Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17023)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2114)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2062)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1766)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1762)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1748)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1737)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1719)

Ванільне морозиво з пармезаном (1687)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1692)

Закуска із запечених баклажанів (1676)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1667)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1618)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1619)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1638)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1627)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1536)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1528)

Баклажан-кебаб в духовці (1512)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1500)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
15:47 04.09.2018

Які аксесуари слід придбати для свого першого автомобіля

Для того, щоб салон нового автомобілю якомога довше зберіг свій вигляд, потрібно заздалегідь забезпечити його деякими важливими аксесуарами.

Настала щаслива мить, ви стали володарем першого в своєму житті автомобіля. Для того, щоб він завжди залишався таким же новим і свіжим, як в цей день, за ним потрібно ретельно доглядати. З таким завданням впораються та при цьому зроблять ваше перебування за кермом більш комфортабельним вдало підібрані автомобільні аксесуари.

Для початку треба подбати про захист автомобільних сидінь, адже в процесі експлуатації вони можуть значно постраждати від забруднень та механічних пошкоджень. Якби обережно автовласник не намагався користуватися автомобілем, завжди може статися так, що на поверхні автокрісел з'являться плями, заломи та потертості.

Тож для збереження крісел потрібно відразу ж придбати спеціальні чохли. Одягнувши їх на сидіння, вдасться забезпечити їх надійним захистом, головне, щоб аксесуар повністю охоплював їх поверхню, не залишаючи оголених ділянок, які можуть зіпсуватись. Тому найкращий варіант — придбати чохли, спеціально зроблені для даного авто.

Крім захисних функцій, підібрані чохли зможуть зробити автосалон затишним, привабливим і неповторним. Перебування в ньому буде дуже приємним як водію, так і пасажирам.

Також можна одягнути в чохол рульове колесо. Воно постійно піддається механічній дії, то дуже швидко на поверхні його з'являються подряпини. Погіршити його стан можуть також пекучі сонячні промені, тому що ультрафіолет проникає крізь скло, а пластик часто має вразливість до нього.

Однак чохол не тільки зможе вберегти кермо від подібних проблем, але й рукам водія стане набагато комфортніше торкатися до його поверхні, особливо якщо захисний аксесуар буде мати ще й масажні властивості.

Якщо чохол на руль та чохли для крісел будуть гармонійно поєднуватися між собою, можна бути впевненими: інтер'єр салону стане справді неповторним!

Дуже корисними в експлуатації транспортного засобу стануть автомобільні килимки, які стеляться на підлогу. Для них найважливішими є водонепроникні властивості. Килими не дозволять бруду та волозі бруднити та мочити покриття підлоги салону.

У разі відсотності килимків, покриття полу втратить привабливість, а металеві частини кузова, які розташовані під ним, почнуть іржавіти.

Килимком слід оснастити й багажний відсік, оскільки в ньому часто перевозяться різноманітні вантажі, в тому числі технічні рідини у каністрах. Якщо ж вони перекинуться, оббивка багажника теж може постраждати, однак при наявності килимка про це можна буде не хвилюватися.

Переглядів: 5434

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.