Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17065)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2122)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2069)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1775)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1770)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1758)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1746)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1726)

Ванільне морозиво з пармезаном (1694)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1700)

Закуска із запечених баклажанів (1685)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1673)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1627)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1626)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1647)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1633)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1540)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1537)

Баклажан-кебаб в духовці (1523)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1508)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Це цікаво
Як знайти свій стиль: поради та рекомендації
11:03 21.06.2019

Як знайти свій стиль: поради та рекомендації

Погодьтеся, вам знайома ситуація, коли одягу повна шафа, а одягнути нічого. Але незалежно від життєвих ситуацій важливо вміти підлаштуватися і при цьому зберегти свій стиль, який відображає саме ваше світовідчуття. Чому ж це важливо? Як мінімум це допомагає справити хороше перше враження. На що ж слід звернути увагу під час вибору одягу?

  1. Врахуйте ваш спосіб життя і найближчі цілі. Ідеальний гардероб повинен не тільки відображати ваше бачення і креатив, але і відповідати вашому способу життя. Подумайте, яку особистість ви хочете показати світу. Це ви зробите за допомогою стилю. Окрім того, він повинен бути прийнятним для роботи, вашого способу життя в цілому, міста, в якому ви живете і наміченим довгостроковим цілям. Ви хочете кращу роботу? Ви намагаєтеся зробити кар’єру в певній сфері? Подумайте про те, щоб додати в гардероб кілька відповідних професійних деталей, які дозволять вам чудово виглядати на співбесіді при прийомі на роботу. Але не сильно захоплюйтеся трендовими елементами, вони скоро вийдуть з моди. Не цурайтеся національних традицій! Якщо давно мрієте купити вишиванку у Львові, настав час перетворити думки в реальність. Навіть імениті дизайнери використовують українську вишивку для оздоблення нарядів. Що там казати, вишитий одяг підкорює увесь світ! Якщо вам до вподоби довгі вишиті плаття, вас очікує багатий вибір розкішних нарядів. Кожна сукня красива по-особливому, тому обрати серед різноманіття продукції вкрай важко.
  2. Розмір одягу не має значення, важлива впевненість в собі. Ніхто не бачить бирку на вашому платті. Значить, ніхто не знає вашого розміру. Та, чесно кажучи, нікому до цього немає діла. Тому не намагайтеся одягнутися в наряд, який по розміру замалий. Позбавтеся від шкідливої ​​звички втискуватися в найменший розмір. Не цифра дарує комфорт, а те, як ви відчуваєте себе в новій речі.
  3. Попросіть про допомогу. Коли у вас проблеми зі здоров’ям, ви звертаєтеся до лікаря. Коли вам потрібні якісні фото, ви звертаєтеся до професійного фотографа. Те ж саме стосується і стилю. Не бійтеся вдатися до допомоги професіонала. І пам’ятайте, не обов’язково платити за послуги професійного стиліста. Завітайте до улюбленого бутику і запитайте поради у консультантів. Вони знаються у цьому!

Аксесуари – найпростіший спосіб зробити будь-який образ особистим. Ви можете надіти сині джинси з білою сорочкою і «приправити» все це масивними намистом, а витончені прикраси надіти з гарною сукнею для створення ще більш ніжного образу.

Переглядів: 0

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.