Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17073)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2128)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2072)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1778)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1773)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1762)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1749)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1729)

Ванільне морозиво з пармезаном (1698)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1703)

Закуска із запечених баклажанів (1689)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1677)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1630)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1630)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1651)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1637)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1547)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1541)

Баклажан-кебаб в духовці (1526)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1513)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
Приставки для телевізора: smart чи Т2
19:24 03.01.2020

Приставки для телевізора: smart чи Т2

До цифрової революції доводиться готуватися не тільки власникам старих телевізорів з електронно-променевими трубками. Не кожен, так званий, плоский телевізор гарантує прийом цифрових сигналів. Але не панікуйте завчасно!

«Підключення до цифрового телебачення» - це лише популярний вислів, яке культивується в мас-медіа. Насправді ж - купуєте декодер цифрового ефіру, правильно під'єднуєте його до антени і до телевізора, і грамотно налаштовуєте. Як то кажуть, підключіть і дивіться.

А ось про те, як підключити цифрову приставку до телевізора і розібратися в можливих проблемах прийому програм, читайте в цій статті.

Коли виникає бажання купити тюнер Т2 і при цьому не переплатити за непотрібні функції в першу чергу потрібно визначитися для яких цілей потрібен тюнер Т2, такими цілями можуть бути:

  • - перегляд цифрових каналів в форматі DVB-T2;
  • - використання тюнера Т2 в якості медіаплеєра (прослуховування музики, перегляд фото, відео з USB накопичувача (флешки);
  • - доступ в інтернет (додатки Yuotube, IPTV, онлайн кінотеатр, погода, пошта, новини). Детальніше: https://tunerok.com.ua/a317704-kak-vybrat-tyuner.html

Коротко про цифрові приставки

Телевізійний тюнер (ресивер, декодер), а простіше кажучи, приставка Т2 до телевізора - невелика коробка, яку легко приховати за телеприймачів. Він діє як дешифратор, тобто перетворює {аналоговий сигнал} в цифровий. Завдяки йому, для перегляду ТБ нового стандарту, не знадобиться замінювати антенну установку або телевізор. З одного боку, декодер підключається до телевізора, а з іншого - до антени. Середня вартість цього обладнання набагато нижче, ніж ціна нового телевізора. Володарі старих телевізорів без вбудованих ресиверів можуть вибрати одну з маси телеприставок DVB-T2 на ринку ТВ товарів.

Напевно, кожен задається цим питанням, коли підходить час покупки СМАРТ ТВ приставки. Якщо подивитися на різноманіття цих пристроїв в інтернеті, то може голова обертом піти. СМАРТ ТВ приставки бувають і у вигляді стікера і вигляді боксу, і з антеною і без, і різних форм і різних розмірів, і ще по різної вартості. СМАРТ ТВ приставки часто називають Міні ПК андроїд приставками, тому що фактично в СМАРТ ТВ приставці встановлено міні комп'ютер з операційною системою Андроїд.

Пошуки в інтернеті, щоб купити СМАРТ ТВ приставку, призводять зазвичай на огляд конкретної СМАРТ ТВ приставки, або на загальні поради або на відверту рекламу конкретної марки виробника. Але ніхто не порівнював і не розповідав правду про СМАРТ ТВ приставки, а ми розповімо.

Насправді практично всі СМАРТ ТВ приставки виробляються на базі процесора Rockchip (рідше на Allwinner, Amlogic) і в більшості своїй в усіх приставках навіть друковані плати однакові. А ось корпусу у СМАРТ ТВ приставок різні і тут вже - хто на що здатний. Хто за свій логотип до собівартості СМАРТ ТВ додає 10 $, хто 20 $, а хто то і всі 50 $. Найсмішніше, що бувають і корпусу однакові, але різні логотипи виробників і СМАРТ ТВ приставки вже по-різному коштують широкий каталог smart приставок для телевизора. Більш того, нові прошивки часто підходять від одного виробника до іншого, тому абсолютно не важливий виробник і марка СМАРТ ТВ приставки.

Як вибрати

Якщо ви хочете купити СМАРТ ТВ приставку, то вибирайте в першу чергу - який ви хочете процесор:

  • 2х ядерний (Rockchip RK3066),
  • 4х ядерний (Rockchip RK3188 або RK3288, Amlogic S802, S812, M805)
  • або 8ми ядерний (Rockchip RK3288, Amlogic S905).
Якщо ви зібралися купити СМАРТ ТВ приставку і дивитися на неї відео HD 720p (якість HD 720 рядків), тоді вам потрібна СМАРТ ТВ приставка на базі 2х ядерного процесора, але їх припинили випускати в 2014 році. Однак, якщо ви хочете дивитися відео вже в форматі HD 1080р (HD 1080 рядків), а також грати в потужні 3D гри або гонки, то вам краще купити СМАРТ ТВ приставку на основі 4х ядерного процесора (Rockchip RK3188, Amlogic S802). Якщо ж ви плануєте дивитися відео 4К, то варто придивитися до СМАРТ ТВ приставок на процесорі Rockchip RK3288, а також до 8ми ядерним процесорам (Rockchip RK3368, Amlogic S905).

Що можна сказати з приводу форм-фактора СМАРТ ТВ приставок. Зараз можна купити СМАРТ ТВ приставку у вигляді стікера (розмір з флешку) або у вигляді боксу (розмір як міні медіаплеєр). Зараз на ринку можна вже купити СМАРТ ТВ приставки із зовнішньою антеною, як правило, із зовнішньою антеною прийом Wi-Fi більш надійний і немає розривів зв'язку. Однак, знову ж таки, все залежить від того, де у вас коштує WI-FI роутер. Як правило, в межах однієї квартири прийом завжди стабільний.

На elmir.ua можна знайти найсучаснішу техніку, ось мультимедійна приставка T95X (1G + 8G TV BOX Android) - працює на чотирьох ядерному процесорі Amlogic S905X. В її складі йде п'яти ядерний відео прискорювач Mail 450. Процесор декодує формат 4K VP9, ??а також поддерживает HDR.Данная модель має 1Gb оперативної пам'яті і 8Gb внутрішньої. Приставка до T95X підключається до інтернету по Wi-Fi або LAN кабелем в роз'єм Ethernet. Має можливість підключитися HDMI і AV виходом.

- Повноцінний доступ в інтернет через браузер;

- Перегляд онлайн телевізійних каналів у високій якості, в тому числі і HD - всього близько 500 каналів (через браузер або використовуючи Torrent TV, IPTV і інші спеціальні додатки);

- Онлайн кінотеатри з великими колекціями фільмів, мультфільмів, пердачи та інше;

- Доступ до соціальних мереж та інших онлайн сервісів (mail, Google-сервіси та ін.);

- Можливість управління за допомогою стандартних маніпуляторів - миша, клавіатура, аеромиші, джойстики та ін.);

- Використання зовнішніх носіїв - USB флешка, SD (microSD) карта пам'яті, зовнішній жорсткий диск.

- Установка ігор і додатків через каталоги додатків.

- Вбудований медіаплеєр - програє всі відомі відео і фото формати, в тому числі UltraHD 4K, c кодеком H.265, музичні файли, текстові файли та ін.

elmir.ua

Приставки для телевізора: smart чи Т2

Переглядів: 3666

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.