Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17334)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2186)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2119)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1839)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1824)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1818)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1797)

Ванільне морозиво з пармезаном (1769)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1777)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1751)

Закуска із запечених баклажанів (1745)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1719)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1676)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1706)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1673)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1685)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1592)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1586)

Баклажан-кебаб в духовці (1584)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1563)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Освіта
12:43 25.02.2019

10 помилок, які допускають 90% покупців квартиру в новобудові

ПОМИЛКА №1

ВИБИРАТИ КВАРТИРУ, орієнтуючись тільки на ЦІНУ

«Гіркота від поганої якості залишається навіть тоді,

коли солодкість низької ціни давно забута» (народна мудрість)

Якщо при виборі квартири орієнтуватися тільки на ціну, то можна опинитися на поверсі з 20-ю студіями, де життя буде як в гуртожитку. Для того щоб порівнювати різні пропозиції на ринку, потрібно знати критерії. Ось деякі з них:

Кількість квартир на поверсі. Якщо їх більше 15-ти, то жити будете, як в гуртожитку (див. Помилку №2).

Товщина зовнішніх стін. Є стіни товщиною 25 см, а є - 66 см. Від цього залежить ціна і те, наскільки тепло буде в квартирі (див. Помилку №4).

Безпека. Це закриті двори, консьєржі в парадних, відеоспостереження по периметру.

Наявність місць для паркування. Якщо їх набагато менше, ніж квартир, то доведеться щодня намотувати кола по кварталу в пошуках місця для паркування, сваритися з сусідами і псувати собі нерви.

Від усього цього залежить ціна. Чим краще характеристики, тим дорожче квартира, при цьому і жити в ній буде комфортніше.

У https://nivki-park.com.ua/kvartyry/ на поверсі в середньому по 4-6 квартир. Зовнішні стіни товсті і теплі - 66 см. Всі двори закриті, в кожній парадній працює консьєрж, здійснюється відеоспостереження всередині будинку і по периметру. Велика кількість паркувальних місць на відкритих і охоронюваних парковках.

ПОМИЛКА №2

ДИВИТИСЯ ЛИШЕ НА ПЛАНУВАННЯ КВАРТИРИ БЕЗ ОБЛІКУ ЇЇ ОТОЧЕННЯ

На відміну від котеджу, квартира не існує сама по собі. Її оточують сусіди по сходовому майданчику, і це сусідство може стати щоденною головним болем після переїзду. Якщо на поверсі більше 15 квартир (переважно студій), то принцип життя буде - «гуртожиток». Найчастіше такі квартири купуються для здачі в оренду, тобто склад мешканців буде постійно змінюватися. Бруд, розписані стіни, шум забезпечені. Не кажучи вже про черги на ліфт. Природно, квартира в такому будинку буде коштувати дешевше.

Саме тому забудовники не показують плани таких поверхів. Наполягайте на тому, щоб забудовник показав повний поверховий план Вашої парадній.

Ми відкрито розміщуємо поверхові плани на сайті і буклетах. У «Новому Оккервіль» на поверсі в середньому 4-6 квартир. Серед планувань переважають двушки; є також троячки і четирешкі. Одиничок і студій не більше 40%.

ПОМИЛКА №3

Вважають, що в БАЗІ АГЕНТСТВ Є ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВСІХ новобудови

В агентство звертаються з метою отримати велику інформацію про новобудови і тим самим заощадити час. Але за фактом повну інформацію Ви не одержуєте.

Тому що ні в одному агентстві немає бази ВСІХ новобудов. У багатьох забудовників власні відділи продажів, і вони продають квартири самостійно. Працюючи ТІЛЬКИ з агентством, Ви так і не дізнаєтеся про існування таких забудовників та їхніх об'єктів.

ПОМИЛКА №4

Вважав, що всі ЗАБУДОВНИКИ БУДУЮТЬ за однаковою технологією

Навіть якщо будинок називається «цегляно-монолітним», конструктив його зовнішніх стін може бути різним. У одних забудовників стіни - 25 см, а у інших - 66 см. Від цього залежить, наскільки тепло або холодно буде у Вашій квартирі. І це впливає на ціну.

Будинки економ-класу, як правило, мають зовнішні стіни товщиною всього 25-30 см. Це цегла, утеплений мінватою під фарбування. У нашому кліматі утеплювач починає осідати, а штукатурка з фасаду - відвалюватися. Через 5 років такі будинки вже можуть виглядати обшарпаним, а квартири в них - промерзати.

