Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17012)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2112)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2062)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1765)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1759)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1745)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1736)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1719)

Ванільне морозиво з пармезаном (1686)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1692)

Закуска із запечених баклажанів (1673)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1665)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1618)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1618)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1638)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1625)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1536)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1524)

Баклажан-кебаб в духовці (1511)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1498)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
Як зробити новорічний подарунок своїми руками
16:36 15.11.2020

Як зробити новорічний подарунок своїми руками

Вже не за горами Новий рік, і всім нам хочеться порадувати рідних і близьких незвичайними подарунками. Але часом знайти потрібний сувенір для незвичайної людини важко, та й свято це особливий. У Новий рік хочеться чарівництва, фантазії! А що може бути чудеснее, ніж подарунок, створений своїми руками? Отже, запасаємося терпінням – хорошим настроєм і-починаємо творити!

Найкраще коробки картонные купить і свято завжди вдасться.

Сяючі зірки на ялинці

Кращий сувенір на Новий Рік-ялинкова прикраса, яке стане головним предметом на ялинці. Тут вашу фантазію ніщо не обмежує. Можна, наприклад, створити ажурну сяючу зірочку з дроту. Для цього візьміть моток дроту середньої товщини, волосінь, бісер або намистини, лак або клей з блискітками. Все це можна знайти в магазині товарів для шиття, а потрібний клей продається в канцелярських відділах. Зігніть дріт у вигляді зірочки (це найпростіша форма, можна також зробити ялинку, ангела і т. д., все, що вам підкаже уява!), з'єднайте кінці. Залиште 5-7 сантиметрів дроту з одного боку і зігніть так, щоб вийшов гачок. Тепер починаємо обмотувати дротяний каркас волосінню, закріплюючи її клеєм. На волосінь надягаємо кілька намистин. Продовжуємо до тих пір, поки внутрішня частина зірочки не буде заповнена переплетеною волосінню з намистинами; тоді залишається тільки покрити весь виріб клеєм (лаком) і залишити сушитися. Ваше прикраса готово!

Виноградне гроно

Інший симпатичний варіант, що не вимагає такої праці – зробити власну композицію з покупних кульок і мішури. Вам знадобиться набір невеликих ялинкових кульок (однотонних або різного кольору, краще пластикових), 20-30 сантиметрів декоративної стрічки (продається у відділах ялинкових іграшок), трохи мішури за смаком, вузькі стрічки на зразок тих, якими перев'язують букети. Природно, буде красиво, якщо всі ці деталі будуть гармоніювати за кольором. Прив'язуємо кульки на стрічки різної довжини і пов'язуємо між собою так, щоб вийшла гроно. Широку стрічку пов'язуємо в бант і кріпимо його степлером або клеєм до основи грона. При бажанні робимо також бант більшого розміру з мішури і закріплюємо його позаду стрічки. Тепер прикраса готово! Його можна повісити на ялинку або зміцнити на стіні – така деталь інтер'єру відразу зробить настрій святковим!

Візерунки на склі

У новорічну ніч загадкові візерунки на вікні намалює мороз. А як перенести їх в будинок? Якщо ви хочете створити незвичайну вазу або тарілку, вам знадобляться скляні предмети. Для Вази можна взяти простий стакан, келих. Щоб зробити їх незвичайними, яскравими, особливими, нанесіть на посуд свої малюнки. Але спочатку вам буде потрібно знежирити скляну поверхню-це можна зробити за допомогою спирту. Тепер необхідно змішати невелику кількість клею ПВА з водою (приблизно 1:1). Цією сумішшю за допомогою пензлика потрібно покрити склянку. Коли суміш висохне, можна приступати до малювання (краще гуашшю) – тепер фарба буде триматися! А вже що зобразити-вирішувати вам! В кінці роботи бажано покрити вазу лаком, щоб ваше творіння не постраждало від води.

Це, звичайно, далеко не всі сюрпризи, які можна піднести близьким на Новий Рік. Вам залишилося тільки включити свою уяву і отримувати задоволення від творчості! Сподіваюся, вам в голову прийдуть ще більш оригінальні ідеї!

Світильники і люстри: ялинкову мішуру накрутіть на дріт, надайте їй будь-яку оригінальну форму, закріпіть в зв'язку з яскравими ялинковими кулями, дзвіночками, підвісьте до люстри, торшера, але так, щоб вона була на відстані від лампочки.

Карнизи і дверні прорізи, арки: закріпіть на них електрогірлянди, до яких можна підвісити ялинкові прикраси, - краще, якщо вони будуть у формі зірок і півмісяця. Світячись, вогники будуть відображатися в блискучих іграшках, створюючи необхідний настрій.

Фіранки: за допомогою англійських шпильок, мішури або гірлянди створіть на тюлевій фіранці контур ялинки. Також за допомогою англійських булавою можна закріпити по контуру або в середині ялинкового силуету іграшки. Навіть з вулиці таке вікно буде радувати око в новорічний вечір, коли воно яскраво освітлено. Якщо штори однотонні, наклейте на них відповідні за кольором зірочки. Зробити такі зірочки не складе труднощів, знадобляться самоклеящаяся кольоровий папір або фольга і ножиці.

