Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17113)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2135)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2078)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1786)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1778)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1771)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1755)

Ванільне морозиво з пармезаном (1709)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1735)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1708)

Закуска із запечених баклажанів (1696)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1682)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1636)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1635)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1658)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1642)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1553)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1545)

Баклажан-кебаб в духовці (1534)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1519)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Спорт
Поради молодому воротареві
12:36 17.08.2018

Поради молодому воротареві

У коментарі до мене текстам читачі неодноразово просили мене розповісти про спеціальні воротарських прийомах, «примочки» та інше. Мабуть, зараз, під час тривалої для «Сатурна» паузи в чемпіонаті, для цього найсприятливіший час. У першому пості з циклу «Поради молодому воротареві», який згодом буде писатися не без вашої допомоги, я дам короткий екскурс в основу підготовки, висловлю загальні думки, спробувавши підкріпити їх цікавими прикладами.

Важливий момент екіпірування воротаря - https://azteca.com.ua/product-category/dlya-vratar.

Колишній телеведучий програми Top Gear Джеремі Кларксон заявив про готовність стати воротарем британського футбольного клубу «Ліверпуль».

Про це Кларксон повідомив в Instagram, опублікувавши своє фото у футбольних воріт. «Дорогий« Ліверпуль », я готовий», - підписав він знімок.

Напередодні британський клуб у фінальній грі Ліги чемпіонів поступився мадридському «Реалу» з рахунком 1: 3. Воротар «Ліверпуля» Лоріс Каріус взяв провину за поразку від мадридського «Реала» в фіналі Ліги чемпіонів на себе.

1 Футбольна форма

Футбол - ігровий вид спорту. Тут не потрібно бути швидше / вище / сильніше. Домогтися успіхів у ньому може кожен. Але для цього вам потрібно докласти чимало зусиль.

Хороша гра воротаря - це вже 50% успіху команди. Тому на будь-якого воротаря лягає велике навантаження, ніж на будь-кого з польових гравців. І навантаження це не стільки фізична, скільки психологічна.

2 Психологічна підготовка.

Ви повинні бути впевнені в собі, морально стійкі і сильні духом. Виручати команду у всіх ігрових епізодах не під силу жодному голкіперу. Хороший воротар не повинен турбуватися після кожного пропущеного м'яча, навіть якщо його пропущено з його вини. Тому постарайтеся скоріше забути будь-який негативний епізод і подібних помилок надалі не допускати.

Будьте спокійні і холоднокровні. Під час гри трапляється безліч стресових і знервованих ситуацій, таких як пропущені м'ячі або невикористані гольові моменти, тому ніколи не втрачайте голову.

3 Командний авторитет.

Як уже зазначалося, воротар - фігура в команді особлива. Крім своїх прямих обов'язків по відображенню ударів суперників, ви повинні вміти керувати лінією своїх захисників, підказувати гравцям в різних ігрових епізодах (при штрафних, кутових, інших атаках суперника). Воротар не повинен мовчати.

Коли у команди хороший голкіпер, всі інші футболісти відчувають себе набагато спокійніше. Адже коли власні тили в безпеці, можна подумати і про атаку. Таким чином, можна вивести таку формулу: впевнений воротар - впевнена команда.

4 Ігрові дії.

Потрібно пам'ятати, що ваша головна задача - відображати м'ячі, які летять в ваші ворота. Для цього зовсім не обов'язково бути двометровим і стрибучий. Хорошого воротаря відрізняють грамотний вибір позиції у воротах і реакція.

Чим би ви не займалися, щоб досягти помітних успіхів у цій діяльності, потрібно працювати, працювати і ще раз працювати. Професія футбольного воротаря не виняток. Самовіддача на тренуваннях і в іграх, постійний самоаналіз і прагнення бути кращим - ось ключ до успіху.

5 Ефектність або ефективність?

Історія футболу знає чимало прикладів, коли помітних успіхів домагалися воротарі, які не наділені від природи видатними фізичними даними. Але наполеглива робота на тренуваннях, максималізм і спортивна нахабство дозволяли їм долати всі труднощі і ставати кращими.

Абсолютно неважливо, яким чином ви відобразіть удар суперника по своїх воротах. Ви можете зробити це в красивому стрибку, можете за рахунок вибору позиції просто зловити м'яч в руки. Головне - результат. Неважливо, як це зроблено. Ефективність понад усе.

Таким чином, самовіддача, спортивна воля і незламний характер - ось основні складові хорошого воротаря.

Переглядів: 4017

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.