Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17181)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2149)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2089)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1799)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1789)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1785)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1768)

Ванільне морозиво з пармезаном (1724)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1747)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1722)

Закуска із запечених баклажанів (1709)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1692)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1648)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1672)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1646)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1653)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1563)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1559)

Баклажан-кебаб в духовці (1547)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1532)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Суспільство
10:53 06.08.2018

Як лікувати від алкоголізму в домашніх умовах - народні засоби від алкоголізму

Алкоголізм - серйозна соціальна проблема: пристрасть до алкоголю розвивається поступово, непомітно для оточуючих і самого алкоголіка. Грань між нормальним і ненормальним споживанням алкоголю дуже тонка, а кинути пити тоді, коли алкоголь вже вбудувався в метаболізм людини, надзвичайно складно. Як вилікуватися від алкоголізму самостійно, і чи можливо це? У народі давно навчилися боротися з «зеленим змієм» підручними засобами, тому що коріння у цієї проблеми досить глибокі.

Пошукаєте допомоги у професіоналів http://kod.od.ua/.

Народні засоби від алкоголізму

У сім'ї, один з членів якої страждає алкоголізмом, дана проблема викликає серйозні комунікаційні, психологічні та економічні проблеми. Боляче дивитися, як близька людина перетворюється в маріонетку своїх порочних бажань, поступово переростають в потреби. На щастя, існують методи, які допомагають побороти алкозалежність навіть без відома самого п'яниці. Як лікувати від алкоголізму в домашніх умовах?

Найбільш поширені народні засоби від алкоголізму:

півонія (марьин корінь) - від алкоголізму позбавляє, поступово знижуючи тягу до спиртного;

лавровий лист - від алкоголізму допомагає, викликаючи огиду до алкогольних напоїв;

чебрець - лікувальні властивості при алкоголізмі проявляє буквально на всіх стадіях захворювання;

мучниця - допомагає від пивного алкоголізму;

відвар вівса з календулою - допомагає не тільки кинути пити, але і курити;

копитень європейський - викликає блювоту і відразу при вживанні алкоголю.

Як вилікуватися від алкоголізму в домашніх умовах, використовуючи ці кошти?

Марьин корінь від алкоголізму

народні засоби від алкоголізму дає пріродаМарьін корінь - це звичайний півонія. Він виявляє седативну дію на організм, нормалізує роботу нервової системи, нормалізує обмін речовин (алкоголь, власне, і порушує обмін речовин, вбудовується в метаболічні схеми, викликає абстинентний синдром). Марьин корінь від алкоголізму застосовується наступним чином: готується настій з кореневищ рослини, для чого слід взяти одну чайну ложку подрібнених сухих кореневищ, залити 0,4 л окропу, і проварити на несильному вогні протягом 5 хвилин. Після приготування відвар проціджують і розбавляється кип'яченою водою до свого початкового обсягу. Марьин корінь від алкоголізму вживається у вигляді відвару по 0,5 склянки тричі на день перед їдою.

Лавровий лист від алкоголізму

Звичайний лавровий лист - широко поширена приправа - також допомагає позбутися від пияцтва. Лавровий лист проти алкоголізму допомагає за рахунок того, що викликає у хворого відразу до алкоголю. Використовується у вигляді спиртової настоянки: необхідно взяти ? літра горілки, і покласти в неї 2 листи лаврушки. Настоюється даний засіб 2 тижні, після чого його можна давати особі, яка страждає від алкоголізму, в кілька підходів. Лавровий лист проти алкоголізму досить ефективний, але має побічний ефект, викликаючи розлад шлунка і пронос. Досить випити один стакан цього кошти, щоб у людини надовго виробилося відразу до алкоголю. Ефективність настою підвищиться, якщо крім листя лавра використовувати його корінь.

Чебрець від алкоголізму

Ще один засіб позбавлення від пияцтва - чебрець, лікувальні властивості при алкоголізмі якого відомі здавна. Ця пряна травичка допомагає на будь-якій стадії алкогольної залежності. Настій чебрецю готується наступним чином: необхідно взяти 15 грам висушеної трави чебрецю і залити їх парою склянок окропу. Після цього - підігрівати на водяній бані протягом чверті години, потім - процідити і долити до початкового об'єму кип'яченою водою.

