Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17225)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2155)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2095)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1807)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1793)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1792)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1772)

Ванільне морозиво з пармезаном (1733)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1751)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1727)

Закуска із запечених баклажанів (1713)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1697)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1652)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1679)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1651)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1661)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1567)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1563)

Баклажан-кебаб в духовці (1554)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1537)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
Що таке флаєр і навіщо він потрібен?
11:04 27.01.2019

Що таке флаєр і навіщо він потрібен?

Флаєр дуже близький за своїми зовнішніми ознаками до листівці. Але листівка носить інформаційний характер, а флаєр може служити запрошенням на захід, він може подарувати своєму власникові знижку або додатковий бонус. Друк рекламних флаєрів потрібна, щоб оповістити публіку про майбутній концерт, вихід нової колекції одягу, початок розпродажу.

Друк флаєрів виконується невеликими розмірами А5 або А6. Він повинен бути зручним і компактним, пропонувати щось унікальне. Тоді люди будуть брати їх по кілька штук, щоб передати своїм друзям. Новина про вашу подію почне передаватися, в прямому сенсі, з рук в руки без особливих витрат. Навіть якщо людина з якихось причин викидає флаєр або забуває про нього, прочитана інформація все одно залишається в пам'яті, а її подробиці можна знайти в інтернеті. Багато маркетологи підтверджують, що це дуже дієва рекламна компанія.

Виготовлення рекламних флаєрів справа тонка. Важлива кожна дрібниця, кожна деталь. Все повинно бути виконано без вади. Дуже часто навіть по завершенню заходу флаєр не викидається, а зберігається на пам'ять. Друкарня для друку флаєрів повинна стати вашим другом. Наші фахівці допоможуть замовити друк флаєрів, підкажуть найкращі колірні рішення або розташування слоганів. Ми допоможемо донести ваші думки до ваших клієнтів.

Для виготовлення флаєрів застосовують як цифровий друк, так і офсетний. Тираж залежить від того, яких ви чекаєте результатів - чим більше аудиторії вам потрібно охопити, тим більше флаєрів треба зробити. Від цього залежить і ціна. Не рекомендується використовувати розмір флаєра для друку більше, ніж 1/3 стандартного аркуша паперу.

Подібна компанія дуже ефективна в сфері послуг і розваг. Виготовлення рекламних флаєрів швидко окупиться. Часто люди самі полюють за флаєрами, особливо молодь, знаючи, що ця заповітна папірець принесе їм знижку або можливість опинитися в центрі довгоочікуваної події.

Що впливає на вартість флаєрів?

На ціну впливають кілька факторів:

Розмір майбутнього рекламного вироби Щільність паперу - стандартна як правило 115 г / м2.

Колір флаєра - можна замовити чорно-білі або яскраві кольорові флаєри. Вибір способу друку - може бути офсетний або цифровий

Розмір флаєра

Розмір ви вибираєте в залежності від того, навіщо вам потрібні рекламні флаєри. Хочете проінформувати про акції та знижки, вибирайте розмір А6. Якщо потрібно розповісти про компанію на якійсь виставці чи заході, вибирайте розмір А5 або А4. Найпопулярніший формат формат флаєрів Євро.

Виготовлення флаєрів не вимагає величезних витрат, зате цей маленький яскравий листочок здатний залучити нових клієнтів в будь-який бізнес.

Якщо вас цікавить дешева друк флаєрів, рекомендуємо звернутися в друкарню «Lavve.ru». Одне з наших переваг в тому, що ми друкуємо продукцію збірними тиражами, вам не треба додатково платити за виведення пластин і підготовку до друку, тому вартість флаєрів буде менше.

Розмір виробу в готовому вигляді 210х99 мм Матеріал виготовлення, спосіб друку

Головне завдання, яке вирішує друк флаєрів виготовлення яких можна замовити в Lavve.ru, - це збільшення числа ваших клієнтів. Для цього їх треба зацікавити. Це означає, що флаєра повинні бути:

яскравими; барвистими; оригінальними; залучати змістом і цікавими пропозиціями.

Для друку флаєрів вибирають глянсову крейдований папір, звичайна не приваблює увагу, такий флаєр хочеться швидше десь залишити. У друкарні «Lavve.ru» ми здійснюємо друк флаєрів на папері щільністю 115 г / м2 - рекламні вироби, надруковані на такому папері, виглядають естетично і привертають увагу.

Найчастіше використовується кольоровість «4 + 4» (двостороння повнокольоровий друк) і «4 + 0» (кольоровий друк тільки з одного боку флаєра).

Який буває спосіб друк флаєрів? Офсетний та цифровий. При великих тиражах віддайте перевагу офсетного, вартість флаєрів буде нижче, а якість - вище, офсетний друк дасть можливість точно передати найдрібніші відтінки кольору.

Ми підкажемо, які кольори і відтінки підходять саме для ваших флаєрів. Подумаємо разом, як зробити флаєр ціна якого доступна, ефективним і цікавим. Розробимо індивідуальний дизайн. Гарантуємо відмінну передачу кольору, чіткість і контрастність рекламної продукції. Завдяки нюансам роботи, здійснюємо друк флаєрів дешево.

Немає макета? Заказать печать флаеров в Киеве дешево можна в типографии ссылка. Для виготовлення флаєрів необхідний макет виробу. Ви вирішили флаєр купити, значить, треба продумати його дизайн. Якщо у вас немає макета, ми розробимо дизайн макет і допоможемо підібрати оптимальний формат для вашого рекламного вироби. Зробіть замовлення на розробку рекламного макету і отримаєте флаєр, який зможе досягти своєї мети. Ми беремо на себе всі завдання по виготовленню флаєрів, працюємо якісно і швидко.

Переглядів: 4745

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.