Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (16740)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2046)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2025)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1716)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1709)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1696)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1697)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1670)

Ванільне морозиво з пармезаном (1635)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1658)

Закуска із запечених баклажанів (1628)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1624)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1584)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1579)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1599)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1591)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1497)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1474)

Баклажан-кебаб в духовці (1470)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1456)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
«Шкідливі поради» для покупців квартир в новобудовах
15:59 31.01.2019

«Шкідливі поради» для покупців квартир в новобудовах

Купівля квартири в новобудові - це важливий і відповідальний вчинок, до якого потрібно підходити осмислено. Житло, що будується завжди таїть в собі масу підводних каменів і небезпек. Але якщо слідувати рекомендаціям професіоналів, то багатьох неприємностей можна уникнути. Напередодні 1 квітня експерти «Метріум Груп» вирішили піти від зворотного і дати покупцям кілька «шкідливих порад» в стилі Григорія Остера.

Шкідлива порада №1

Ніколи не перевіряйте, де знаходиться житло. Адже у вас напевно є чимало зайвого часу, яке ви з задоволенням проведете в пробках. Та й наявність шкіл, дитячих садків, поліклінік і магазинів поряд з будинком зовсім не обов'язково. Освіта дітям ні до чого, а ви вболіваєте рідко. Ну а що стосується стоянки для машини, то газон поряд з під'їздом вас цілком влаштує, правда?

Шкідлива порада №2

Ніколи не дізнавайтеся, хто зводить новобудову. Навіщо? Якщо хтось затіяв будівництво, то можна не сумніватися: він свою справу знає, все побудує якісно і в строк. Всі без винятку забудовники є досвідченими професіоналами, свято шанує закон і працюють в інтересах майбутніх мешканців. Ну а якщо раптом випадково ви натрапили в інтернеті на погані відгуки, то будьте впевнені: це підступи ворогів. Лучше выбрать надежного застройщика и комфортное жилье в новотройке Львова от ЖК Семицвет

https://semycvit.com/ru/.

Шкідлива порада №3

Ніколи не бійтеся ризикувати. Це стосується всіх сфер життя, а покупки квартири в новобудові - особливо. Всім відомо, що найвигідніше купувати житло на етапі котловану. Але ви ж розумніший за всіх. Чому б не вкластися в проект ще до отримання всіх необхідних дозволів? Адже ось де вигода!

Шкідлива порада №4

Ніколи не перевіряйте, хто з банків працює з проектом. У Росії сьогодні діють сотні фінансових організацій. І з якого дива вас повинно насторожувати, що новобудова не акредитована в Ощадбанку, ВТБ24, Газпромбанку і у інших лідерів іпотечного ринку? Адже у них напевно завищені відсоткові ставки і надто жорсткі вимоги до позичальників. Набагато краще, якщо можна взяти кредит у банку з другої-третьої сотні. А якщо пощастить, то під заставу квартири в обраному вами будинку взагалі ніхто не дасть іпотеку. Позика в мікрофінансової організації під 800% річних завжди буде вашою «паличкою-виручалочкою».

Шкідлива порада №5

Ніколи не звертайте уваги на те, в якій валюті ви берете іпотечний кредит. Менеджер банку сам підбере для вас найкращий варіант. Адже всім відомо, що кращий - це більш дешевий. Ставки по іпотеці в доларах або євро завжди нижче. А в разі девальвації рубля ви отримаєте унікальну можливість звернутися до прем'єр-міністра та президента. Або навіть сходити на мітинг.

Шкідлива порада №6

Ніколи не просите забудовника показати документи. Ви ж не юрист і все одно нічого не зрозумієте. Все, що вам необхідно знати, і так розповість менеджер з продажу. І не задавайте зайвих питань, які не відволікайте людини від роботи. Вас таких у нього знаєте скільки?

Шкідлива порада №7

Ніколи не запитуйте, чи буде з вами укладено договір пайової участі відповідно до 214-ФЗ. Вам ця інформація погоди не зробить, а представника забудовника може насторожити: а не засланий ви козачок? До речі, за кримінальним кодексом РФ 214 стаття - це взагалі «вандалізм».

Шкідлива порада №8

Ніколи не ставте під сумнів зміст реклами. Особливо якщо вона надрукована в газеті або показана по телевізору. Адже ні там, ні там брехати не стануть. У цей свято вірили ваші бабусі, дідусі і батьки. А старші завжди праві. У рекламі показали парк, дитячий сад, крокову доступність до метро? Відмінно! Беріть не роздумуючи, поки вас не випередили більш спритні співгромадяни.

Шкідлива порада №9

Ніколи не соромтеся роздавати автографи. Звичайно, ви не голлівудська зірка, але коли вас просять поставити підпис, користуйтеся цим шансом із задоволенням. Особливо коли справа стосується покупки квартири в новобудові. Угода про перенесення термінів здачі в експлуатацію? Акт прийому-передачі без перегляду квартири? Це ж всього лише підпис, проста формальність!

Рада №10 (серйозний)

«Ніколи не слухайте порад обивателів і не розраховуйте на везіння і удачу, коли мова йде про покупку квартири в споруджуваному будинку, - резюмує Марія Литинецкая, керуючий партнер компанії« Метріум Груп ». - Жарти жартами, а в нашій країні до цих пір виникає величезна кількість проблем через низьку грамотності населення в юридичних та фінансових питаннях. Купівля квартири в новобудові - це ризик. Завжди. Його можна мінімізувати, але звести до нуля вдається вкрай рідко. Тому на будь-якому етапі угоди потрібно бути гранично уважним, зважувати кожне своє рішення, прогнозувати наслідки. Це дозволить уникнути багатьох проблем і все-таки стати щасливим володарем довгоочікуваної квартири в новобудові ».

Олена Кудимова, Метріум Груп

Переглядів: 4498

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2023    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.