Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (16748)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2047)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2026)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1717)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1710)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1697)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1697)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1671)

Ванільне морозиво з пармезаном (1636)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1658)

Закуска із запечених баклажанів (1628)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1626)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1585)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1579)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1599)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1593)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1497)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1474)

Баклажан-кебаб в духовці (1470)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1457)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
Шафа, ще шафа! Правила вибору
16:58 13.07.2020

Шафа, ще шафа! Правила вибору

Вибір шафи зазвичай вважають нікчемною справою. А на перевірку одних тільки видів їх виявляється стільки, що впору схопитися за голову! Наш пост допоможемо вам розібратися і все розставити по поличках.

З чого почати вибір шафи?

Зараз фабрики випускають шафи самих різних форм і відтінків, але покупці найчастіше замовляють білі або коричневі стелажі https://divani-kiev.com.ua/korpusnaya-mebel/penaly-stellazhi.html.

Вибір шафи для будинку тільки на перший погляд здається простим завданням. Але, приступивши до вибору багато хто стикається з низкою питань, на які не знають відповіді. Це питання типу - який колір краще, де краще поставити, купити готової конструкції або зробити під замовлення, який фасад - прямий або кутовий і т.д. відкриємо трохи завісу на питання вибору цього елемента меблів. Для цього необхідно визначитися з його видом.

Види шаф:

Шафа купе. Найбільш популярний вид, особливо часто його вибирають для передпокою. Сприяє цій популярності різноманітність матеріалів, які можна використовувати при виготовленні шаф купе, а також можливість вибрати фасад. А тут є де розігнатися, адже Фасади бувають з дзеркалом, зі склом, закритого типу з мдф або дсп, з декоративними накладками, з кольоровим фотодруком, з молдингами. Це просто рай для фантазії!

Шафа вітрина. Такі найбільш часто ми можемо побачити на кухні (буфет), в кабінеті (Книжковий), в офісі (для документів і папок). Вітрина може бути з однією, двома, трьома дверима, у яких орний механізм відкривання. Особливістю є наявність скла на фасаді. Необхідно враховувати при покупці, що така шафа вимагає особливого догляду.

Шафа пенал. Цей вид нагадує високого і худого людини, так як сам високий і вузький, з однією орними дверима. Пенал може бути різновидом шафи вітрини, коли в його конструкції є вставки зі скла, полки приховані за склом. Може бути як окремо стоячим меблевим атрибутом, так і приставним ДО ІНШИХ МЕБЛІВ.

Шафа розпашна. Основна особливість і характеристика цього виду - механізм відкривання дверей. Він у них стандартний-орний. Щоб поставити такий в кімнаті і його використання в майбутньому було комфортним, необхідно врахувати наявність простору для відкривання дверей.

Шафа стелаж. Як правило, цей з відкритими полицями. Дуже популярні в стилі лофт, з використанням металу в конструкції корпусу. Різновидом стелажа є етажерка. Такі виграшно виглядають у вітальні, кабінеті, спальні.

Вид шафи для вашої кімнати багато в чому залежить від загального дизайну інтер'єру приміщення. Також виготовляються в різних стилях.

Стилі дизайну шаф:

  • класичний
  • лофт
  • Прованс
  • мінімалізм
  • Сучасний
  • хай тек

Визначившись з видом і стилістичним напрямком, в якому виготовлена шафа, можна приступати до вибору інших більш точних параметрів, а також підшукувати прийнятні недорогі ціни, можливість доставки і т. д.

Шафа, ще шафа! Правила вибору

Переглядів: 4095

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2023    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.