Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (16754)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2050)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2027)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1718)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1711)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1698)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1699)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1672)

Ванільне морозиво з пармезаном (1637)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1661)

Закуска із запечених баклажанів (1629)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1628)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1586)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1581)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1600)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1595)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1498)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1476)

Баклажан-кебаб в духовці (1471)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1458)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
Найвигідніше алкоголь в Duty Free
12:16 27.10.2020

Найвигідніше алкоголь в Duty Free

Ціни на один і той же товар в різних аеропортах можуть відрізнятися в півтора-два рази. Але це не головне, тому що як правило у вас не стоїть питання «в якому аеропорту краще купити дорогий коньяк». Вам важлива конкретна ваша ситуація.

Наприклад, ви хочете нові парфуми. І летите в конкретне місто, наприклад, з Москви в Сеул. В цьому випадку вам краще або купити парфуми в duty Free Москви і возити їх з собою всю відпустку. Або повернутися і купити в магазинах Москви, тому що навіть в магазинах Москви вони дешевше, ніж в Duty Free в аеропорту Сеула. А в Сеулі має сенс купити корейську косметику, якісну, з натуральних компонентів і не супердорогу. Купить подарунок коханому чоловіку можна lux-duty.com/product-category/dzhin/.

Отримати уявлення про ціни в різних аеропортах ви можете на наступних сайтах:

  • Москва: dutyfree.ru, regstaer.ru
  • Лондон, Единбург та інші аеропорти Великобританії: worlddutyfree.com
  • Нью-Йорк, Вашингтон, Майамі та інші аеропорти США: dutyfreeexpress.com
  • Будапешт, Братислава та аеропорти Австрії, Німеччини, Італії та Норвегії: heinemann-dutyfree.com
  • Амстердам: schiphol.nl
  • Афіни: dutyfreeshops.gr
  • Дубай: dubaidutyfree.com
  • Дублін: theloop.ie
  • Копенгаген: shop.cph.dk
  • Сінгапур: ishopchangi.com
  • Тель-Авів: dutyfree.co.il
  • Токіо: duty-free-japan.jp

ДО РЕЧІ, ціни в московських Duty Free досить низькі.

Найвигідніші duty free ціни

Найбільшим магазином безмитної торгівлі в світі торговий комплекс в Дубаї. Його асортимент вимірюється сотнями тисяч товарів. В Європі самий дьюті-фрі в лондонському Хітроу. Фахівці німецького клубу ADAC проаналізували ціни на різні товари по всій Європі, і Хітроу зайняв перше місце в списку найдешевших. Після Хітроу слідують duty free аеропортів Дюссельдорфа, Франкфурта, Мюнхена і замикає п'ятірку магазин в аеропорту Риму Фьюмічіно.

Дешеві duty free в Туреччині та Єгипті, але якість товарів не завжди виправдовує дешевизну. І найдешевшими є магазини безмитної торгівлі в країнах Південно-Східної Азії, зокрема В'єтнаму, де значна частина асортименту коштує не більше кількох доларів.

Що варто купувати в duty free?

Алкоголь. ні для кого не секрет, що саме сигарети і алкогольні вироби обкладаються високими податками, таким чином, купуючи їх в duty free, можна заощадити до 25% -50%.

Ціна на товар варіюється в залежності від виробника товару. До того ж ціна товару в країні виробника буде істотно нижче імпортний товар lux-duty.com.

Порада: перед поїздкою моніторьте ціни в країнах куди ви прямуєте, часто ціна на популярний алкоголь в місцевих магазинах нижче ціни в дьюті-фрі.

Тютюнові вироби. що стосується тютюнових виробів, то тут не стільки питання економії, скільки відіграє важливу роль якість. Купуючи сигарети або сигари, ви можете бути впевнені, що вони справжні і хорошої якості. Також в магазинах безмитної торгівлі можна знайти рідкісні марки і сорти тютюнових виробів.

Духи і косметика. В duty free вигідно купувати парфумерію. Наприклад, в паризькому аеропорту Шарль де Голль духи обійдуться вам на 20-30% дешевше, ніж в місті в мережі магазинів Sephora.

З духами, як і у випадку з тютюновими виробами, дьюті-фрі забезпечує оригінальність вибору. Крім того, в дьюті-фрі Ви можете придбати тревел-мережі - набори, що складаються з парфумерних і косметичних засобів в невеликих розфасовки, які ідеально підходять під умови перевезення багажу. Наприклад, креми, парфуми будуть в упаковці менше 100 мл, що дозволить брати косметику в ручну поклажу.

Ювелірні вироби. В середньому економія в дьюті-фрі при покупці ювелірних виробів становить приблизно 15%. Все залежить від країни, де купуєте прикрасу, від дизайну і виробника. Вигідніше купувати ювелірні вироби в duty free країн Близького Сходу.

Глобалізація не обійшла стороною і дьюті-фрі. Більшість магазинів, що торгують парфумерією, косметикою, спиртним, сигаретами і солодощами належать жменьці компаній. Найбільші мережі: World Duty Free, Dufry, Gebr. Heinemann, DFS, Flemingo.

Сувеніри. Що не слід купувати в duty free, так це Сувеніри, навіть всупереч тому, що вони не обкладаються податками, в безмитних зонах торгівлі вони коштують невиправдано дорого. Продаж сувенірів в магазинах дьюті фрі тут швидше розрахована на тих, хто забув придбати національні подарунки і сувеніри або ж на тих, хто бажає залишити останні монети, щоб не вести місцеві гроші додому. Іноді в магазинах дьюті фрі можна придбати товар за 1-3 євро/долара, проте накручувати по 30+% тут не соромляться.

Продукти харчування. Магазини з місцевими делікатесами в місті відвідувати вигідніше, але за переплату побалувати себе і близьких локальними продуктами можна і тут. Що ж стосується жуйок, шоколадок та інших продуктів харчування зі світовими іменами, ціна вище міських як мінімум на 5%.

Одяг, аксесуари, Ювелірні прикраси, годинники, окуляри та вироби зі шкіри. важлива особливість магазинів з такими товарами в зонах дьюті фрі-це останні новинки зі світу моди, причому для іменитих брендів ціни цілком собі приємні. Іноді навіть проводяться акції та розпродажі з минулої моди. Важливо, що купити в duty free можна лише моделі дорогих і престижних марок, і розраховувати на більш дешеві бренди доводиться навряд чи.

Сучасні туристи, які віддають перевагу користуватися послугами повітряного виду транспорту, прекрасно обізнані, що таке дьюті фрі в аеропорту, адже найчастіше саме в таких закладах вони набувають сувеніри і просто корисні речі. Якщо ви ще не знаєте, що таке Duty Free, подорожуєте перший раз і навіть не уявляєте, що можна купити в магазинах, перед перельотом незайвим буде поповнити свої знання. Адже в цих місцях ви зможете з вигодою купити різні речі за досить привабливою ціною..

Переглядів: 3211

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2023    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.