Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17001)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2111)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2061)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1765)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1757)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1745)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1736)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1718)

Ванільне морозиво з пармезаном (1686)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1692)

Закуска із запечених баклажанів (1673)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1665)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1617)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1618)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1638)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1625)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1535)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1524)

Баклажан-кебаб в духовці (1510)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1498)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
Як підібрати бюстгальтер для мам
19:02 24.06.2021

Як підібрати бюстгальтер для мам

Після народження дитини з припливом молока жіночі груди стає важкою і повною. Максимальний розмір досягається на третьому-четвертому тижні після пологів. Далі обсяг трохи зменшується.

Лактація остаточно встановлюється до шостого місяця після пологів. Молоко тепер не виробляється заздалегідь, а з'являється після смоктання. В цей час груди набуває приблизний розмір, який був до початку годування.

Правильно підібране нижню білизну для годуючих мам (бюстгальтер для беременных и для кормящих мам - anita.ua/anita-maternity/byustgaltery) допоможе уникнути подібних проблем. Вибрати і купити бюстгальтер для годування в перші півроку після пологів можна вже на восьмому місяці вагітності. Саме в цей час груди набуває зразкові остаточні розміри.

Правила вибору бюстгальтера для годування

  • Вибирайте чашки з застібками, відкрити і закрити які можна однією рукою;
  • Бюстгальтер підтримує груди знизу завжди, навіть при відкритих чашечках;
  • Не беріть вузькі бюстгальтери. Кісточки і бретельки такої білизни стискають груди і блокують закупорюють молочний проток. Тоді немовля не отримає необхідної кількості молока. Крім того, застій молока призводить до утворення !;
  • У перші тижні після пологів краще використовувати бюстгальтер без кісточок. Вони перешкоджають нормальному протоку грудного молока. Крім того, вони доставляють дискомфорт мамі, що годує;
  • Вибирайте чашки з дихаючої тканини, бажано з бавовни або сучасних синтетичних тканин на основі мікрофібри. Пам'ятайте, що синтетика і пластикові плівки збирають вологу близько сосків. Зайва вологість призводить до появи і розвитку інфекції і запалення;
  • Бавовняна Нижня білизна повинна містити в складі 5-10% еластичних тканин. Наприклад, лайкру або еластан. Такий ліф має більш акуратний зовнішній вигляд. І він прослужить довше, ніж з 100% бавовни;
  • Перший бюстгальтер для годування не повинен містити швів з внутрішньої сторони чашки.Так як шви натирають соски, в результаті чого з'являються болі в грудях, тріщини і дискомфорт. Надалі стежте, щоб шви не розташовувалися в області сосків;
  • Так як розмір бюста змінюється в період годування, на пізньому терміні вагітності можна купити два бюстгальтера. Один з яких буде за розміром, а другий на розмір більше.
  • Додаткову білизну можна купити на третю-четверту тиждень після народження малюка, коли лактація більш-менш встановиться;
  • При великих грудях вибирайте бюстгальтер з додатковою підтримкою. Підійде ліф з круговою підтримкою;
  • У період грудного вигодовування зручно використовувати спеціальні підкладки в ліфчик. Вони вберуть зайве молоко, забезпечать комфорт і гігієну. Не забувайте міняти вкладиші в міру намокання.

Моделі бюстгальтера для годування

Нагадує коротку майку. Еластичний топ без кісточок відмінно підходить для годуючих мам. Велика перевага такого топа в швидкому і комфортному доступі до грудей, яку легко звільнити, просто зсунувши чашку.

Однак така білизна не забезпечує належної підтримки і не підійде для жінок з важкою і великими грудьми. Топ краще використовувати в період налагодження лактації, а саме в перші місяці після пологів.

  • З круговою підтримкою

Роблять за типом класичного ліфа, проте чашка такого виду має два шари. У внутрішньому шарі роблять спеціальний проріз для соска і ареоли. Верхній шар при цьому легко відстібається і вивертається в сторону. Такий ліф добре підтримує бюст, проте вимагає більш ретельного підбору за розміром. Бюстгальтер з круговою підтримкою можна купити з кісточками і без.

Відкриті чашки

Підтримують бюст тільки знизу за допомогою гнучких кісточок. Одна з чашок такого ліфа відстібається і повністю відкриває груди. даний вид підходить для невеликих грудей або після 5-6 Місяця годування. Вони володіють привабливим зовнішнім виглядом і не мають обмежень в дизайні. Однак доступ до сосок буде скрутним і не найшвидшим.

