Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17095)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2130)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2074)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1781)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1774)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1768)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1751)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1731)

Ванільне морозиво з пармезаном (1702)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1704)

Закуска із запечених баклажанів (1691)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1679)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1632)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1631)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1653)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1638)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1549)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1542)

Баклажан-кебаб в духовці (1529)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1514)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
Золотой Сфинкс: Як носити модні прикраси в сезоні 2018-2019
16:07 07.09.2018

Золотой Сфинкс: Як носити модні прикраси в сезоні 2018-2019

Представниці прекрасної половини людства почали прикрашати себе ще до того часу, коли були придумані взуття та одяг. Бажання виглядати красиво і привабливо почало розвиватися ще у древніх жінок. Тоді будь-які модні прикраси вважалися ексклюзивними, так як були виготовлені власними руками в одиничному екземплярі з природних компонентів. Про модних жіночих прикрасах 2018 року читайте в цій статті.

Як поєднувати модні прикраси та аксесуари https://золотой-сфинкс.com/rings/wedding-rings/ і виглядати стильно? Навіщо потрібні манжети для вух? Які незвичайні ювелірні вироби повернулися в моду? Дизайнери і знаменитості перейнялися цим питанням, і активно генерують ідеї модних образів.

Ми простежили за іконами стилю, щоб зрозуміти як носити модний біжутерію і ювелірні вироби влітку 2018.

Кільця

Модні жіночі кільця можуть зробити руки витонченими і акуратними, підкреслити тонкі пальці або навіть приховати недолік довжини пальців. У 2017 році не існує певної міри «достатньої кількості прикрас» і зовсім не обов'язково обмежуватися одним кільцем. Більш того, прийшла епоха вседозволеності: поєднання білих і жовтих металів не тільки пристойно, але стильно. Багато зірок користуються цим. Та що вже говорити, навіть культовий бренд Chanel поєднує оригінальні кільця з білого і жовтого золота на руках своїх моделей.

Важливо одне: щоб ювелірні вироби були витримані в одному стилі. До речі, про стилях - на даний момент в моді відразу кілька віянь: мінімалістичні і кільця геометричних форм, кільця з каменем (не ювелірний Огранований, до якого всі звикли, а неотесаний асиметричним), також з легкої подачі Van Cleef & Arpels незамінними стали квіткові мотиви. Модниці як і раніше носять флангові кільця, поєднуючи їх з класичною посадкою. У моді також кільце на кілька пальців, яке з'єднує фаланги.

До нас повернулися старі добрі кільця для вух великих розмірів. Багато дизайнерів на показах зробили акцент саме на вуха, привертаючи увагу масивними сережками різних форм. Цікавою варіацією стали сережки-дзвіночки, кільця з підвісами, довгі ланцюги, сережки-шандальери. Шокуючим трендом стали непарні сережки, або моносерьга. Відтепер можна надіти сережку на одне вухо, або ж доповнити ансамбль більш маленької непарної сережкою.

Пірсинг

Робити пірсинг було модно вже давно, зараз вже нікого не здивуєш проколом на ключиці, пальцях, в мові. У сезоні весна-літо 2017 ювеліри пропонують нам зробити акцент на вухах, губах і на носі. Акуратне колечко в носі, яке вважалося вульгарним, стало трендом нинішнього сезону. Звичайно, не всім може підійти такий вишукування. І тут виручать губи: особливо добре колечко буде виглядати на пухких губах. Більш традиційний пірсинг у вухах теж не залишиться без уваги, можна надіти Кафу або кілька сережок. Також, існують гвоздики, які з'єднані між собою, але займають відразу кілька дірочок. Для особливо сміливих модниць підійде тренд на кільце в носі, від якого йде ланцюг до сережці на вусі. Виглядає краще, ніж можна уявити, зовсім як у індійської принцеси. Для тих, хто не готовий зробити зайвий прокол, багато брендів пропонують кліпси для різних частин обличчя.

Нашивки

Здавалося б, нашивки - елемент декору одягу. Але ця деталь давно вже вийшла за рамки. Нашивки зараз можна побачити на одязі, сумках і навіть взуття. Нашивка стала дійсно модною прикрасою. При бажанні, нею можна прикрасити будь-який текстильний або шкіряний предмет гардероба. До того ж, розміщувати нашивки, роблячи образ унікальним, можна самостійно. Якщо є все ж бажання довіритися кутюр'є, показовою в плані нашивок та значків стала весняна колекція Marc Jacobs.

 

Прикраси для зубів

Прямо з 90-х в моду повертається зоряний тренд - ювелірні прикраси для зубів. Грізлі - це металеві «чохли» на зуби або один зуб, часто вони бувають інкрустовані камінням. Скайси - це фігурки або стрази для прикраси зубів, які кріпляться до зубної емалі. Твінклси - це зубні прикраси на кшталт скайсов, але менше товщиною, які кріпляться більш надійно. Прикраси на зуби, як правило, роблять з дорогоцінних металів і каменів. І до таких ювелірним вишукувань, в основному, звертаються зірки, як наприклад Бейонсе, Мадонна, Кеті Перрі, Ріанна, Кара Делевінь.

Золотой Сфинкс: Як носити модні прикраси в сезоні 2018-2019

Золотой Сфинкс: Як носити модні прикраси в сезоні 2018-2019

Золотой Сфинкс: Як носити модні прикраси в сезоні 2018-2019

Переглядів: 0

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.