Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17111)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2134)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2077)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1785)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1777)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1770)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1754)

Ванільне морозиво з пармезаном (1708)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1734)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1707)

Закуска із запечених баклажанів (1695)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1681)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1635)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1634)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1657)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1641)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1552)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1544)

Баклажан-кебаб в духовці (1533)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1518)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
14:34 09.09.2019

Як вибрати сковорідку для млинців

Основні критерії вибору сковородок для млинців та їх види.

чавунна сковорода для млинцівКожна господиня повинна мати в будинку сковороду, призначену спеціально для випічки млинців. Для того щоб млинці виходили пишними та смачними, а сам процес приготування не займав багато часу, необхідно підібрати найбільш підходящу сковороду для млинців. Сьогодні виготовляється величезна кількість різновидів подібних виробів для випічки млинців, які можуть відрізнятися між собою формою, розмірами, матеріалами, якістю покриття стінок та дна сковороди.


Будь-яка сковорода повинна бути з низькими бортиками, за допомогою яких можна легко перевертати або підкидати млинці, потовщену основу, що витримує значні температурні перепади та подовжена і слабонагріваюча ручка. Прийнято круглі сковорідки вважати класичною версією такого посуду, однак сьогодні практикуються і квадратні моделі, оскільки загортати начинку в млинчики в такому варіанті набагато зручніше. Сковорода для млинців Біол вважається одним з найбільш якісних і зручних виробів, які можна знайти в каталозі товарів нашого інтернет-магазину moya-posuda.com.ua

Основні критерії вибору сковороди для млинців

Сковорідка для млинців повинна мати товсте і гладке дно, стінки з рівномірним прогріванням і тепловіддачею, низькі борти для зручного перевертання навіть самих тоненьких млинчиків і ручку з не нагріваючого матеріалу. Найбільш підходящим діаметром вважається діапазон не менше 20 і не більше 26 см. У цьому випадку сковорода буде прогріватися більш рівномірно, а перевертати млинці буде зручно. Якщо класика не має принципового значення, можна вибрати квадратну сковороду, проте інші вимоги слід обов'язково враховувати.


Вибираючи сковороду, не потрібно економити, оскільки якісна сковорода завжди потішить смачними млинцями безліч разів. Залежно від застосовуваних для виготовлення сковороди матеріалів, розрізняють кілька видів виробів, кожен з яких володіє своїми індивідуальними якостями. У каталозі товарів можна підібрати вироби для випічки млинців, виготовлені з різних матеріалів.

Сковорода для млинців з алюмінію

Сковорода є традиційним виробом, що має потовщене дно, і виготовлене з алюмінієвих сплавів. Виріб має бакелітову ручку, яка не нагрівається і якісну основу, що забезпечує випічку млинців при мінімальній кількості масла або жиру. Харчовий алюміній відноситься до абсолютно безпечних і досить легких матеріалів. Характеризується високими теплопровідними якостями, досить швидко нагрівається і дуже просто готується.


До недоліків алюмінієвої сковороди варто віднести швидке охолодження, та можливість деформації і токсичності, у разі пошкодження захисного шару покриття. Алюмінієві сковороди для млинців можуть мати тонкі, середні або товсті стінки, однак рекомендується вибирати саме товстостінний виріб, оскільки він набагато краще утримує тепло, більш рівномірно прогрівається, та не так сильно деформується під впливом високої температури.

Чавунна сковорода для млинців

Млинцева сковорода зі знімною ручкою для багатьох досвідчених господинь є оптимальним варіантом для випічки млинців. Чавунні вироби набагато важче (до 3 кг). Слід враховувати, що вага сковороди залежить від розміру поверхні, чим вона більша, тим більша вага самого посуду. З плином часу такі сковороди не втрачають своїх якостей, а стають ще кращими. Оптимальні бортики повинни бути висотою 1-2 см, а діаметр - на ваш розсуд. Щоб чавунний виріб не втратив своїх характеристик та не поржавів, його слід зберігати в абсолютно сухому вигляді.

Сковорода для млинців з антипригарним покриттям

Даний варіант найбільш підходить для початківців, які тільки освоюють мистецтво приготування млинців. На такому виробі можна смажити практично без масла, прилипати тісто не буде, до того ж його легко перевертати. Сковорода має невисоку ціну, і за нею дуже просто доглядати. Слід пам'ятати, що тефлоновий посуд не можна нагрівати більше 220°С. Для контролю температури існують спеціальні індикатори. Користуватися таким посудом потрібно дуже дбайливо, перевертати млинці тільки дерев'яною лопаткою, оберігаючи сковрідку від подряпин.

Якщо вам потрібна дійсно якісна сковорідка для випічки млинців, з алюмінію або чугуну, то придбати її можливо в інтернет-магазині посуду для дому - МІЙ Посуд, перейшовши за посиланням - https://moya-posuda.com.ua/catalog/skovorody/

Переглядів: 3861

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.