Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17069)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2126)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2071)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1776)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1772)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1759)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1748)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1728)

Ванільне морозиво з пармезаном (1695)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1702)

Закуска із запечених баклажанів (1686)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1675)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1628)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1629)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1649)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1635)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1543)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1540)

Баклажан-кебаб в духовці (1525)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1511)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Освіта
Як вибрати автошколу?
10:38 22.01.2019

Як вибрати автошколу?

На сучасному ринку представлена велика кількість навчальних організацій, що займаються підготовкою водіїв автотранспортних засобів. На жаль, крім сумлінних організацій, свої послуги курсантам пропонують і «непорядні автошколи», які формально виконують програму підготовки та працюють з порушеннями законодавства Росії. Саме тому багатьох майбутніх водіїв турбує питання, в яку автошколу найкраще піти вчитися.

Сподіваємося, що підготовлена нами інформація http://autoschool.net.ua/kiev/s/metro-poznyaki/ допоможе вам визначитися в питанні, яка автошкола буде найкращою для отримання всіх необхідних знань.

Відвідуючи навчальну організацію, обов'язково уточніть, чи є у неї ліцензія на освітню діяльність. У такій ліцензії повинні бути вказані найменування організації, її адреса, відомості про дату видачі та строк дії ліцензії. Тільки на підставі цього документа навчальна організація має право здійснювати освітню діяльність і видавати курсантам свідоцтва про навчання в автошколі.

До ліцензії в обов'язковому порядку видається додаток з наступною інформацією: номером ліцензії, датою її видачі, освітніми програмами та адресою місця, де здійснюється освітня діяльність. Без такого додатка ліцензія є недійсною.

Всі серйозні навчальні організації укладають з курсантами договір на надання освітніх послуг. Цей документ необхідно ретельно вивчити і перевірити відповідність назви організації вказаною в ліцензії. Внесена вами оплата повинна бути підтверджена квитанцією, в якій одержувачем вказана саме та організація, яка отримала ліцензію, а не якийсь «В.Пупкін». Важливо простежити, що в договорі було вказано, крім вартості навчання, всі інші витрати на бензин, страховку, автодром і т.п.

Не секрет, що в багатьох школах зазначена в договорі вартість навчання не включає витрати на бензин, зарплату інструктору і ін., Які доводиться оплачувати окремо. В результаті повна вартість навчання може виявитися в кілька разів вище, а природне бажання заощадити обертається набагато більшими матеріальними витратами.

Особливу увагу слід приділити кількості годин на практичне оволодінням навичками водіння. За програмою навчання водіїв категорії «В» їх може 58 і більше. Менша кількість годин свідчить про порушення умов ліцензування.

Використання власного автодрому. Серйозні і стабільні організації, які піклуються про високу якість підготовки курсантів, мають свій добре оснащений автодром для відпрацювання обов'язкових елементів, передбачених програмою навчання.

Володіння власними автомобілями також свідчить про стабільність і серйозності організації. Важливо, щоб ці автотранспортні засоби були в хорошому стані, а майбутній курсант під час запису в автошколу міг вибрати навчальний автомобіль.

Стан приміщень, в яких розміщується автошкола. При вирішенні питання, яку автошколу вибрати для навчання, необхідно оцінити умови, в яких вам доведеться займатися. Під час знайомства з автошколою обов'язково попросіть оглянути навчальні класи та інші приміщення, які використовуються в навчальному процесі. Поцікавтеся навчальними планами, навчальними посібниками, комп'ютерними програмами та тренажерами, які викладачі використовують при навчанні.

Відгуки. Ставлячи кому-небудь питання «Порадьте хорошу автошколу», логічно поцікавитися, навчався чи ця людина в рекомендованої навчальної організації, а також уточнити думку курсантів, які в ній навчалися або навчаються (це можна зробити під час як теоретичних занять, так і водіння навчальних автомобілів). Досить цінну інформацію можуть дати відгуки про автошколу в інтернеті.

Надійність. Автошколи, зацікавлені в тривалому присутності на ринку, активно просувають своє ім'я: створюють власний сайт, розміщують рекламу в газетах, на радіо і телебаченні. Однак найкращим свідченням надійності закладу є рада знайомих, які закінчили навчання в автошколі і тепер рекомендують її вам.

Вартість навчання. Якісний товар ніколи не буває дешевим. Те ж саме можна сказати і про ціну навчання. Автошколи, які піклуються про свою репутацію, повністю розкривають всі майбутні витрати, а також гідно оплачують працю працівників, які працюють з курсантами. У той же час, «недобросовісні автошколи», прагнучи залучити клієнта низькою вартістю навчання, не включають в неї витрати на бензин, автодром, оплату праці інструктора і т.п. Звичайно, все це вам доведеться оплатити, і при цьому сумарні витрати можуть виявитися істотно вище, ніж навчання в автошколах, які спочатку надають відомості про всі матеріальні витрати.

Реклама. Організація, яка поважає себе і клієнтів, не стане рекламувати себе, розвішуючи оголошення на стовпах, парканах, фасадах будівель, водостічних трубах і в інших місцях, не відведених для реклами. Адже що буде при неправомірній роботі з порушенням Закону про рекламу, ще до надання послуг, здогадатися нескладно.

Саме такими є найбільш важливі фактори, які необхідно враховувати, вибираючи автошколу. Удачі вам на дорогах!

Переглядів: 5278

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.