Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17193)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2150)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2090)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1801)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1790)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1786)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1769)

Ванільне морозиво з пармезаном (1728)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1748)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1723)

Закуска із запечених баклажанів (1710)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1693)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1649)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1674)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1647)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1654)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1563)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1559)

Баклажан-кебаб в духовці (1549)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1532)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Культура
Ванна кімната 2019: модні тренди за рекомендацією від Grohe
10:19 25.12.2018

Ванна кімната 2019: модні тренди за рекомендацією від Grohe

Фахівці з сайту https://sanmix.net.ua/santehnika/smesiteli/smesiteli-dlia-vanny, запропонували читачам своїх інтернет-сторінок звернути увагу на актуальні тенденції ринку сантехніки. Для бажаючих оновити ванну кімнату в 2019 році дана інформація може виявитися корисною в якості орієнтовною. Фінальне рішення, зрозуміло, краще приймати, спираючись на власний смак і ясні уявлення про реалізоване проект.

Список тенденцій складений на основі даних, зібраних при об'єднанні і аналізі інформації від: архітекторів житлових будинків, архітекторів торгових центрів, фахівців з реконструкції ...

З огляду на різноманітність джерел і можливий обсяг обробленої інформації, автори дослідження цілком можуть претендувати на виявлення найбільш потужних тенденцій для ванної кімнати 2019 року. Однак, покупцям сантехніки і аксесуарів для ванної варто мати на увазі, що проводили дослідження англомовні люди і на основі англомовних джерел. Тобто, мова може йти в основному про англомовних країнах Західної цивілізації. Наскільки їх смаки і вимогливість до стилістики інтер'єру може збігатися з чиєїсь ще, видніше, зрозуміло, кожному покупцеві особисто.

У будь-якому випадку, ці дані можуть допомогти читачам зекономити час на те, щоб зорієнтуватися на сучасному ринку при пошуках «чогось нового і актуального».

Отже, дослідники з'ясували, що увагу безлічі людей, які цікавляться сантехнікою до початку 2019 року виявився зосереджено на наступних елементах інтер'єру ванної ...

Глибокі і довгі чаші раковин

Плавні неглибокі «западини» раковин можуть, зрозуміло, виглядати ніжніше і витонченіше, ніж глибокі і нагадують кухонні мийки. Однак, подовжені і поглиблені жолоби можуть служити в якості подвійних раковин. Це особливо зручно, коли гігієнічно процедури треба виконувати кільком людям одночасно.

На відміну від подвійних раковин, які були особливо популярні в 1980-х роках, нові раковини більш зручні для таких функцій, як ручне прання великих речей. Наприклад, великий шерстяний светр або дитяче ковдру. Прати їх в раковині зручніше, ніж нахиляючись над звичайній ванні.

Аналогами подовжених і поглиблених раковин для ванної можна вважати мийки на підприємствах харчової промисловості та такі старовинні предмети, як корита. Сучасні виробники намагаються реалізувати цю ідею так, щоб результат радував покупця чудовим стилем і функціональністю.

Сидіння в душі

Звичне уявлення про те, що душові призначені для використання людьми в положенні стоячи, початок поступатися перевагам сидячих місць.

Все більше людей помічають, що ранковий прийом душа «в півсні» і вечірній - після важкого трудового дня - приємніше здійснювати сидячи. Крім того, це нововведення стосується забезпечення комфортних умов для літніх людей.

Поручні для душа

Поручні ще один корисний аксесуар для сильно втомлюються і літніх людей. Крім того, вони до теперішнього часу вже стали модними.

Поручні для душових гарні й тим, що розраховані на коливання вологості і температури, а тому можуть бути використані не тільки в ванній кімнаті. Навіть в розкішній яхті складно придумати щось більш зручне, практичне і стильне, ніж подібні аксесуари.

Душ без порогів

Нова тенденція проектування душових місць на одному рівні з підлогою ванної кімнати не тільки виглядає сучасно, але і забезпечує більш високий рівень безпеки використання. Навіть маленький поріжок становить перешкоду, яке може тримати в напрузі. Це погано поєднується з бажанням розслабитися, навіть якщо мова йде не про дітей або літніх людей.

