів: 747
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |