Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17001)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2110)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2061)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1765)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1757)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1745)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1736)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1718)

Ванільне морозиво з пармезаном (1686)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1692)

Закуска із запечених баклажанів (1673)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1665)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1617)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1618)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1638)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1625)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1535)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1524)

Баклажан-кебаб в духовці (1510)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1498)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Освіта
16:55 01.07.2019

3 суттєві переваги вищої освіти в Польщі

Вища освіта в Польщі. Переваги вступу до польських ВНЗ. Навчання в Польщі англійською мовою. Отримання європейського диплому після закінчення університету Польщі.

Обираючи навчальний заклад, безперечно, ми завжди зважуємо усі за і проти, щоб обрати найкращий варіант. Велика перевага, яка є у сучасної молоді – це можливість навчатися за кордоном, до того ж, у провідних університетах Європи та світу. Найбільшою популярністю серед наших співвітчизників користується освіта в Польщі https://mojaedukacja.com/vyja-osvita-polshi. Це зумовлено рядом причин, на яких ми і зупинимося у нашій статті. Якщо ваша мета – працювати в подальшому у відомій міжнародній компанії, то ви можете обрати навчання в Польщі англійською мовою, воно також доступне. Важливо обрати хороший університет, для цього достатньо переглянути рейтинг ВНЗ Польщі, який складається щороку. Та давайте спершу подивимось, які переваги має закордонна освіта, які перспективи вона відкриває для молоді.

1. Акцент на практику

Якість європейської освіти не викликає ні в кого сумнівів. Давайте проаналізуємо, за рахунок чого польські університети стають все більш популярними, в тому числі й серед наших співвітчизників. Перш за все, завдяки поєднанню теоретичної, а також практичної підготовки. Це вагомий плюс. Під час всього процесу освіти в Польщі студенти забезпечені всім найкращим – хорошими аудиторіями, які повністю укомплектовані мультимедійним забезпеченням, а основне – сучасним обладнанням, необхідним для отримання практичної підготовки. Також студенти мають змогу проходити практику у відомих профільних компаніях, а це безцінний досвід для майбутнього спеціаліста. Завдяки навчанню в Польщі англійською мовою є можливість підготуватися для роботи у міжнародній компанії, а це ще одна вагома перевага.

2. Висока оцінка серед роботодавців

Звичайно, європейські роботодавці в першу чергу звертають увагу на диплом спеціаліста, який приходить влаштовуватись на роботу. Європейський диплом, який отримують після успішного завершення освіти в Польщі, відкриває двері до великої кількості провідних компаній світу. Звичайно, вкрай важливі й знання та навики випускника. Тому якщо є така змога, варто скористатися такою можливістю, як навчання в Польщі англійською мовою https://mojaedukacja.com/navchanna-v-polshi-anglijskoju. Такий варіант буде дещо дорожчим, ніж навчання польською, проте ви зможете вільно спілкуватися з будь-ким за вашою спеціальністю, зможете знайти хорошу високо оплачувану вакансію у будь-якій країні світу. В Україні зараз також працюють великі міжнародні компанії, де цікаво працювати, а зарплата – на досить високому рівні.

3. Безліч можливостей для розвитку

Серед таких можливостей – стажування у інших університетах Європи. Таке стажування дозволить отримати безцінний досвід та провести півроку або рік у іншій країні. Це цікаво та неймовірно перспективно. Ще одна можливість – це безкоштовна магістратура в Польщі. Такий варіант навчання доступний тій молоді, яка виграла грант або ж стипендію. Для цього потрібно проявити себе у науці, громадській діяльності та подати заявку на грантову або стипендіальну програму.

Переглядів: 3965

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2023    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.