Вікна: зробіть на них красиві вітражі. Для новорічного вітража знадобиться: щільна чорна папір, прозора плівка, калька, олівець, клей, ніж, ножиці.

Виберіть малюнок, який хочете використовувати для створення вітража, - його контур може повністю збігатися з формою вікна або навпаки: на тлі віконного прямокутника ви захочете створити середньовічний арочний вітраж. Зробіть викрійку в натуральну величину і переведіть малюнок на зворотну сторону щільної чорного паперу. Зверніть увагу на те, що чорні лінії контурного малюнка повинні бути безперервними і не дуже тонкими. Виріжте його по контуру. Потім канцелярським ножем або манікюрними ножицями акуратно виріжте з вітража всі ділянки, які повинні бути кольоровими, і зі зворотного боку вклейте в просвіти прозору кольорову плівку. Готовий вітраж приклейте до віконного скла - це можна зробити і за допомогою скотча, і за допомогою паперового клею, який потім легко змивається зі скла.

Вази і банки: візьміть старі електрогірлянди, які соромно повісити на ялинку, але які, тим не менш, продовжують гідно горіти - і засуньте їх в невеликі скляні банки. Менш примітивний варіант: заздалегідь всипати банку блискітками. Для цього береться клей і пензлем широкими мазками наноситься прямо на скло. Зверху банку посипається нарізаною блискучою фольгою і блискучими шматочками битих іграшок - велика частина повинна приклеїтися. У банки поміщаємо гірлянди," хвости " зі штепселями витягуємо і встромляємо в розетки. Красиво і просто. Маленький естетичний рада: таких "світильників" краще зробити кілька - якщо, звичайно, дозволяє наявність порожніх банок і гірлянд - і поставити їх групою або в ряд. Втім, зійде і одна банка-до речі, її можна поставити під ялинку. Найвишуканіший варіант світильника вийде, якщо гірлянди укласти в кришталеві вази: візерунки нагадають морозні вікна, і вогники придбають відповідну нагоди таємничість.

Решта іграшки: зв'яжіть в об'ємну гроно одноколірні ялинкові кулі одного розміру і підвісьте їх на будь-який наявний в будинку виступ, гачок або прикріпіть до дзеркала.

Ялинкові гілки: зробіть гірлянду з ялинових гілок, вплітаючи в неї маленькі червоні кульки, посріблені або позолочені шишки. Обвийте гірлянду ошатним золотим шнуром і закріпіть над дверима або в простінках між вікнами. Червоний з зеленим (урочистість і природа) - дуже підходяще для Нового року поєднання кольорів. Розкладіть на підвіконні гілочки ялини, прикрасьте композицію червоною свічкою.

Новорічні листівки: зазвичай вони дуже яскраві і красиві, але їх доля - лежати де-небудь серед паперів. За допомогою маленьких фігурних прищіпок закріпіть їх на невеликій відстані один від одного на шнурі або мотузочці в найбільш вигідною, на ваш погляд, послідовності, і підвісьте цю гірлянду в будь-яке підходяще для неї місце.

Рослини і композиції з ними: можна днів за двадцять до Нового року зрізати гострим ножем гілочки яблуні, вишні, сливи, бузку, тополі, чагарникових рослин і поставити в воду. Вже через 10-15 днів на гілках розпустяться ніжні листочки. Ці гілочки також можуть бути використані для новорічних композицій. Маленький букетик з сухих квітів, ялинових гілок, шишок можна закріпити за допомогою пластиліну на деревинці або блюдце. Можна просто поставити у вазу кілька ялинових або соснових гілок, завдавши на них штучний іній (він продається в спеціальних балончиках на новорічному базарі). А можна зробити такі "заиндевелие" гілки самим. Для цього потрібно приготувати міцний сольовий розчин, закип'ятити, занурити в нього гілки на 5-6 годин, потім вийняти обережно, щоб не струсити кристалів, просушити. Якщо вдома є п'яльці для вишивання, то їх можна обмотати блискучою мішурою або фольгою і повісити на стіну. На нижній частині кола потрібно закріпити три-чотири гілочки сосни або ялини, прикрашені шишками, кулями, звисаючими дзвіночками, апельсином, яблуком, розрізаними у формі лілії, горіхи, цукерки в блискучих фантиках.

Свічки: це обов'язковий новорічний атрибут. Свічників потрібно багато! Але якщо в будинку їх стільки не набереться, вибираємо круглу картоплину, Ріпу, яблуко, вирізаємо в середині отвір за розміром свічки. Навколо нього можна увіткнути маленькі ялинові гілочки, на загострених з двох сторін сірниках зміцнити яскраві ягоди горобини, цукерки, іграшки-малятка.

Повітряні кулі: різнокольоровими повітряними кулями можна прикрасити передпокій. Зробіть кулі з сюрпризом. Перш ніж їх надути, покладіть всередину який-небудь маленький подарунок і скручене в трубочку і перев'язане капроновим бантиком побажання. На кожній кулі маркером або фломастером напишіть ім'я того, кому він призначається. Коли годинник проб'є дванадцять, роздайте кулі гостям.

Переглядів: 2899

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.