Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17109)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2134)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2077)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1785)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1777)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1770)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1754)

Ванільне морозиво з пармезаном (1708)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1734)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1707)

Закуска із запечених баклажанів (1695)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1681)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1635)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1634)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1657)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1641)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1552)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1544)

Баклажан-кебаб в духовці (1533)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1518)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Економіка
13:39 22.11.2021

Експрес-кредити готівкою за годину: вік, умови, відсотки

З року в рік зростає популярність послуги експрес-кредитування, що змушує все більше і більше число банків вводити подібну послугу. Одночасно, дана послуга дає можливість банкам досить добре заробити, так як її вартість значно перевищує вартість стандартного кредитного пропозиції.

У кожного з'явилася можливість вибору найбільш вигідного саме для себе кредитної пропозиції. Хтось готовий надати значну кількість документів, чекати закінчення всіляких перевірок, і, врешті-решт, отримати позику на карту терміново без відмови в Україні на Моя Готівочка за досить низькою процентною ставкою. Або відмова за заявкою, як результат-втрата часу і зусиль.

Багато хто не бажає чекати, вони згодні переплатити, але отримати кредит швидко, з наданням мінімуму документів і з витратою мінімуму зусиль. Таку можливість надають експрес-кредити готівкою за годину. Багато з подібних позик оформляються за більш короткий термін - від декількох хвилин до півгодини. Оформлення експрес-кредитів не вимагає надання забезпечення у вигляді поруки, або застави. Від позичальника потрібно надати тільки паспорт і, в більшості випадків, другий документ.

Основними вимогами до позичальників при оформленні експрес-кредиту готівкою виступає Вік - від 23 років. Наступним критерієм виступає наявність громадянства, постійної реєстрації та постійного місця роботи. Обов'язковою є наявність у позичальника стаціонарного номера телефону, як за місцем проживання, так і за місцем роботи.

У більшості випадків, кредитна заявка аналізується автоматично і приймається рішення на основі наданих даних, але, в будь-якому випадку, буде зроблений запит в кредитне бюро. При наявності проблем з кредитною історією, в експрес-кредиті готівкою буде відмовлено.

За економію часу, за спрощеність процедури розплачується сам позичальник підвищеними відсотками. Якщо за стандартними класичними кредитами готівкою процентні ставки лежать від 21% до 40% річних, то за Експрес-кредитами - від 30% до 80%. Чим тривалі період кредитування, тим нижче щомісячний платіж, але більше переплата (тобто кредит обходиться дорожче). При зниженні терміну кредиту, переплата менше, але платіж вище. Позичальник повинен сам визначитися, який розмір щомісячного платежу його влаштовує. Банки ж вважають, що позичальник має можливість витрачати на виплати в рахунок боргу в розмірі, що не перевищує половину сімейного доходу.

У будь-якому випадку до оформлення експрес-кредиту готівкою за годину, обов'язково тверезо зважте чи потрібні вам кредитні гроші зі значною переплатою, чи немає можливості оформити кредит за стандартною процедурою і отримати позику з невеликою переплатою? Так чи ви сильно потребує кредитних грошей. Може бути, більш раціональніше, буде накопичити кошти? Нехай частину (половину) від необхідної суму, тим самим знизивши величину кредиту, зменшивши, як щомісячний платіж, так і знизивши переплату? Вибір залишається за позичальником.

У разі, якщо ви вирішуєте оформити Експрес-кредит готівкою, ми рекомендуємо вивчити кілька кредитних пропозицій від різних банків, відправити кілька заявок. Потім зробити вибір найбільш вигідного саме для вас кредиту, тим самим заощадивши кошти.

Джерело: http://imetal.in.ua/

Переглядів: 4641

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.