Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17098)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2132)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2074)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1783)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1776)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1769)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1752)

Ванільне морозиво з пармезаном (1705)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1731)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1704)

Закуска із запечених баклажанів (1692)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1680)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1633)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1632)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1654)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1640)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1551)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1543)

Баклажан-кебаб в духовці (1529)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1515)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Рецепти
14:39 27.03.2021

КайФуй Суші: руйнуємо 5 міфів про суші

Японська кухня заслужено займає почесне місце серед найпопулярніших національних кухонь світу. Її страви, зокрема суші та роли, вже давно пройшли шлях від делікатесу й заморської екзотики до обов’язкового атрибуту кожного свята.

Японська кухня заслужено займає почесне місце серед найпопулярніших національних кухонь світу. Її страви, зокрема суші та роли, вже давно пройшли шлях від делікатесу й заморської екзотики до обов’язкового атрибуту кожного свята або ж навіть звичайних посиденьок у колі друзів. За цей час навколо японської страви утворилось доволі чимало міфів та чуток, частина з яких взагалі не відповідає дійсності. Команда KaiFui Sushi в місті Рівне спростовує найпоширеніші міфи про суші та розкриває особливості приготування цієї вишуканої страви. Почнемо!

Міф №1 Суші — це фастфуд

Нічого спільного з фастфудом у традиційному розумінні цього слова суші не мають. Так, вони готуються швидко, проте не так швидко, як смажена картопля тощо. До речі, суші не мають практично жодного смаженого інгредієнту, окрім декількох варіантів начинки. До того ж якщо говорити про вплив на організм — суші посідають почесне перше місце серед своїх конкурентів, адже при приготуванні суші використовуються виключно свіжі овочі й не застосовується жодної обробки приправами.

Міф №2 Японська кухня не поживна

Насправді залежить від того які саме суші або роли Ви замовляєте, адже від начинки залежить і калорійність, і поживність і звісно що смак. Зачасту суші подаються порціями по 6-8 штучок. Кількома такими ролами можна наїстись, але не варто за один прийом їжі з’їдати відразу багато, щоб згодом не відчувати тягар. Пам’ятайте, проблема зазвичай криється не в продуктах, а в надлишку з’їденого, тому усюди слід дотримуватись міри.

Міф №3 Справжні суші можна приготувати вдома

“Скрутити рис й зверху покласти рибу — простіше простого!” — думають ті, хто жодного разу не готував суші. Ми заздримо такій самовпевненості :) Насправді, правильно готувати суші та роли вчаться близько 5 років, 2 роки з яких підуть на оволодіння технікою приготування рису і 3 роки на приготування риби. За цей час людина познає усі аспекти японської культури, вивчає справжні японські рецепти й відточує свою майстерність.

Досить важливим також є вибір продуктів. Особливу увагу слід приділяти їх якості, адже від якості інгредієнтів напряму залежатиме якість Вашого відпочинку. Звісно що звичайний рис в жодному разі не підходить для приготування справжніх суші. Необхідно замовляти рис особливого сорту й найвищого ґатунку. До того ж, приготувати такий рис у звичайній каструлі навряд вдасться, тож без високоякісної пароварки Вам точно не обійтись.

Міф №4 Суші шкодять фігурі

Четвертий міф говорить нам, що суші можуть істотно нашкодити фігурі, що немає нічого спільного з реальністю. Навпаки, останнім часом великої популярності здобули суші-дієти, при яких основу раціону створюють правильно підібрані суші разом з фруктами та овочами. Особливо сподобається тим, хто стежить за своєю фігурою веганські сети — це дуже смачно та разом з тим поживно. Суші за рахунок того, що приготовляються виключно зі свіжих продуктів лише збагачують організм необхідними вітамінами та мікроелементами, яких може так не вистачати при звичайній дієті. Оскільки дієта — це більшою мірою обмеження себе не тільки в шкідливих стравах, але й разом з тим у вітамінах. Тож суші в такому випадку прекрасна альтернатива для тих хто хоче схуднути смачно та без шкоди для здоров’я.

Міф №5 Усі суші родом з Японії

Хоча це й цілком логічно й могло б бути правдою, проте це не так. Більш того, один з найпопулярніших у світі ролів, а саме Каліфорнія — виготовили зовсім не в Японії, а в США ще у 80-их роках минулого століття. Місцевий кухар ресторану східної кухні мав на меті здивувати своїх клієнтів тому запропонував їм поєднання лосося з сиром Філадельфія. До того ж, головною інновацією стала не начинка, а її подача, адже до цього моменту суші в більшості своїй готувались начинкою всередину. Запропонований варіант натомість готувався начинкою зовні, що тільки збільшило інтерес до цього ролу. Сподіваємось, Ви куштували Філадельфію? Якщо ні, то просто зателефонуйте нам і вже за мить на Вашому столі у будь-якій точці Рівного будуть справжні суші приготовані за автентичними рецептами!

Кайфуй Суші — якщо їсти суші, то тільки з кайфом!

Переглядів: 6734

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.