Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17012)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2112)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2062)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1765)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1759)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1745)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1736)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1719)

Ванільне морозиво з пармезаном (1686)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1692)

Закуска із запечених баклажанів (1673)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1665)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1618)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1618)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1638)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1625)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1536)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1524)

Баклажан-кебаб в духовці (1511)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1498)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Це цікаво
14:21 24.11.2022

Для ставок на Кіберспорт

У кіберспорті, як і в інших видах спорту, є чемпіонати, турніри і навіть різні ліги, в яких змагаються гравці у відеоігри. Яніс Дзерве, організатор Ліги кіберспорту, хоче зробити Латвію центром відеоігор в країнах Балтії.

Змагання з відеоігор були введені відносно недавно. Перші змагання відбулися в 1972 році. Конкурс проводився в Стенфордському університеті під назвою Spacewar, а головним призом стала підписка на журнал Rolling Stone. Однак уже в 1980 році відбувся перший масштабний турнір з кіберспорту, в якому взяли участь понад 10 000 учасників з усіх країв Сполучених Штатів. Гравці змагалися в інре-The Space Invaders.

Види ігор в кіберспорті

У кіберспорті багато різних ігор-gg bet. у кожного своя мета, стиль і завдання. Найпопулярнішими іграми в кіберспорті є «бойові ігри» та «стрілялки», їх вибір дуже великий. Більшість ігор призначені для гравців усіх рівнів, але багато з них здаються занадто складними для новачків. Вони призначені для професійних геймерів, які давно грають у відеоігри.

В даний час найпопулярнішими іграми є Pubg, Call of Duty, World of Tanks, Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone, Rocket League, Dota 2, Smite, Super Smash Bros. Melee, Overwatch, StarCraft II і Heroes of the Гроза. Кожен фанат кіберспорту грав хоча б в одну з цих ігор. Багато людей, які не цікавляться кіберспортом, також знайомі з цими іграми.

У 2013 році в США кіберспортсмени були визнані справжніми спортсменами, а на Філіппінах в 2017 році Кіберспорт був визнаний справжнім видом спорту. В даний час розглядається можливість включення кіберспорту в літні Олімпійські ігри 2024 року. Якщо це дійсно станеться, то змагання, швидше за все, відбудеться в одній з найпопулярніших ігор, таких як Pubg, Call of Duty, Counter Strike тощо.

Ставки на Кіберспорт

Як це не здасться дивним, але робити ставки в кіберспорті теж можна. У цьому виді спорту мало фізичної активності, але він так само складний, як і спортивні ігри. У цьому випадку гравцям потрібно думати про своє фізичне самопочуття, щоб уникнути проблем зі здоров'ям через тривале сидіння. Сьогодні займатися кіберспортом так само цікаво, як хокей або баскетбол.

У професійному кіберспорті гравці вибирають відеоігри, розбиваються на команди та борються за величезні призи. Спостерігаючи за грою, глядачі можуть робити ставки на те, яка команда виграє, а яка програє. Кіберспорт можна використовувати з різною швидкістю залежно від того, в яку гру грають, скільки команд бере участь у грі, скільки гравців у кожній з команд та інших факторів

Найпопулярніші види ставок, які використовуються гравцями, — це фора, точний результат, переможець гри. Всі ці види ставок досить прості — їх можуть використовувати і новачки. Фора використовується дуже часто, він робить ставку на різницю результатів, вказуючи, яка команда від нього виграє. У ставці необхідно вгадати точний результат гри і те, яка команда виграє.

Переглядів: 3419

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.