Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17117)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2135)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2078)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1786)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1778)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1771)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1755)

Ванільне морозиво з пармезаном (1709)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1735)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1708)

Закуска із запечених баклажанів (1696)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1682)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1636)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1635)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1658)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1642)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1553)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1546)

Баклажан-кебаб в духовці (1534)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1520)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Спорт
Яку термобілизну краще вибрати
11:34 30.11.2020

Яку термобілизну краще вибрати

Ще кілька років тому термобілизну купували тільки любителі зимових видів спорту. На сьогоднішній день даний вид одягу є в гардеробі практично у кожного, хто хоче відчувати себе комфортно в будь-яку погоду. У нашій статті ми розглянемо, яке термобілизна вибрати перейти сюда https://extremstyle.ua/ для різних життєвих ситуацій.

Визначення та призначення

Перш ніж перейти до вибору, розглянемо, що являє собою Термобілизна. Термобілизна-це особлива Нижня білизна, яка одягається під низ верхнього одягу. Основна функція термобілизни-збереження тепла і видалення вологи одночасно. Даний атрибут одягу в основному застосовують любителі активного відпочинку в зимову пору року.

Термобілизна, Як правильно вибрати? Адже кожному хочеться бути в теплі в будь-яку негоду. Перейдемо до основних критеріїв вибору.

Мета покупки

Прийшовши в магазин спортивного одягу, від широкого асортименту розбігаються очі і виникають питання: Термобілизна чоловіча, яке краще? Яку модель купити жінці? В першу чергу необхідно визначитися з метою покупки. Якщо ви купуєте одяг для повсякденного використання, варто звертати увагу на ті матеріали, які перш за все виконують функцію збереження тепла. Якщо ж білизна купується для занять зимового виду спорту, слід вибирати матеріали, які більшою мірою відповідають за виведення зайвої вологи. Після того як ви визначилися з метою покупки, переходимо до вибору матеріалу термобілизни.

Матеріал термобілизни

Існує кілька основних матеріалів, з якого виготовляють термобілизну. Кожен з них має свої переваги:

  • Натуральні матеріали. До типу натуральних тканин відносять бавовна або шерсть. В основному ці тканини використовують для створення натуральної термобілизни. Ті, хто задаються питанням, яке термобілизна краще вибрати для повсякденного носіння, безумовно повинні віддати перевагу саме натуральним матеріалам. Відмінно зберігає тепло шерсть, особливо шерсть мериноса. Єдиним недоліком може стати алергічна реакція, яка зустрічається досить часто. Тому якщо ви схильні до алергії, вибирайте білизну зі штучних матеріалів. Термобілизна з натуральної бавовни відмінно полегшує і зберігає тепло, підійде для зимових прогулянок або підлідної зимової ловлі риби. Однак, натуральна бавовна дуже швидко втрачає свій зовнішній вигляд.
  • Штучні матеріали. Матеріали зі штучної тканини застосовують для виготовлення термобілизни. Такий одяг підходить для занять спортом і активного способу життя. Основною функцією термобілизни зі штучного матеріалу є виведення вологи. Найбільш підходящими матеріалами є поліпропілен, поліестер, поліамід та інші. Синтетичний матеріал набагато довше залишається в первозданному вигляді.
  • Змішані матеріали. Як вибрати термобілизну для зими чоловікові? Слід віддати перевагу саме змішаним матеріалам. Річ зі змішаних матеріалів складається з штучних тканин з додаванням натуральних. Зазвичай така Термобілизна складається з двох шарів, які виконують функцію збереження тепла і виведення вологи одночасно. Дана модель також підійде для фізичної активності і занять спортом, де активність чергується з низькою рухливістю.

Модель і колір термобілизни

Як вибрати термобілизну чоловічу? Вибираючи термобілизну, зверніть увагу на колір. Щоб одяг не кидалася в очі і не виділялася з — під основного одягу, віддайте перевагу білому, чорному або тілесним кольорам. Перед тим як вибрати термобілизну чоловічу для холодної погоди, необхідно враховувати модель білизни. Важливим критерієм перед покупкою є зручність і комфорт, а також щоб термобілизна не виділялося з — під верхнього одягу. Оптимальною моделлю є комплект, який складається з водолазки і обтягуючих лосин.

Як вибрати жіночу термобілизну для зими? Адже багато жінок в зимову пору року вважають за краще одягати короткі спідниці або сукні. На щастя, дизайнери передбачили і такий варіант. Для жінок існує широкий вибір комплектів термобілизни, які складаються з коротких шортів і майки. Крім одноколірних варіантів, передбачені різнокольорові моделі, прикрашені мереживом або атласом.

Перед покупкою в магазині

Перед тим як придбати термобілизну, обов'язково приміряйте його. Білизна має щільно прилягати до тіла, при цьому в ньому має бути зручно рухатися. Якщо ви не відчуваєте себе комфортно, шукайте іншу модель. Термобілизна на кілька розмірів більше необхідного не буде виконувати свої основні властивості в повну силу, тому не варто купувати річ на виріст.

Шви і етикетки повинні бути не помітними або розташовані зовні білизни, інакше шви будуть натирати шкіру і доставляти дискомфорт. При покупці обов'язково зверніть увагу на ярличок, на якому розташована інформація про температуру. Для зимових видів спорту слід віддати перевагу тій моделі, яка призначена для шкарпетки до — 40 градусів. Якщо ж річ купується для повсякденного носіння, оптимальна температура від -5 до — 25 градусів.

Як доглядати за термобілизною

Щоб річ вам прослужила тривалий час, необхідно забезпечити їй правильний догляд. Правила догляду за термобілизною залежать від матеріалу, з якого виготовлена річ.

Щоб термобілизна, яка виготовлена зі штучних матеріалів не втратила своїх основних властивостей, необхідно уникати високих температур при пранні. Оптимальна температура води при водних процедурах — 30 градусів. Віддайте перевагу ручному пранню з мінімальним віджиманням. Гладити штучний матеріал строго заборонено. Якщо ж річ містить начісування, бажано сушити її на виворітній стороні.

Якщо ж мова йде про натуральному матеріалі, можна використовувати машинне прання з мінімальним віджиманням. Натуральні тканини можна злегка підгладити праскою без впливу пари. Якщо ви хочете дізнатися про правила догляду конкретного комплекту, зверніть увагу на ярличок перйти сюда https://extremstyle.ua/. Як правило, там знаходиться вся необхідна інформація про прання.

Яку термобілизну краще вибрати

Яку термобілизну краще вибрати

Переглядів: 5447

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.