Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17097)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2132)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2074)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1783)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1776)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1768)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1752)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1731)

Ванільне морозиво з пармезаном (1703)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1704)

Закуска із запечених баклажанів (1692)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1679)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1633)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1631)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1653)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1638)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1551)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1543)

Баклажан-кебаб в духовці (1529)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1515)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
10:25 21.11.2022

Рівненщина отримала медикаменти та харчі від благодійників з Європи

Чергова гуманітарна допомога від благодійного фонду International Charitable Foundation "Ukrainian Dream - XXI Century" з координацією ГО Центр Інтеграції та Рівненською ОВА надійшла у нашу область. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Це медичний вантаж: турнікети, одноразові хірургічні халати, компресійні пов’язки для зупинки кровотечі та інструменти для декомпресії при пневмотораксі. У сортувальному медичному складі медики переберуть усе, частину з цих позицій використають для формування бойових аптечок.

Друга частина гуманітарного вантажу – 500 банок м’ясних та рибних консерв. Крім того, отримали тактичне спорядження та термоодяг.

«Волонтери цього фонду надають допомогу у наш регіон вже втретє. Усе отримане облікуємо та надішлемо для наших військових. Дякуємо за підтримку та небайдужість! Тільки спільними зусиллями досягнемо перемоги», - зазначив Сергій Подолін.

Уся гуманітарна допомога зберігається на поличнкових стелажах від fortisstroy.com.ua в складах Рівного.

Поличні металеві стелажі відмінно підходять для зберігання великої кількості речей, до яких важливо мати швидкий доступ. Тому багато компаній зацікавлені в покупці стелажів металевих збірних в СПб для розміщення в складських сховищах різного виду предметів і обладнання. Складські металеві стелажі являють собою універсальні конструкції з міцної сталі, які допоможуть оптимально організувати простір складу, гаража, лабораторії, торгових залів, офісів, архівів і виробничих приміщень.

Поличні стелажі є найкращим рішенням ергономічного розміщення предметів на різних платформах в майстернях, цехах та інших місцях з досить об'ємними і важкими екземплярами. Складські металеві стелажі чудово підійдуть для зберігання шин, різних ємностей, і широкого спектру господарського приладдя. Поличні стелажі цінуються за надійність і зручність конструкції, оскільки рами і стійки виконані з якісного металу і їх зручно збирати в блоки.

За бажанням замовника стелажна система може комплектуватися додатковими елементами і володіти різними конфігураціями і характеристиками вантажопідйомності.

Сумарне навантаження на металеві стелажі для складу може досягати 4000 кілограмів (в залежності від моделі і габаритів стелажа)!

Купити збірні металеві стелажі в СПб полегшеного типу буде цікаво тим, хто збирається зберігати архівні папки, документацію та інші бухгалтерські приналежності. Металеві стелажі для архіву витримують до 100 кілограмів вантажу на одну полицю, відрізняються швидким і простим монтажем. Такий вид металевих стелажів для зберігання архівів вже встигли гідно оцінити багато бюджетних організацій.

Перш ніж купити металевий стелаж, варто визначитися:

З розмірами поличного стелажа (Мінімальна ширина і глибина самого виробу і максимально вільний простір, доступне для розміщення). Можливе виготовлення деяких моделей металевих стелажів для складу за розмірами клієнта.

З кількістю навантаження на металеві стелажі для складу (слід звернути увагу на граничну норму для однієї полиці і для секції стелажа в цілому, з урахуванням використовуваного настилу).

З особливостями складання поличних стелажів (вона буває безболтовой зі спеціальними зачепами, збірка з болтами, збірка з болтами і гайками і т.д.).

Вибрати стелажі металеві збірні і купити в fortisstroy.com.ua за найдемократичнішими цінами, можна в компанії Фортіс Строй.

Широкий вибір збірно-розбірних конструкцій, і стелажі металеві Збірні можна купити різних розмірів, кольору і комплектації, з урахуванням майбутнього навантаження.

Є можливість купити стелажі деяких моделей для складу і замовити їх фарбування в інші кольори відповідно до палітрою, наданої виробником.

Виготовляються металеві кутові стелажі для архіву за індивідуальними розмірами, під ваші потреби і метраж.

стелаж металевий можна не тільки купити, але і оперативно отримати його безпосередньо на своєму складі, куди він буде доставлений нашою службою. У будні дні доставка здійснюється відповідно до робочого графіка і побажаннями клієнта, у вихідні за домовленістю.

Наші фахівці допоможуть не тільки купити стелажі для складу, але і нададуть професійну консультацію за наявними моделями і нададуть допомогу у виборі найбільш оптимальних варіантів, що підходять для клієнта.

Пресслужба Рівненської ОВА

Переглядів: 4212

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.