Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17159)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2144)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2086)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1793)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1785)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1778)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1762)

Ванільне морозиво з пармезаном (1717)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1742)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1717)

Закуска із запечених баклажанів (1704)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1689)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1642)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1668)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1641)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1649)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1559)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1552)

Баклажан-кебаб в духовці (1542)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1527)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
21:06 03.04.2019

Як допоможе косметика авен доглядати за обличчям жінкам після 25-ти

Приблизно в 25 років в шкірі відбуваються найважливіші зміни. Що це за зміни, яким повинен бути догляд за шкірою обличчя жінкам після 25-ти років і як справлятися з різними проблемами в цей період, ви дізнаєтеся прямо зараз.

Починаючи з 25 років, догляд за шкірою обличчя повинен стати абсолютно повноцінним. Це саме той вік, коли в шкірі запускаються процеси старіння, а якщо бути точніше, то поступово перестають працювати деякі «механізми».

У період 20-25 років, шкіра ще гладка і пружна. Зазвичай до 20-25 років проблем з прищами вже немає. У цьому віці з'являються перші зморшки - мімічні. Це відбувається через постійні рухів, ми ж не можемо жити спокійно далі. Перші мімічні зморшки з'являються в куточках очей, на лобі і в куточках рота.

Все частіше з'являються темні набряки попід очима. Стан шкіри починає змінюватися. Але не завжди це протікає помітно. Знаючи що відбувається "всередині" шкіри в цей період, ви зможете дуже ефективно керувати станом вашої шкіри.

Погляд "Всередину"

У цей період шкіра ще здатна активно відновлюватися, але вже не так як раніше. Вона починає втрачати природну вологу через те, що починає виробляти меншу кількість гіалуронової кислоти.

Так само в шкірі стає менше амінокислот, глюкози, дерма починає ставати тонше, а сальні залози починають працювати менш активно, тому шкіра стає схильною до сухості.

Починаючи з цього віку шкіра починає менше виробляти нові волокна колагену і еластину, швидкість їх синтезу знижується, в результаті ваша шкіра починає з часом ставати менш пружною і еластичною.

Клітини рогового шару починають оновлюватися повільніше. Поступово з'являються розтяжки, пігментні плями, рубці від колишніх вугрів стають більш помітні.

Всі ці процеси починають запускатися з 25 років і поступово посилюються в міру збільшення віку. Їх може бути навіть не видно перші кілька років, але не дайте цьому себе обдурити. Адже процес старіння вже йде, хоч ви його й не помічаєте і в наступні роки, якщо не забезпечити шкірі відповідний, якісний догляд, ви отримаєте різке погіршення стану шкіри.

Тому шкіру необхідно берегти, захищати і допомагати їй, забезпечувати її тим, що вона вимагає в цьому віці - допомоще косметика авен .

Що потрібно шкірі в цьому віці.

У період 25-30 років шкірі вже потрібно більше зволоження і захисту, а так само якісне харчування.

До складу засобів повинні входити речовини сприяють поліпшенню синтезу колагену і еластину, гіалуронової кислоти, більше вітамінів і мінералів.

Засоби для цього вікового періоду відрізняються від більш насичених антивікових, тому ви можете не переживати щодо того що перенаситив, ізбалуете або зіпсуєте шкіру.

Правильний догляд робить свою справу.

Допомагаючи шкірі, зволожуючи, живлячи її і захищаючи, можна значно призупинити ці процеси і зберегти на більш тривалий час молодість і красу вашої шкіри. А так же, в наступні роки правильно підібраний і якісний догляд за шкірою обличчя допоможе вам виглядати на 5-10 років молодше за свій вік.

ВАЖЛИВО: Щоб уникнути помилок під час догляду за обличчям, рекомендуємо наше керівництво "15 помилок в догляді за особою, що вбивають красу вашої шкіри і прискорюють старіння":

Керівництво "15 помилок в догляді за особою, що вбивають красу вашої шкіри і прискорюють старіння" СКАЧАТИ

Для очищення використовується очищає молочко або спеціальна пінка, підібрані під ваш тип шкіри і вік, і завершує Про чищення процес тонізації. Для цього використовується тонік (так само під ваш тип шкіри і вік), що містить необхідні елементи.

Основний догляд, що включає в себе зволоження та живлення, забезпечується денним і нічним кремами, що забезпечують шкірі всі необхідні їй в цьому віці речовини. Крему так само підбираються під ваш тип шкіри.

Так само, сьогодні для цього віку розроблені спеціальні сироватки, які діють на більш глибокі шари шкіри, забезпечуючи їй більш глибоке зволоження та живлення.

За догляд навколо очей відповідає крем навколо очей.

Проводьте процедуру догляду за обличчям два рази в день - вранці після сну і ввечері, перед сном. Такий підхід як показали спостереження, дійсно дозволяє вирішувати найрізноманітніші проблеми в цьому віці. Головне щоб відхід був правильним і якісним.

Доповніть так само догляд за обличчям наступним:

1. Правильне харчування і рясне пиття

2. Здоровий спосіб життя, легкі фізичні навантаження

3. Відмова від шкідливих звичок, куріння, алкоголю

4. Повноцінний сон

5. Позитивний настрій

Дотримуйтесь всіх цих пунктів, процедури правильного догляду за особою, і забезпечте його якість і, будьте впевнені, ви зрадієте результатам.

Переглядів: 4953

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.