Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (16744)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2047)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2026)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1717)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1710)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1697)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1697)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1671)

Ванільне морозиво з пармезаном (1636)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1658)

Закуска із запечених баклажанів (1628)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1626)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1585)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1579)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1599)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1593)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1497)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1474)

Баклажан-кебаб в духовці (1470)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1457)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Культура
Як прикрасити будинок до Нового року 2020 своїми руками
10:46 09.09.2019

Як прикрасити будинок до Нового року 2020 своїми руками

Щоб зустріти новорічну ніч у всеозброєнні, продумувати свято треба починати ще восени. По крайней мере, з оформленням інтер'єру і тим, як прикрасити будинок на Новий рік 2020 року, варто визначитися заздалегідь

По-перше, залишається достатньо часу на доставку всього необхідного - не факт, що в передноворічній метушні ви зможете швидко отримати саме те, що хотіли. Ну і взагалі, чому б не почати створювати собі настрій вже зараз - роздуми про майбутню вечірці будуть вельми до речі похмурою вогкою восени.

Як прикрасити будинок зовні: Новий рік у порога

Нехай свято зустрічає ваших гостей прямо на вході в житло https://novogodnie-podarki.com.ua. Якщо у вас приватний будинок, то розгулятися взагалі є де. Обов'язкові гірлянди, які можна розташувати на фасаді будинку, хвіртки або навіть деревах. Тільки вибирайте спеціальні моделі для вулиці, вони не схильні до холодів, вологостійкі і не вийдуть з ладу, якщо піде сніг.

У дворі встановіть вазони з сосновими гілками, переплетеними яскравими стрічками. Їх можна зібрати в найближчому лісі своїми руками. Добре б відразу визначитися з колірною гамою, в якій ви збираєтеся прикрашати житло до Нового року 2020. Прекрасно, якщо всі елементи декору, починаючи від килимка біля порога і закінчуючи серветками на святковому столі, будуть цієї палітрі відповідати. Насправді, це не так складно, як здається на перший погляд: вибираємо поєднання двох класичних кольорів, наприклад, червоний з золотим, розбавляємо їх нейтральним білим і намагаємося по можливості дотримуватися цього оформлення в аксесуарах. Можливі, звичайно, і інші поєднання, все залежить тільки від вашої фантазії.

Дві цікаві ідеї

Горщики з хвоєю і стрічками можна встановити на санки і розташувати всю цю конструкцію біля ганку. Стануть в нагоді також переносні ліхтарі - класичні важкі, з ручкою зверху. Вони створять у вашому дворі загадкову атмосферу передчуття Нового року 2020.

Крижані скульптури у дворі

Необов'язково будувати цілий сніговий містечко, досить обмежитися невеликими елементами з льоду. Наприклад, можна по всьому двору розташувати крижані кулі різного розміру. Робляться елементарно: в повітряну кульку наливаємо воду, всередину кладемо кольорові намистини, ягоди горобини, листя, зібрані своїми руками у дворі. Заморожуємо, потім оболонку кулі розрізаємо і отримуємо крижану сферу з яскравим елементом всередині. Ту ж операцію можна виконати з віскі.

 

Вхідні двері: дзвіночки і хвойний вінок

Наступний пункт, і він же перший для тих, хто живе в квартирах і ніяких двориків для прикраси в розпорядженні не має, - вхідні двері. Класика жанру - новорічний вінок з дзвіночками, і ось на ньому і тільки на ньому радимо зупинитися. Не варто навішувати мішури і гірлянд, наприклад, на дверну ручку, це тільки створить незручності при відкриванні. Взагалі з мішурою краще акуратніше - вона далеко не завжди гармонійно вписується в сучасні інтер'єри. Якщо дуже хочеться, краще оформіть одвірок акуратним бантом, зробленим своїми руками.

Дві цікаві ідеї

Що стосується матеріалу для вінка, можливі варіанти. Зовсім необов'язково, щоб це були соснові гілки. Зараз в моді новорічні вінки з сухих гілок і квітів, винних пробок (так, збирати потрібно було починати заздалегідь), клубків ниток для в'язання, обрізків тканини.