У ЖК «НИВКИ-ПАРК» товщина зовнішніх стін - 66 см. Зовні це суцільна цегляна кладка, яка десятиліттями буде зберігати тепло і презентабельний зовнішній вигляд.

ПОМИЛКА №5

Вірити обіцянкам ЗАБУДОВНИКА ПОБУДУВАТИ БАГАТО ШКІЛ І ДИТСАДКІВ

Зараз багато забудовників декларують, що побудують школи, дитячі садки, поліклініки тощо. Ці декларації повинні бути підкріплені підготовленим проектом установи, отриманням дозволу на будівництво, початком будівництва. Інакше появи школи або дитсадка можна і не дочекатися.

Також порівняйте, чи відповідає кількість місць в школі чи дитячому садку кількості проживаючих. Інакше Ваша дитина може туди не потрапити. Буває, що 200 місць в дитячому саду і 600 місць в школі призначені для кварталу з населенням 60000 чоловік.

ПОМИЛКА №6

Вірити обіцянкам ЗАБУДОВНИКА ВІДКРИТИ НА ПЕРШИХ ПОВЕРХАХ ПОЛІКЛІНІКИ, ВІДДІЛЕННЯ БАНКІВ, пекарні та ПР.

Таке можливо, тільки якщо забудовник залишить у власності комерційні приміщення і буде сам вибирати потрібних орендарів.

Більшість же забудовників продають комерційні приміщення і втрачають можливість впливати на їх цільове використання.

Нові власники відкривають в них ті бізнеси, які принесуть максимальний прибуток - пивний бар, магазин 24 години, алкогольний супермаркет. Не чекайте в такому випадку корисною і різноманітною інфраструктури.

ПОМИЛКА №7

ПОРІВНЮВАТИ КВАРТИРИ ТІЛЬКИ за метражем

Буває, що квартира велика, а місця для життя мало. У вузькому коридорі чи не поставити шафа, в ванній не розмістити пральну машину і т.д. Купивши таку квартиру, Ви переплатите за зайві метри, або за її перепланування.

У ЖК «НИВКИ-ПАРК» планування продумані настільки, що Вам не доведеться нічого переробляти. Кожен метр ефективно використовується. Всі приміщення мають правильну форму, відсутні довгі витягнуті коридори, є комори і ніші для шаф, просторі кухні. У нас більше 200 типів зручних планувань від 26 до 150 кв.м.

ПОМИЛКА №8

КУПУВАТИ КВАРТИРУ ПО ТЕЛЕФОНУ

Якщо Ви купуєте квартиру по телефону, навіть не побувавши на об'єкті, то можете в майбутньому зіткнутися з проблемами. За фактом обіцяні «10 хвилин до метро» можуть обернутися 30 хвилинами по труднопреодолімой дорозі, «ідеальна екологія» - гулом від дороги під вікнами, а «однорідне соціальне середовище» - двадцятьма студіями на поверсі.

Є забудовники, які навмисно не пускають клієнтів на об'єкт, а відразу звуть в офіс підписувати договір. Не полінуйтеся - поїдьте на будівництво і подивіться все своїми очима.

Ми відкриті для клієнтів і завжди запрошуємо їх відвідати ЖК. Менеджери Представництва на об'єкті покажуть Вам обжиту частина кварталу, діючу інфраструктуру, облаштування закритих дворів, обробку парадних і квартир.

ПОМИЛКА №9

ДОВІРЯТИ забудовників ТІЛЬКИ ТОМУ, ЩО У НЬОГО БАГАТО РЕКЛАМИ

Не варто пов'язувати популярність забудовника з його надійністю. Популярність формується великою кількістю реклами (тобто грошима), а надійність - історією та репутацією компанії. Скільки років компанія на ринку, дотримувалася вона терміни введення попередніх будинків, які у неї рекомендації - все це потрібно перевіряти.

ВИСНОВОК

Завжди збирайте інформацію про житловий комплекс (див. Помилку №1) та забудовника, у якого Ви купуєте квартиру (див. Помилку №9). Чим більше інформації, тим нижче рівень ризику.

Якщо Ви задумалися про покупку квартири в новобудові, рекомендуємо почати з нашої безкоштовної екскурсії по споруджуваних об'єктах Невського району і Кудрово! Ви отримаєте саме ту цінну інформацію, яка допоможе Вам орієнтуватися на ринку нерухомості.

Переглядів: 3380

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.