Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17144)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2142)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2083)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1792)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1783)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1776)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1760)

Ванільне морозиво з пармезаном (1715)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1738)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1716)

Закуска із запечених баклажанів (1701)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1686)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1640)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1666)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1640)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1648)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1557)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1551)

Баклажан-кебаб в духовці (1539)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1526)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Це цікаво
SpaceX приступає до тестового запуску космонавтів
15:47 08.05.2020

SpaceX приступає до тестового запуску космонавтів

Керівник NASA Бріденстайн Джим сказав, що перший за 39 років тестовий запуск в космос людину на принципово новому апараті - це нова віха в сучасній космонавтиці. Так, комерційна космічна компанія мільярдера Ілона Маска переходить на новий рівень випробувань і приступає до тестування запуску людини в космос з території Сполучених Штатів Америки.

Заплановано випробувальний запуск на 27 травня 2020 року - космічний апарат Crew Dragon транспортує двох астронавтів на орбітальну Міжнародну космічну станцію. На орбіту відправляться американські космонавти Даг Херлі і Боб Бенкен. Старт буде здійснений з космодрому імені Кеннеді. Роль ракети-носія, звичайно, зіграє розробка SpaceX - ракета Falcon 9.


Найбільш видатними досягненнями українських розробників стало створення космічних апаратів «Січ-1», «Океан-О», АУОС і «Мікрон», ракетоносіїв «Зеніт-3SL», «Дніпро», «Циклон-3». На «Південмаші»

https://yuzhnoye.com.ua/7-neudachnyh-zapuskov-zenita сконструювали й виготовили понад 400 штучних супутників Землі.


Після того, як капсула з астронавтами виявиться на необхідній висоті, перший ступінь Falcon 9 повинна повернутися на платформу, яка знаходиться в Атлантичному океані. Американські космонавти залишаться на МКС на 2-3 місяці. SpaceX також розробила скафандри нового типу для екіпажу Crew Dragon, які оснащені сенсорними екранами.

Слід зазначити, що SpaceX - це перша комерційна компанія, яка успішно завершила комплекс випробувань, не дивлячись на істотні затримки і навіть вибух Crew Dragon навесні 2019 року.

Том Круз об'єднується з Ілоною Маском для зйомок фільму в космосі - Космос Онлайн. Перегляд в реальному часі

Том Круз разом з Ілоною Маском і НАСА збираються знімати новий пригодницький бойовик в космосі. За останні кілька десятиліть Круз став великою зіркою бойовиків на планеті. Його адреналіновий-юнацька натура і бажання виконувати всі свої трюки самостійно змусили його неодноразово виходити за рамки того, що можна зробити.

В останні роки Круз піднявся на найвищу будівлю в світі, прив'язався до борту літака, навчився пілотувати вертоліт і політав на цьому винищувачі. Всі ці трюки були виконані Крузом самостійно і поставили високу планку на наступні трюки.

Новий пригодницький бойовик Тома Круза може стати першим художнім фільмом, коли-небудь знятим в космічному просторі. Круз працює з компанією Ілона Маска SpaceX і НАСА, щоб виконати такий трюк. До таємничого проекту ще не приєднана студія, і немає ніяких подробиць про те, хто ще бере участь в якості письменника або режисера.

Круз може бути першим, хто отримає перший трюк для зйомок фільму в космосі. Так як це рано, деталі планів, які він і Маск мають, невідомі, тому неясно, скільки з потенційного фільму буде знято в цьому новому середовищі. Але ще занадто рано говорити про те, чи відбудеться це насправді.

Ідея зйомок сцен в космосі стала б головним комерційним аргументом для відділу маркетингу і, ймовірно, приверне аудиторію в кінотеатри, щоб побачити, як фільм досяг цих сцен. Проте, постановки досить складні на Землі, де фільми знімалися вже більше століття. Зйомка сцен в космосі піднімає багато різних питань, змінних і можливих ускладнень, і цілком можливо, що ризик здійснення цього може в кінцевому підсумку переважити переваги. Зрештою, чи повинні інші актори відправитися з Крузом в космос або він зможе зробити це сам за допомогою космонавтів? Зараз немає можливості дізнатися відповідь, але якщо хто-небудь і зрозуміє, як знімати деякі сцени в космосі, це може бути тільки Том Круз.

SpaceX приступає до тестового запуску космонавтів

Переглядів: 3510

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.