Чи не хочете вінок - можна і без нього. Вирізаємо з картону своїми руками першу літеру прізвища вашої родини, декоруємо великими намистинами і кріпимо на двері. А можна і зовсім обмежитися кумедними новорічними фігурками, вони теж будуть виглядати відмінно.

 

Передпокій: збираємо побажання гостей

Отже, двері відкриваються, і гості потрапляють в ваш передпокій. Вона, безумовно, вимагає прикраси, але тут фахівці з інтер'єру радять бути все-таки стриманіше і не обрушувати на тільки що опинився в квартирі людини всю новорічну красу відразу. Зосередимося на акцентах. Якщо в передпокої шафа з дзеркальними дверцями, їх можна оформити світяться в темряві наклейками. Ще варіант - повісити на стіну новорічне панно. Цього, ну і, можливо, невеликий вази з хвоєю і ягодами горобини, якщо є куди її поставити, буде в общем-то і досить для Нового року 2020.

 

Дві цікаві ідеї

Звичайний килимок біля порога замініть на святковий - в новорічній колірній гамі або з невеликим декором.

А ця ідея не стільки для декору, скільки для того, щоб створити настрій перед Новим 2020 роком. У передпокої вішаємо плакат, на якому ваші гості будуть писати побажання в наступаючому році. Це відразу налаштує всіх на святковий лад, а під кінець вечірки можна провести конкурс на найвеселіше привітання.

 

Вітальня: вибираємо правильні гірлянди і пам'ятаємо про деталі

Свято розгорнеться саме тут, тому саме вітальні приділимо максимум уваги. Тут знову згадуємо обрану вами в якості основи стилю колірну гамму і дотримуємося її.

 

Якщо раптом у вас вдома зовсім випадково є камін, гріх їм не скористатися ься. Стануть в нагоді композиції з ялинових гілок або туї, кольорові стрічки, свічки. Купуйте кілька невеликих дзвіночків і повісьте їх над камінною решіткою, гірлянди теж будуть там мати гарний вигляд. До речі, різнокольорові гірлянди в цьому році краще відкласти на антресолі - експерти по стилю радять вибирати ті, що горять одним, максимум двома кольорами (і це знову ж класичні золотий, білий або червоний).

Для декорування стелі підійде світлодіодна стрічка, яку мають у своєму розпорядженні впритул до стін або трохи ближче до центру, або світяться наклейки. Хороший варіант - підвісити до стелі кульки або зірки на золотих нитках або прозорих стрічках, тільки тут доведеться виходити з розмірів приміщення. Невеликі кімнати такий прийом зробить ще менше, так що залиште його тільки для просторих віталень з досить високими стелями.

На вікна робимо сніжинки - пам'ятаєте, як в радянському дитинстві своїми руками вирізали їх з паперу? Саме час освіжити навик. Хочете заощадити час - зробіть один трафарет, прикладіть до вікна і зафарбуйте отвори в ньому спеціальною фарбою або зовсім зубною пастою. Вийде стильний розмитий контур, зовсім як морозні візерунки. Плюс, завжди можна купити готові наклейки на вікно. Не забудьте і про підвіконня. На ньому розкладаємо ті ж хвойні гілки з бантами з шифону або фольги, ставимо кошики з кульками, шишками і мандаринами. Добре буде виглядати і новорічна "штора" з кольорових стрічок або світлодіодних лампочок різної форми.

Але, звичайно, головне на Новий 2020 рік - ялинка. Втім, чому саме ялинка - сьогодні на новорічних базарах пропонують і норвезькі ялиці, і звичні нам сосни, і нормандські їли. Дерево може бути і штучним і навіть зовсім не деревом - замість звичної ялинки дизайнери пропонують створити у себе в квартирі настінні панно з підручного матеріалу. Варіант для обмеженого простору - хвойні букети або невеликі ялинки в горщиках.

Дві цікаві ідеї

Прикрашаючи будинок до Нового 2020 року не забудьте про непомітні на перший погляд деталі, які, тим не менш, відмінно "зіграють" на загальному тлі свята. Поставте по всьому будинку невеликі прикрашені бантами кошички з частуванням (мандаринами, цукерками, печивом), а також горщики з новорічними рослинами (наприклад, маленької ялицею). Купіть або зшийте своїми руками кілька декоративних подушок з новорічною символікою, а на стільці пов'яжіть великі атласні банти в актуальному кольорі.