Як визначити розмір

Стандартне маркування містить два символи. Буква позначає розмір чашки (обсяг по грудях), а цифра - обсяг під грудьми. Топи для годування іноді маркуються тільки обхватом під бюстом, так як еластична тканина розтягується і підходить для різного обсягу. Іноді на топах вказують подвійний обсяг чашки. Наприклад, 75 а-в. це вказує, що ліф підходить для першого і другого розміру грудей, а обхват становить 75 сантиметрів. Крім того, на ТОПі можуть просто вказати розмір одягу (S, М, L і т. д..).

Бюстгальтер для годування - це обов'язковий елемент білизняного арсеналу новоспеченої мами. Даний тип білизни забезпечує максимальний комфорт під час годування, він виконує підтримуючу функцію грудей, запобігає появі розтяжок, знімає біль під час годування грудьми. Крім того, такі бюстгальтери виглядають дуже стильно, вони втілюють жіночність і красу.

Відмітна характеристика топа для годування-наявність додаткових застібок. Такі застібки (кнопки або блискавки) можуть бути розташовані між чашками або у верхній частині чашки. Є варіанти і зовсім без застібок, виконані з міцних і еластичних матеріалів, які легко розтягуються. Такі бра відрізняються відсутністю жорсткого каркаса і кісточок, і підходять для власниць невеликих грудей.

Величезний вибір якісних і недорогих бюстгальтерів для годування представлений в онлайн-магазині KIABI. Це стильні бра, виконані в нейтральному забарвленні і декоровані обробкою з мережива. У каталозі можна вибрати як одиничний екземпляр, так і комплект з декількох бюстьє. Крім нижньої білизни для вагітності та годування в каталозі багато моделей на кожен день. Це зручні

Спеціальний бюстгальтер однаково необхідний всім годуючим матерям, незалежно від розміру грудей. Він не тільки допомагає уникнути розтяжок і обвисання, але і забезпечує належний рівень гігієни. Однак з цими функціями справляються лише вірно підібрані ліфчики.

Список звичних орієнтирів-розмір, матеріал, Висота і форма чашок - в ході вагітності і пологів доповнюється декількома новими пунктами. Жінці, яка готується до материнства, слід врахувати наступні моменти і рекомендації:

Трохи про виробників

Популярні торгові марки:

  • Фест;
  • Мілавіца;
  • Anita;
  • Мамин будинок;
  • Emma Jane;
  • Bliss.

Найдоступніший за ціною варіант - » Мамин дім «і»фест". "Аніта «цікава в першу чергу надійними лямочками,» Мілавіца « - різноманіттям фасонів і стильових рішень, а у «Emma Jane" виходять розраховані на довге носіння топ-бюстики.

Бюстгальтер-це важлива деталь гардеробу жінки, особливо в період вагітності та годування груддю, коли все, що стосується мами і її малюка має бути безпечним, комфортним і функціональним. У період годування груди багаторазово збільшується, але це зовсім не означає, що потрібно носити величезний бюстгальтер з гардероба своєї бабусі.

Чим ліфчик для годування відрізняється від звичайного?

Яким же повинен бути ідеальний бюстгальтер для годування, щоб він був зручний для повсякденного носіння і сну, і до того ж не лякатися свого відображення в дзеркалі?

Ліфчик для годування відрізняється від звичайного посиленою підтримкою грудей за допомогою широких лямок і каплевидної форми чашок, еластичністю тканини, здатної розтягуватися при припливі молока, і спеціальними застібками, що дозволяють швидко дістати груди, щоб погодувати малюка. Крім цих основних функцій, вони оснащені декількома рядами гачків, що дозволяють регулювати обхват грудної клітини в залежності від мінливого кожен день обсягу грудей. Всі Бюстгальтери для годування виготовляються з м'яких тканин, дбайливо підтримують низ грудей і зберігають її форму.

Порада при покупці: вибираючи ліфчик для годування, не забудьте прикупити одноразових вкладишів для вбирання надлишків молока. Якщо ви вночі проспите трохи довше звичайного, як і ваш малюк разом з вами, вам не доведеться переодягатися і міняти білизну, тому що молоко протече на одяг і постільну білизну. До того ж в громадських місцях ви будете завжди виглядати пристойно, без плям від молока від грудей, в разі якщо забудете вчасно погодувати дитину.

Види бюстгальтерів для годування

Білизна для годування представлено в декількох варіантах, в залежності від способу доступу до грудей з молоком.

