Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17108)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2134)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2076)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1785)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1777)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1770)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1754)

Ванільне морозиво з пармезаном (1708)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1734)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1706)

Закуска із запечених баклажанів (1695)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1681)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1635)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1634)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1657)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1641)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1552)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1544)

Баклажан-кебаб в духовці (1533)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1518)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Це цікаво
09:41 12.03.2021

Домашні суші: розбираємо усі за та проти

Рано чи пізно приготувати суші вдома захочеться кожному. Здавалося б, що може бути небезпечного в тому, щоб приготувати суші власними руками? Однак не поспішайте з висновками. Команда Кілограм Суші Проджект розповідає на що звернути увагу.

Рано чи пізно приготувати суші вдома захочеться кожному. Здавалося б, що може бути небезпечного в тому, щоб приготувати суші власними руками? Однак не поспішайте з висновками, адже є дещо, до чого варто дійсно придивитися й поставитися з повною відповідальністю. Команда Кілограм Суші Проджект розповідає на що звернути увагу і як приготувати суші вдома без ризику нашкодити власному здоров'ю та здоров'ю своїх рідних і близьких.

Правило №1 — продукти

Перше і найголовніше, на що варто звернути увагу — це продукти та їх якість. Як відомо, звичайний рис не підходить для приготування ролів. Страву зроблену зі звичайного рису можна назвати як завгодно, але точно не суші або ролами. Існує спеціальний рис для суші особливого сорту — його Вам і потрібно купувати. Вариться він також за спеціальною технологією, але про це трохи пізніше.

Також слід особливу увагу приділити листам норі, адже якщо купити їх у постачальників без відповідних сертифікатів або хоча б якихось сертифікатів, то є ризик нашкодити своєму здоров'ю. Дієтологи сходяться на думці, що неякісні норі можуть містити важкі метали, а саме свинець, ртуть, миш'як і не тільки. Як розумієте, наслідками вживання таких норі можуть стати різного роду отруєння та навіть короткочасна втрата зору. Наша команда рекомендує вибирати листи норі особливо ретельно. Якщо норі НЕ темно-зелені, а яскраво-зелені — йдіть звідти.

Якщо ж у Ваших околицях знайти якісні продукти досить складно, то є такий лайфхак: вживати суші краще з васабі, який деякою мірою є антисептиком, тож ймовірність отруєння в такому випадку істотно знижується.

У свою чергу, наша команда замовляє лише якісні продукти у перевірених постачальників. Рис нам доставляють з Китаю і США, а соєвий соус і васабі — прямісінько з Японії. Норі ми замовляємо виключно з маркуванням Gold або А — такі нори відрізняються високою якістю.

Правило №2 — рецепт

Погодьтеся, суші з ковбасою — це не серйозно. Аби порадувати себе справжнім смаком японських традицій, слід приготувати суші і роли за оригінальною японською рецептурою. Необхідно відмовитися від рецептів з Інтернету із заголовками на кшталт "суші з підручних засобів за 10 хвилин" — швидше за все, в результаті вийде більше кулеб’яка, ніж суші. Також краще окремо знайти рецепт з приготування рису, тому що рис для суші — як вода для риби. Він повинен бути правильної консистенції: не злипатися і не бути занадто розсипчастим. Для приготування суші також краще використовувати килимок і харчову плівку, щоб правильно загортати роли і надати їм необхідну форму.

Ми в KILOGRAMM SUSHI PROJECT готуємо виключно за традиційними японськими рецептами, щоб наші клієнти могли повною мірою оцінити прекрасний смак цієї національної гордості японців.

Правило №3 — приготування

До нього варто також підійти з особливою відповідальністю. По-перше, варто пам'ятати, що для японців естетичний вигляд страви настільки ж важливий як і його смак, тому багато видів суші спеціально готують з певних продуктів, щоб домогтися правильного поєднання кольорів і форми. Ну а якщо у Вас вдома є ще і рисоварка — то можете бути спокійні, суші вийдуть чудовими!

Якщо ж Ви дочитали цю статтю до цього місця і не хочете морочитися — просто зателефонуйте нам і ми привеземо Ваші улюблені суші в найкоротші терміни. Замовити суші в Рівному — справа однієї хвилини. Кухня Кілограм облаштована спеціальним високотехнологічним обладнанням, щоб Ви були впевнені, що страва готується якісно, ​​швидко й за точною японською рецептурою. Наші майстри гарантують результат.

KILOGRAMM SUSHI PROJECT — найкращі суші в Рівному!

Переглядів: 5031

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.