Як вилікуватися від алкоголізму в домашніх умовах за допомогою настою чебрецю? Необхідно приймати його по 50 мл двічі на день, одночасно вживаючи 15 мл горілки. Блювотна реакція настає через півгодини, поступово виробляється байдужість до алкоголю (у деяких хворих - буквально з перших днів прийому). Відвар приймають через день або щодня. Термін лікування: півмісяця - місяць. Приймати відвар слід свіжим. Можливі побічні реакції: пітливість, прискорений пульс, невиражені болі в шлунку, блювота.

Протипоказання: гіпертонія, діабет, виразка, туберкульоз, хвороби щитовидки.

Мучниця від алкоголізму

Пивний алкоголізм ще зовсім недавно в масах серйозною проблемою не вважався. Але сьогодні ця проблема стала особливо актуальною - цей слабкий спиртний напій викликає сильну залежність, яка розвивається непомітно. Гарне народний засіб від пивного алкоголізму - мучниця. Як лікувати від алкоголізму в домашніх умовах відваром мучниці? Дві столові ложки висушеного листя заливаються окропом, а потім доводяться до кипіння. Приймати відвар слід по одній столовій ложці в день, в будь-який зручний час. Для досягнення відчутного ефекту потрібно двомісячний курс.

Відвар вівса з календулою

Алкоголізм часто супроводжується тютюновою залежністю - комплексний вплив цих двох агентів впливає на організм вкрай руйнівно. Крім того, дві ці шкідливі звички «підтримують» один одного, тому настільки складно кинути палити, якщо продовжуєш пити, і навпаки. Як вилікуватися від алкоголізму самостійно, і при цьому кинути палити? Є прекрасний народний засіб - відвар вівса з календулою, яке дозволяє одним махом вирішити відразу дві проблеми.

Для приготування кошти потрібно трилітрова каструля, яку до половини потрібно засипати неочищеним вівсом, а потім залити водою до верху. Після того, як вміст каструлі закипить, необхідно засікти півгодини і варити на помірному вогні. Потім відвар зцідити, додати 100 г сушених квітів календули, закрити і гарненько укутати на півдня. Після того, як відвар проціджений - він готовий до вживання. Схема прийому: 200 г до їжі тричі на день. Буквально через кілька днів виникає відраза до алкоголю і тютюну.

Копитень європейський від алкоголізму

Ще одна відповідь на питання, як позбутися від алкоголізму в домашніх умовах - трава під назвою копитняк європейський. Лікування призводить до того, що при вживанні спиртовмісних напоїв у хворого викликається сильний блювотний позив, і до алкоголю розвивається відраза. Для приготування відвару знадобиться одна чайна ложка копитних, яка заливається однією склянкою окропу. На дуже повільному вогні рідина підігрівається 5 хвилин, після чого її слід зняти з вогню і дати настоятися годину. Настій додається в горілку: на 100 г - 1 столова ложка. Лікування триває до повного одужання. Протипоказання - стенокардія. Слід дотримуватися точне дозування, інакше можливі вкрай негативні для здоров'я наслідки.

Ще один рецепт на основі копитних: 20 г сухого листя і 40 г кірки з волоських горіхів (зеленої) ретельно перемішуються. У день береться по одній чайній ложці, суміш настоюється на одній склянці вина пів години, після чого вино потрібно випити. За місяць лікування необхідно випити 4 літри цієї настоянки. Протипоказання: стенокардія і вагітність.

Як позбутися від алкоголізму в домашніх умовах

Як позбутися від алкоголізму в домашніх умовах? - існує безліч способів. Головне - усвідомити проблему, яка поступово розвинулася у вашій родині, зрозуміти, що алкоголізм - це хвороба, яку можна і потрібно лікувати. Алкогольна залежність - не вирок, а проблема, яка успішно піддається вирішенню.

Рецепт збору трав для лікування алкоголізму

трава золототисячника - 1 частина,

трава чебрецю, трава тим'ян - 1 частина,

трава гіркого полину - 1 частина.

Спосіб приготування:

Трави подрібнити і засипати в термос. На півлітра закип'яченої води 3 столові ложки суміші трав. Настоювати 2-3 години, процідити. Приймати при алкоголізмі по 2 ковтки 4-5 разів на день.

Переглядів: 4550

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.