  • З застібкою на гачках або кнопках між чашечками. Модель зручна тим, що можна швидко розстебнути бюстгальтер або відрегулювати обхват під грудьми, вибираючи з декількох можливих положень застібки. З недоліків: груди повністю відкривається під час годування, що деяким можна здатися незручним.
  • З застібками на блискавці. У такого ліфчика застібки у вигляді блискавок знаходяться збоку і знизу, тому одну з чашок можна відстебнути і спокійно погодувати дитину. З недоліків: зверху такого бюстгальтера обтягуючий одяг вже не одягнеш, так як будуть виділятися шви блискавок.
  • З застібками-кнопками на лямках. При цьому варіанті кнопку можна легко розстібати однією рукою і приспускати чашку ліфчика, що дуже зручно. У різних моделях передбачено відкриття повністю одних грудей. А в деяких-тільки одного соска.
  • Еластичні бюстгальтери дають можливість просто відтягнути і приспустити чашку вниз або вбік, щоб дати груди малюкові, за рахунок того, що шиються з особливо еластичною тягнеться тканини. Ця модель особливо зручна при великій кількості молока, так як тканина легко тягнеться і пристосовується під будь-який розмір грудей.
  • Бюстгальтери для сну. Виконані у вигляді перехрещуються на грудях еластичних смужок тканини з чашками. Тканина, з якої вони пошиті дуже легка і невагома, тому в них можна з великою зручністю вночі спати.
  • Топ-бюстгальтер. Виконаний у вигляді еластичного щільного топа без застібок і швів. Для годування досить витягнути потрібну груди з еластичної боковини. У них теж дуже зручно спати, так як вони ніде не здавлюють і не врізаються в спину. Така модель коштує набагато дешевше в порівнянні з іншими бюстгальтерами, і особливо підійде для першого місяця після виписки з пологового будинку, коли припливи молока ще нерегулярні і не встановилися остаточно.

Як правильно визначити розмір

З покупкою бюстгальтера краще не поспішати. Купувати найкраще буквально за місяць перед передбачуваною датою пологів - на 37-38 тижні. В цей час груди стає того ж розміру, який і буде у неї після пологів. Хоча і це теж попередній прогноз, тому краще купити тільки один, максимум два бюстгальтера, а інші придбати вже після пологів.

Щоб визначити розмір, потрібно виміряти сантиметром розмір під грудьми, а потім зробити інший обхват - по найвищим точкам грудей. Після цього відняти з великої цифри меншу. Отриману цифру слід знайти в таблиці розмірів. Перша цифра означає обхват під грудьми, а результат-ПРИВАТНЕ позначає повноту чашечки. Наприклад: обхват під грудьми дорівнює 85 см, а обхват самого бюста: 103 см.віднімаємо: 103 - 85 = 18.

Таблиця розмірів:

12-13А< / td>

1 Розмір< / td>

14-15 в< / td>

2 Розмір< / td>

16-17 з< / td>

3 Розмір< / td>

18-19D4 Розмір< / td>

20-21DD5 Розмір< / td>

У нашому прикладі 18 см відповідають 4 розміру. Тому сам розмір бюстгальтера буде 85 D. Якщо ви сумніваєтеся в розмірі, завжди уточнюйте у продавця, консультанта. І звичайно, щоб бюстгальтер сидів ідеально, найкращий варіант - примірка.

Як вибрати зручний і красивий ліфчик для годування

У будь-якому випадку, приходячи в магазин, найкраще білизну поміряти. Проте, щоб купити якісну річ, безпечну для вас і дитини, потрібно звернути увагу на ряд деталей:

  • Ліфчик повинен бути без кісточок. Будь-який тиск або перетискання молочних проток загрожує застоєм і болями в грудях.
  • Стрічка, що підтримує низ грудей, повинна бути еластичною, але не здавлює.
  • Груди повинні ідеально поміщатися в чашку, не виступати з боків або зверху. Найкраще якщо залишиться трошки місця зверху в чашці, з розрахунком на прибуває молоко.
  • Між ліфчиком і вашою спиною повинен поміщатися палець. Обов'язково перевірте це при примірці.
  • Ніколи не купуйте бюстгальтер, не помірявши його. Гроші можуть бути просто викинуті на вітер.
  • При примірці обов'язково підніміть руки верх. Ліфчик не повинен підскочити вгору.
  • Тканини повинні бути натуральні, з мінімальним додаванням синтетики. Особливо це стосується внутрішньої частини чашок: бажано щоб вони були з добре вбирає тканини.
  • Якщо ви відчуєте, як тисне той чи інший шов, задумайтеся про покупку безшовної моделі, наприклад, ластичного ліфчика у вигляді топа.
  • Порада! Купіть перед пологами два бюстгальтери різних моделей. Один візьміть на розмір більше вашого. Ви зможете оцінити наскільки вірно підібрати модель і розмір в перші тижні після народження малюка і налагодження грудного вигодовування.

    Переглядів: 4745

    Пошук

    Кулінарний конкурс

    Кулінарний записник
    Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



    Зареєструватися


    Газета "Piвне-Ракурс"



    Наші новини на Facebook

    Наш Топ-100

    QRcode
    ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2023    Всі права захищено.
    Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.