Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17182)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2149)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2090)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1799)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1789)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1785)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1768)

Ванільне морозиво з пармезаном (1724)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1747)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1722)

Закуска із запечених баклажанів (1709)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1692)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1648)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1672)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1646)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1653)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1563)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1559)

Баклажан-кебаб в духовці (1547)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1532)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
Покрокові інструкції при розробці САЙТУ САМОСТІЙНО З НУЛЯ
21:05 06.08.2018

Покрокові інструкції при розробці САЙТУ САМОСТІЙНО З НУЛЯ

ДЛЯ САМОСТІЙНОГО СТВОРЕННЯ САЙТУ ТА РЕДАГУВАННЯ існує безліч програм, але їх використання не є обов'язковим. Слід мати на увазі головне: html-документ або веб-сторінка - це звичайний текстовий документ, який можна відкрити і подивитися за допомогою стандартних програм типу Блокнота. Так, наприклад, якщо зайти на будь-який сайт і натиснути в браузері «Вид» - «Перегляд HTML-коду» (або якісь аналогічні «кнопки»), можна побачити суміш рядків коду і звичайного тексту.

Сподіваюся Ви вже придумали собі доменне ім'я https://regery.com.ua/ru.

Слід перевірити, щоб на комп'ютері відображалися розширення для всіх файлів - два-три символи після останньої крапки в назві файлу (дуже схоже на зони у доменів, наприклад, у файлу «doc.com» розширення «.com». Для цього необхідно відкрити будь-яку папку (каталог), пройти по маршруту типу «Сервіс» - «Властивості папки» - «Вид» і прибрати галочку з пункту «Приховувати розширення для зареєстрованих типів файлів».

Тепер всі файли будуть відображатися з розширеннями, наприклад, ім'я файлу «Автобіографія» буде видно як «Автобіографія.doc». Саме це нам і потрібно. Маленька практична хитрість: для зручності окрему папку для сайту краще створювати не в «Моїх документах» і не на Робочому столі, а де-небудь на локальних дисках - «C» або «D». Це зручніше.

Увійшовши в папку, вибрану для робіт, слід натиснути правою кнопкою миші і вибрати рядок «Створити текстовий документ» (або «Створити html-документ», якщо буде такий варіант). Отримавши пропозицію назвати відповідний файл, слід вибрати ім'я типу «index.html» (замість стандартного «Текстовий документ.txt»). На питання, чи дійсно ви бажаєте змінити розширення, слід відповісти ствердно. В результаті в папці виникне новий файл з синьою интернетовской іконкою - це і є майбутній сайт, який ви створюєте самостійно і з нуля.

Його слід виділити і натиснути клавішу «Enter» - отруюються браузер (Internet Explorer або інший і в ньому порожня сторінка. Якщо натиснути послідовно «Вид» - «Перегляд HTML-коду», в Блокноті відкриється порожній текстовий файл. У ньому можна написати будь-яку фразу (наприклад, «Люди, я вас люблю!») і зберегти зроблені зміни ( «Файл» - «зберегти»). Після цього слід перейти на те віконце, де відкритий браузер з майбутнім сайтом, і натиснути клавішу «F5» або «Оновити ». На сайті повинна з'явитися надрукована фраза.

Ура! Ви самостійно створили найпростішу веб-сторінку для сайту! Як то кажуть, візьміть з полиці пиріжок!

Однак щоб створити самому реальну (і красиву) веб-сторінку без знання HTML (Hypertext Markup Language, мова розмітки гіпертексту), Вам будуть потрібні допоміжні інструменти. Найпростіший і перший що приходите в голову варіантів - текстовий редактор Microsoft Word.

З його допомогою можна зробити новий документ, написати там все, що хочеться - наприклад, власне ім'я, контакти, і все-все-все, що хочеться розмістити на веб-сторінці на загальний огляд - а при збереженні вибрати формат HTML і, наприклад, назва «index». Тоді вийде файл «index.html», який можна буде відкрити за допомогою браузера, і якщо сторінка відкриється - у вас все вийшло.

Покрокові інструкції при розробці САЙТУ САМОСТІЙНО З НУЛЯ

Покрокові інструкції при розробці САЙТУ САМОСТІЙНО З НУЛЯ

Переглядів: 4368

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.