Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17014)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2112)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2062)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1766)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1760)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1746)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1736)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1719)

Ванільне морозиво з пармезаном (1686)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1692)

Закуска із запечених баклажанів (1673)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1666)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1618)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1618)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1638)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1625)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1536)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1524)

Баклажан-кебаб в духовці (1511)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1498)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Події
20:51 31.01.2019

Кухня для походів

У більшості походів, основною ціллю яких є подолання певного маршруту, часу та сил на приготування суперскладних страв просто не залишається.

У більшості походів, основною ціллю яких є подолання певного маршруту, часу та сил на приготування суперскладних страв просто не залишається. Та навіть якщо формат вашої подорожі більш розслаблений, погодьтесь, набагато приємніше відпочити в приємній компанії споглядаючи пейзажі чи спілкуючись в розслабленій атмосфері, не витрачаючи сил на зайві речі. Тим більше не варто забувати, що вогнище чи примус – не газова плитка, а галявина дуже далека по комфортності від домашньої кухні.

Отже, зі всім по черзі. Готувати на вогні, звісно ж, смачно, адже їжа насичується характерним ароматом, проте досить часто після цілого дня на ногах просто немає сил та бажання збирати гілки, колоти дрова та розпалювати ватру. Зазвичай хочеться просто якнайшвидше поповнити заряд енергії, з’ївши щось вже і негайно. Також буває, що погода не сприяє цьому затяжному процесу. В такі моменти найкраще швиденько скласти пальник та безпосередньо приступити до приготування їжі.

Далі постає питання: у чому ж готувати? На щастя, час не стоїть на місці і постійно винаходять все зручніші, легші та надійніші каструлі, казанки, горнята, тарілки, сковорідки, фляги, ножі, ложки і виделки та інші необхідні елементи посуду на https://terraincognita.com.ua/ru/turysm/kuhnya/posud/. Звичайно, дуже важливими є компактність та мінімальна вага обраних речей, а також легкість догляду за ними та якість матеріалів. Знову ж таки, обирати варто згідно з вашими потребами, що можуть залежати від кількості учасників походу, вартості, яку ви можете собі дозволити, бажаної комплектації, сезонності та інших факторів.

Тож найкраще звернутись по допомогу до досвідчених фахівців своєї справи, а саме продавців-консультантів хороших магазинів туристичного спорядження, таких як TerraIncognita. Ну і наступне: що ж, власне, готувати? Звичайно, варто брати їжу, що не швидко псується, максимально легка, компактна та поживна. З цими цілями винайшли сублімовану або суху їжу, яку можна приготувати лише відкривши вакуумну упаковку, заливши гарячою водою та зачекавши декілька хвилин, поки запариться. Треба зазначити, що в умовах походу важливо не просто поїсти, а саме насичити організм потрібними поживними речовинами, про що дбають виробники сублімованих продуктів та зазначають на упаковці всю інформацію про поживність страви. Особливо відчувається перевага таких винаходів у довготривалій мандрівці, коли немає можливості поповнювати запаси продуктів.

Погодьтесь, починаючим мандрівникам просто неможливо знати усі тонкощі підготовки до походів, а досвідченим завжди корисно дізнатись про новинки та спробувати на собі. З цим вам допоможуть консультанти у фірмових магазинах туристичного спорядження TerraIncognita за адресами:

  • м. Київ, вул. Гната Хоткевича , 8
  • м. Львів, вул. Пекарська, 26
  • м. Одеса, вул. Ніжинська, 37

Завітайте, або телефонуйте за номерами: +38 098 62 555 74, +38 093 62 555 74 чи пишіть на сторінку у Facebook щоб отримати відповіді на запитання. Весь перелік товарів можна переглянути у інтернет-магазині за наступним посиланням: www.terraincognita.com.ua та замовити доставку у будь який куточок України.

Вдалих покупок та приємних подорожей!

Переглядів: 3835

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.