Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17003)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2111)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2061)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1765)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1757)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1745)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1736)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1718)

Ванільне морозиво з пармезаном (1686)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1692)

Закуска із запечених баклажанів (1673)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1665)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1617)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1618)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1638)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1625)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1535)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1524)

Баклажан-кебаб в духовці (1511)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1498)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Спорт
Риболовля у відкритому океані
13:35 08.04.2021

Риболовля у відкритому океані

Казковий острів Маврикій розташований серед водних просторів Індійського океану. Всіх любителів тихого полювання запрошуємо на незабутнє проведення часу-риболовлю у відкритому океані. Побувавши, на мавриканській риболовлі, кожен учасник піде з найкращими враженнями, звичайно ж, з хорошим уловом.

В океані у кожного є можливість зловити найбільшу рибу. Пізніше, вдома ви будете із задоволенням розповідати захоплюючі історії про проведений відпочинок.

Рибна ловля один з найдавніших видів видобутку прожитку для людства. До нашої ери на невеликій глибині ловили списами, спеціально відточеними палицями. У більш населених місцях розтравляли пастки, мережі. Але самим унікальним стала поява різноманітних гачків, які робилися з кісток тварин. Цей метод став прабатьком сучасної риболовлі. Мотори Парсун вже давно завоювали популярність не тільки в Україні, але також в Європі і в Америці! Секрет простий, відгуки про моторах Parsun найпозитивніші - https://fishing-mania.com.ua/motory/motory-benzinovye/parsun-1/.

З листопада по квітень поблизу берегів острова Маврикій велика риба підходить на найближчу відстань до коралових рифів. У цей період відбувається найвдаліший лов. У кожного фахівця або любителя з'являється можливість зловити дивного блакитного марліна. Це дуже велика риба 50-150 кілограмів вагою, розміри якої досягають п'яти метрів в довжину. Ловлячи марліна, Ви отримаєте масу задоволення. Адже сам процес більше схожий на полювання. Тут відбувається справжня боротьба між людиною і водним жителем. Ернест Хемінгуей був азартним любителем такого заняття. Він не раз описував свої враження від даних дій в таких творах як "Острови в океані","Старий і море". Зробивши після кілька фото з уловом на пам'ять, в подальшому здивуєте своїх друзів. Інакше Вашим розповідям ніхто не повірить, адже і ви б не повірили в казку про "величезну рибку у відерці".

Відпочиваючи в будь-якому готелі острова Маврикій, можете замовити туристичну риболовлю. Як тільки Світанок, підете на орендованій яхті по просторах неосяжного океану. На борту цілком зможете спробувати різноманітні напої та закуски. Так само можливе замовлення обіду на судні. Відпочинок на риболовлі триває від шести до десяти годин. В цей час цілком можливо забезпечити себе хорошою здобиччю. Крім марліна, цілком легко зможете зловити Боніто або дораду вагою до п'ятнадцяти кілограмів.

Перед початком ознайомтеся з декількома хитрощами місцевої лову. Поспостерігайте за скупченнями птахів. Адже Птахи годуються дрібною рибою, а цими не великими рибками харчується більша. Ось вона якраз привертає до себе настільки знаменитого блакитного марліна, акул або рибу-меч. З цього, наберіться терпіння, витримки і спостерігайте. Тільки стійкі, терплячі можуть дозволити собі хороший улов.

І так, ви зібралися компанією з трьох-чотирьох чоловік. Вивчили всі особливості місцевого лову. Піднялися на борт яхти. Тепер за кормою розпустіть віяло з шести спінінгів з блешнями, які або наживлені більш дрібною рибою, або імітують кальмарами. І чекайте, чекайте. Тепер у Ваших руках тільки везіння і удача. Не переживайте, що це робите в перший раз. Команда корабля допоможе в будь-яких починаннях, не залишить без уваги жодного з учасників цього шалено цікавого дії. Коли все-таки Марлін потрапив на приманку, не поспішайте радіти. Тут починається найскладніше. Ця риба дуже спритна і розумна. Тим більше її розміри змушують замислюватися не тільки новачків, але і досвідчених рибалок. Блакитний Марлін так просто ніколи не здається. Він буде постійно вистрибувати з води, а потім дуже глибоко занурюватися під неї. Цей процес самий трудомісткий і важкий для рук. На допомогу покличте друзів і команду, тільки вони нададуть підтримку в боротьбі між вами і морським гігантом. А якщо впоралися самі, то рекорд обов'язково зафіксується в клубній історії. Що дуже приємно.

На ловлю в Маврикії можна вирушати в будь-якому районі, крім південного узбережжя. Так само тут цілком доречна рибалка на Чорного марліна, еспадона, рибу-вітрильник, ваху, тунця, дорадо, різних видів акул і багато іншого. Сезон не припиняється цілий рік.

В кінці своєї пригоди обов'язково замовте вечерю з спійманого улову. Це принесе радість і задоволення не тільки вам, але і Вашим друзям і родичам. Відпочиньте, на рибній ловлі в Маврикії і це запам'ятається на все життя!

Переглядів: 4667

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.