І ось ще важливий момент - нехай у вашому домі в прямому сенсі слова пахне Новим 2020 роком. Запасіться ароматичними свічками з натуральними ароматами: кориці, цитрусових, ванілі, хвої. І, звичайно, мандаринів - яке ж свято без цього улюбленого з дитинства запаху.

 

Дитяча: пошта Діда Мороза і сніжинки

Якщо в сім'ї є діти, їх кімнату обійти увагою ніяк не можна. Але займати її прикрасою постарайтеся разом з її мешканцями - нехай теж беруть участь в підготовці до Нового 2020 році. Почніть з вирізання сніжинок на вікна своїми руками і перетворите цей процес в захоплюючу гру - у кого вийде найкрасивіша. Виберіть разом з дітьми новорічну аплікацію на стіни, наприклад, Санта-Клауса з оленями або героїв російських казок. Розставте скрізь смішні фігурки казкових героїв. А якщо в кімнаті не буде стояти велика ялинка, зробіть її з гірлянд на стіні - ще й місце залишиться вільним.

Важливий момент - якщо діти зовсім маленькі, подбайте про те, щоб прикраси в їхній кімнаті були не б'ються, і дитина не зміг заподіяти собі ними шкоди.

Дві цікаві ідеї

За кілька днів до новорічної ночі поставте в кімнаті малюків ящик для листів Діду Морозу, в який діти будуть опускати свої прохання щодо подарунків. Тільки не забудьте потім ці побажання передати зимового чарівника.

 

Альтернатива скриньки для листів - адвент-календарі з подарунками. Вони являють собою маленькі мішечки з датами, в які дитина повинна їх поступово відкривати. Сюрприз може бути зовсім дріб'язковим - невелика цукерка або печиво, неважливо. Такі календарі все одно вже з початку грудня створюють радісну атмосферу очікування свята.

 

Прикрашати будинок У 2020 РОЦІ: ЧОТИРИ МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ

1. екотренд і рустикальний стиль

Фетр, повсть, вироби з глини, дерево, шишки, композиції з сухих гілок - натуральність і природність дуже добре працює в інтер'єрі і вписується в оформлення будь-якої квартири. При бажанні природним аксесуарів можна додати "нарядності", розфарбувавши їх відповідно до обраної вами гамою. Екоукрашенія - одна зі складових популярного в останні роки рустикального стилю, в якому акцент робиться на "непрілізанной" і трохи грубуватою природній красі необробленої деревини і натуральних матеріалів, виходить таке крайній прояв кантрі. Цей варіант ідеально підійде, якщо ви святкуєте Новий рік 2020 на заміському будинку - він не скасовує святкових прикрас, але і не передбачає пишності.

2. Тематичне оформлення кімнат

Один з трендов - оформляти квартиру в стилі сюжету новорічної книги або фільму. Особливо цей варіант хороший для дитячої - чому б не згадати "Гаррі Поттера" або "Хроніки Нарнії". Можна просто обмежитися елементами з обраної теми - наприклад, додати в наряд для ялинки російських традиційних візерунків.

3. Пастельні тони

Крім класичного поєднання золота з червоним і срібла з білим, в новорічних інтер'єрах 2019-2020 актуальні пастельні відтінки - ніжно-блакитні, лососеві і блідо-жовті. Вони гарні в якості основи, але вимагають акцентів - наприклад, того ж металіка.

4. Екзотична ялинка

Оригінальне рішення пропонують в цьому році і для ялинки - її дизайнери радять нарядити ... в тропічному стилі. Фігурки птахів, метелики і великі яскраві квіти будуть виглядати дуже незвично і напевно запам'ятаються вашим гостям. Як і раніше в моді фольговані ялинки, а також вантажні прикраси. І немає, тут мова йде не про іграшках у вигляді космонавтів і ракет часів СРСР (хоча радянське ретро це теж окремий і дуже популярний тренд). Мається на увазі декор в "дореволюційному" стилі: бронза, янголята, свічки і т.д.

Як прикрасити будинок до Нового року 2020 своїми руками

Як прикрасити будинок до Нового року 2020 своїми руками

Як прикрасити будинок до Нового року 2020 своїми руками

Переглядів: 3510

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2023    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.