Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (16754)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2050)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2027)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1718)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1711)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1698)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1699)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1672)

Ванільне морозиво з пармезаном (1637)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1661)

Закуска із запечених баклажанів (1629)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1628)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1586)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1581)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1600)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1595)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1498)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1476)

Баклажан-кебаб в духовці (1471)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1458)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
09:34 11.08.2018

Які є засоби для дезінфекції в салонах краси від Школа Космотрейд

Коли людина працює в сфері медицини, а потім влаштовується в салон краси, то жахається тому, як здійснюється дезінфекція та стерилізація інструментів в салонах краси, якими працюють з клієнтами. Їх роблять або з грубими порушеннями існуючих вимог, або не роблять зовсім. Так відбувається, тому що салони краси Росії спочатку ставилися все-таки не до медичних установ, а до побутових послуг. З цієї причини люди просто недооцінюють небезпеку нашкодити своїм пацієнтам. А клієнти при відвідуванні перукарень та салонів довіряють своє здоров'я майстрам. Сьогодні поговоримо про ту відповідальність і уваги, з якими треба підходити до дотримання всіх вимог санітарії і гігієни.

Основні засоби для дезінфекції поверхонь наступні:

1. «Авантсепт-спрей». Засіб створено на основі спирту і підходить для швидкої дезінфекції невеликих поверхонь і предметів. Їм обробляються стільці клієнта і майстра, лампа-лупа, робочий стіл, апарат, піднос, підлогу навколо робочого місця, мотор. Дезінфекція проводиться після кожного клієнта. Засіб розводити не потрібно, воно продається готовим. Підходить для дезінфекції скляних, пластмасових, емальованих та керамічних приладів, а також будь-яких інших, стійких до спирту і воді.

Спрей розпорошується, поки не буде зволожена вся оброблювана поверхня. Потім вона повинна повністю висохнути. Засіб для дезінфекції проникає навіть в складки крісла, деталі столу і інші важкодоступні місця. Лампу-лупу, апарат і мотор протирають серветкою, змоченою в розчині, а не зрошують.

Як використовувати? Потрібно вісім разів натиснути пульверизатор (приблизно 30-40 мл розчину) на 1 м2 приміщення.

2. «Етея» (серветки). Серветки просочені дезинфікуючим розчином, що містить спирт, і упаковані в герметичні ємності. Серветки дістаються через проріз в кришці ємності. Якщо серветка висохла, відірвіть її і візьміть іншу. Рулон починайте з центру.

Як використовувати? Одна серветка підійде для дезінфекції чверті квадратного метра (площі приблизно 40х50 см).

3. «Поліклін». Підходить для миття та дезінфекції стелі, вікон, дверей, стін, підлоги і т.п. Засіб розводиться водою (30 мл на 970 мл води).

Препарат вбиває віруси, бактерії, гриби і мікробактерії туберкульозу. Рекомендується надягати рукавички, тому що сильно сушить шкіру.

Як використовувати? Пол необхідно мити в кінці кожного робочого дня і після кожного пацієнта. Генеральне прибирання робиться раз в тиждень: миються вікна, двері, стіни, стелю. Потрібно 150 мл водного розчину на 1 м2 кабінету.

4. «Містраль». Володіє Кератолический дією, використовується для дезінфекції інструментів в салоні краси (переважно ріжучих), випускається в концентрованому вигляді. Не містить хлор, до складу входить антикорозійне речовина, регулятор піноутворення і аромат.

Як використовувати? Близько 30 мл розчину розлучаються в 970 мл води. Інструменти розбираються або розкриваються, потім занурюються в розчин. Над самим верхнім приладом повинен бути 1 сантиметр розчину.

Підготовлений розчин для дезінфекції зберігається один місяць. Якщо ви помітили, що він став каламутним, змінився колір, з'явилися плаваючі частинки, то використовувати його більше не можна.

5. «Авантсепт актив». Знищує мікробактерії туберкульозу, віруси, гриби та бактерії. Підходить для дезінфекції інструментів, що обертаються в салоні краси.

Як використовувати? На 20 мл розчину необхідно 980 мл води. Прилади опускаються в розчин, над самим верхнім приладом повинен бути 1 сантиметр рідини. Як і "Містраль", зберігається один місяць, але якщо зміниться колір, розчин потемніє або з'являться частки на поверхні, то розчин для дезінфекції потрібно розвести заново.

6. «Чістея люкс» використовується для дезінфекції шкіри рук фахівців і стоп пацієнтів перед процедурою педикюру. Засіб відразу готовий до роботи після покупки, розводити не потрібно. Наноситься пульверизатором, потім необхідно почекати, коли воно повністю висохне. Препарат не сушить шкіру і не залишає плям, тому їм можна проводити дезінфекцію часто. Вбиває мікробактерії туберкульозу, віруси, гриби, бактерії. Усуває запах за одну хвилину.

Як використовувати? Помити і продезінфікувати руки, надіти і продезінфікувати рукавички, продезінфікувати стопи клієнта.

7. «Октенісепт» необхідний для дезінфекції ран, обробки поранених поверхонь. Після покупки готовий до застосування, розводити не потрібно.

Як використовувати? Наноситься пульверизатором, час дії відповідає часу висихання.

Школа Космотрейд

Переглядів: 4719

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2023    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.