Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17089)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2128)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2073)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1779)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1773)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1766)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1750)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1729)

Ванільне морозиво з пармезаном (1700)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1703)

Закуска із запечених баклажанів (1689)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1678)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1630)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1630)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1651)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1637)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1547)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1541)

Баклажан-кебаб в духовці (1527)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1513)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
09:48 12.08.2020

Чи варто купляти винну шафу?

Все частіше замість винного льоху, любителі сонячного напитку купляють винні шафи, які можуть стати неймовірним доповненням до вашого будинку як з практичної, так і з естетичної точки зору.

Метою винного холодильника є створення найбільш ідеальних умов зберігання для вашої колекції вина. Все частіше замість винного льоху, любителі сонячного напитку купляють винні шафи, які можуть стати неймовірним доповненням до вашого будинку як з практичної, так і з естетичної точки зору.

Чи варто купляти винну шафу?

Але існують різні фактори, які необхідно враховувати, перш ніж приймати рішення про те, чи потрібен вам холодильник для вина. Дізнайтесь, чим винний холодильник відрізняється від звичайного, і ті фактори, які слід врахувати при його виборі і покупці, якщо взагалі він вам потрібен.

Для чого вона потрібна?

Ідеальна температура, при якій має зберігатися вино, повністю залежить від його типу. Наприклад, біле вино повинно зберігатися при температурі близько 8-10 градусів за Цельсієм, а червоне вино - при температурі близько 16-18 градусів за Цельсієм. Мета винного холодильника - забезпечити досягнення і підтримання цих ідилічних температур, за допомогою компресора або термоелектричної енергії, яка забезпечує постійну циркуляцію стабільного потоку повітря через охолоджувач, підтримуючи бажану і збалансовану температуру.

Винний холодильник також доступний з двома температурними зонами або з полівалентною технологією, що означає, що ви можете зберігати більше одного типу вина в одній шафі.

Винний холодильник також захищає від ультрафіолетових променів, вологості і вібрації, які мають шкідливий вплив на якість та смак вина.

У чому різниця між винним і звичайним холодильником?

Хоча у вас може виникнути спокуса просто зберігати вино в звичайному холодильнику, є кілька причин, за якими, ви, можливо, захочете уникнути цього. Винний холодильник призначений для захисту вашого вина від змін навколишнього середовища і коливань вологості. Він спроектований так, щоб підтримувати високий і ефективний рівень вологості в будь-який час, при цьому поступово знижуючи температуру. На відміну від нього, звичайні холодильники призначені для швидкого висихання вологи і підвищення температури. Температура звичайних холодильників також вкрай непостійна через те, що двері відкривають і закривають кілька разів на день.

Крім того, звичайні холодильники також схильні до вібрації, оскільки вони працюють на великому невстановленому компресорі. Вібрації можуть пошкодити винам, оскільки вони можуть порушити процес їх природного дозрівання. З огляду на ці факти звичайні холодильники не підходять для тривалого зберігання вина. Якщо ви хочете, щоб ваше вино зберігалось належним чином і мало кращий смак, тоді варто інвестувати в окремий холодильник.

Яка у вас колекція вин?

Чи вартий винний холодильник своїх грошей, залежить в основному від розміру і стану вашої винної колекції. Якщо ви любитель вина, який придбав більше 15 пляшок, можливо, варто інвестувати в спеціальний холодильник. Він гарантуватиме зберігання напою в найкращих умовах і з максимальним терміном. Якщо ці пляшки просто залишити в шафах або звичайних холодильниках, вони будуть схильні до всіляких коливань навколишнього середовища, і це відіб'ється на їхньому смаку. Винний холодильник також надасть вам той додатковий елемент сімейної організації, який може бути надзвичайно корисним, особливо якщо ваша винна колекція починає захаращувати ваш домашній простір.

винный шкаф Liebherr WTES 1672 купить

Де ви живете?

Іншим фактором, який визначить, чи варта шафа для вина інвестицій, є місце розташування і розмір вашого будинку. Наприклад, якщо ви живете в будинку або квартирі, яка особливо тепла, волога або погано утеплена, було б неймовірно практично і вигідно вкласти гроші в спеціальну холодильну камеру. Аналогічно, якщо ви робите ремонт будинку і шукає додаткову особливість, яка додасть вашому простору неповторне, розкішне відчуття, кулер для вина міг би стати ідеальним варіантом. Перш ніж прийняти рішення про те, чи варто інвестувати в винний холодильник, ви повинні переконатися, що у вас є достатньо місця для його перебування. Він повинен бути вільний від вібрації, прямих сонячних променів і встановлений таким чином, щоб було достатньо місця для його вентиляції.

Якщо ці вимоги будуть виконані, винна шафа буде фантастичним і корисним доповненням до вашого будинку. А вибрати і замовити її ви завжди можете на сайті інтернет магазину 590.ua.

Переглядів: 6916

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.