Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17116)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2135)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2078)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1786)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1778)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1771)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1755)

Ванільне морозиво з пармезаном (1709)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1735)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1708)

Закуска із запечених баклажанів (1696)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1682)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1636)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1635)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1658)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1642)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1553)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1546)

Баклажан-кебаб в духовці (1534)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1520)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
Вибираємо жіночий одяг для сну: жіночі нічні сорочки
22:09 11.12.2020

Вибираємо жіночий одяг для сну: жіночі нічні сорочки

Одяг для сну грає дуже важливу роль в гардеробі кожної жінки. Білизна повинна бути не тільки красивою і стильною, але і якісною, екологічно безпечною, приємною на дотик.

Нічні сорочки для жінок

Деякі дами вважають, що ці вироби не бачать оточуючі, тому вони можуть бути зношеними і в дірах. Ні, ні, ні! Щоб відчувати себе впевнено, важливо приділяти увагу кожній деталі. Тим більше, одяг для сну використовується щодня близько 6-8 годин на добу.

Вибирати актуальні моделі необхідно і в тому випадку, якщо поруч з дамою засинає її друга половинка. Навряд чи чоловік прийде в захват від неакуратних і застарілих речей. До найпопулярніших і затребуваним серед сучасних дам предметів гардероба для нічного відпочинку можна віднести наступні:

  • нічні сорочки;
  • піжами;
  • негліже.

Особливості нічних сорочок

Нічна сорочка - це одяг для сну, який може пропонуватися в різних стильових напрямках, вибирайте на https://paniyanovska.ua/uk/women/sorochki/. Класичні моделі прикривають плечі і зону декольте. Вони відрізняються вільним фасоном, завдяки чому тілу дами забезпечується хороший повітрообмін і максимальний комфорт. Такий елемент гардеробу не сковує рухів, тому підходить для тих жінок, у яких часто спостерігаються неспокійні сни. На жаль, такі моделі подобаються далеко не всім модницям, оскільки вони вважають їх малопривабливими і застарілими.

Сучасні дизайнери пішли їм на поступки і випустили вдосконалені нічні сорочки. Вироби з мереживами, шовковими стрічками, прозорими вставками навряд чи зігріють тіло взимку, але вони будуть виглядати сексуально і ефектно.

Їм віддають перевагу дівчата і молоді жінки. За допомогою таких предметів гардероба можна спокусити другу половинку. На жаль, попередній варіант такої функції не виконує, але він вважається на порядок зручніше.

чим нічна сорочка відрізняється від піжами?

Багато пані вважають, що терміни "нічна сорочка" і» піжама " є синонімами. Дійсно, дані елементи гардероба об'єднує те, що вони призначаються для сну. Але є особливості, які допомагають відрізнити їх один від одного.

Піжама - це одяг для нічного відпочинку, яка прикриває все тіло крім кистей рук, ступень і голови. Для її пошиття можуть застосовуватися як легкі, так і щільні матеріали. Деякі представниці прекрасної статі носять піжами будинку днем. Що стосується нічних сорочок, то вони покривають меншу площу тіла. Такі вироби більш легкі і вільні.

Різновиди моделей

Сучасні виробники випускають короткі, довгі і ночнушки середньої довжини. Крій може пропонуватися вільний, напівприталений, розкльошений, прямий, з розрізами або звуженою талією. Нічні сорочки можуть також доповнюватися тонкими або широкими бретельками, заклепками і декоративними елементами, короткими або довгими рукавами. Найпопулярнішими моделями вважаються наступні:

  1. "лялькова" ("Babydoll"). такий одяг для нічного відпочинку коротка, звужена в зоні декольте і розширена знизу. Прикрашатися вона може цікавими рюшами, мереживами, воланами, бантами, стрічками. Виглядає дана модель привабливо і спокусливо. Вона підходить для дам з ідеальною фігурою, але не дуже пишними формами.
  2. Комбінація. вона відрізняється від попередньої більш елегантним кроєм і чітко вираженими вигинами. Довжина може бути будь-хто.
  3. Сорочка. за фасоном ці вироби нагадують чоловічі сорочки. Класичні моделі мають гудзики. Їх довжина досягає колін.
  4. Класична. її довжина може досягати коліна або щиколоток. Вона може мати глибоке декольте трапецієподібної або прямокутної форми.
  5. Сорочка-футболка. її часто носять молоді дівчата. Таке оздоблення відрізняється досить простим кроєм.

Для пошиття нічних сорочок можуть застосовуватися натуральні і синтетичні матеріали. У деяких випадках тканини можуть комбінуватися. Найчастіше виробники використовують бавовна, атлас, шовк, віскозу, льон, фліс, мікросетку, гіпюр, фланель, віскозу, нейлон і т.д. вибір відповідної моделі безпосередньо залежить від мікроклімату в кімнаті, особливостей шкіри.

Жінкам, у яких спостерігається аллерггическая реакція на синтетику, варто купувати вироби з натуральних матеріалів. Вони забезпечують тілу хороший повітрообмін, є приємними на дотик, не викликають подразнення шкіри.

Правила догляду

Щоб ночнушка служила довго, потрібно вміти правильно за нею доглядати. Тут важливо звертати увагу на використовувані матеріали. Наприклад, моделі з натуральних тканин піддаються усадці, тому температура води не повинна перевищувати 30 градусів.

За одягом для сну з синтетики догляд простий. Але занадто високу температуру вибирати також не рекомендується, оскільки вироби можуть злиняти. Щоб одяг для сну не втратила привабливості, рекомендується дотримуватися таких правил:

  • Ситцеві і сатинові ночнушки не можна прати при температурі вище 40 градусів. Оскільки ці тканини дуже тонкі, в процесі прання вони можуть порватися.
  • Шовкові наряди відправляти в пральну машину не рекомендується. Допускаються ручне прання з мінімальною кількістю порошку. Але якщо річ дорога, то краще скористатися послугами хімчистки.
  • Батистові, бязеві, бамбукові моделі можна відправляти в пральну машину, але температура води не повинна перевищувати 45 градусів. Сушка виробів здійснюється в сонячному місці.

Крім жіночих нічних сорочок і піжам, в інтернет-магазині на paniyanovska.ua представлений весь асортимент жіночого трикотажного одягу. Найбільш затребувані моделі для роботи і вдома ви зможете замовити саме тут.

Вибираємо жіночий одяг для сну: жіночі нічні сорочки

Переглядів: 5538

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.