До недавніх пір більшість душових гарнітурів і систем були встановлені безпосередньо над ванною, і тому проблема високого порогу фактично була відсутня. Але тепер все більше і більше людей вважають за краще проектувати окремі душові з такою конструкцією установки піддону, щоб пороги були відсутні взагалі.

Ванни, душові кабіни, санкераміка, лійки і аксесуари прямокутних форм

У побуті сучасних людей західної цивілізації присутній стільки прямокутних і блокових конструкцій, що дивно було б очікувати, ніби вони не впливають на смаки. Одним з підсумків цього впливу стала тенденція зростаючого попиту на незграбні, прямокутні або майже прямокутні форми.

Будинки, кімнати, транспорт, друкована продукція, дисплеї, монітори, і, відповідно, інформація представлена ​​на них, - все це вже не перший десяток років представлено в звичному прямокутному форматі. І ось виробники сантехніки слідом за виявляється попитом на «щось нове і незвичайне» почали реалізовувати «незграбні» проекти відомих дизайнерів.

Прямі кути вже не перший рік притаманні модним предметів, що прикрашають домашні інтер'єри: від плитки або паркетної дошки до світильників. У сучасних ванних кімнатах цей формат теж стає популярним. Прямокутні мильниці або килимки досить давно стали звичними, а теперь поряд з відповідними душовими лійками виявилися ще й модними.

Окремі ванни

Деякі сучасні користувачі зовсім відмовляються від ванн на користь модернізованих душових кабін. Інші не збираються відмовлятися від ванни, але вважають за краще традиційним вбудованим окремо стоять варіанти.

Окремо стоять ванни припускають великі можливості в проектуванні їх розміщення. Але це зазвичай пов'язане і з підвищеними вимогами:

  * До розмірів приміщення,

  * До опалення приміщення в холодний період,

  * До вологоізоляції приміщення,

  * До водопровідного обладнання і змішувачів для ванн.

Проте, зареєстровано зростання інтересу саме до таких зовні «автономним» ванним. Аж до установки окремо вартих ванн в досить просторих душових.

Відкриті стелажі

Відкриті стелажі і полиці в ванних кімнатах можуть виглядати настільки привабливо, наскільки хороша композиція з предметів, їх заповнюють. При грамотному підході до розміщення рушників, різноманітних пляшечок, тюбиків та аксесуарів, відкриті полиці у ванній - дійсно, чудове новомодне нововведення.

Але у випадках, коли на сторінках рекламних фотографій все виглядає значно краще, ніж у звичній реальності, варто задуматися. Іноді не так вже й просто змінити свої звички зберігати вміст шафок в «творчому безладі». Особливо, якщо причиною змін є всього лише бажання слідувати мінливої ​​моді. Є чимало інших способів зробити інтер'єр ванної більш свіжим і оригінальним.

Простий і ефективної самопроверкой на визначення готовності до відкритих полицях може стати експеримент. Досить спробувати пару раз на тиждень протирати пил всередині закриваються шафок і тумб у ванній. По-перше, у ванній стане чистіше. По-друге, так можна оцінити свої сили по догляду за відкритими полицями.

Переобладнання ванних і душових з метою зменшення витрати води

Нові технології, спрямовані на скорочення витрат води вже виявилися досить розвинені, щоб перестати бути розкішною чимось особливим. Звичною нормою вони ще не стали, але в числі модних тенденцій виявлені.

Мова йде не тільки про те, щоб з змішувача для умивальника виливалося менше літрів води за хвилину. Хоча це досить ефективний засіб економії природних ресурсів, але далеко не єдина. Різні нововведення в змивних системах для унітазів також - досить очевидне рішення. Не менш цікаві такі «приховані можливості» санкераміки, як спеціальні покриття, на яких затримується значно менше частинок бруду. У підсумку, мити їх доводиться рідше, а значить води витрачено і забруднено теж буде менше.

Чи увійдуть в число модних такі конструкції, як поєднаний зі бачком унітазу умивальник, поки неясно, але загальний напрямок інтересів користувачів може позитивно позначитися і на розвитку таких винаходів.

Вбудовані раковини

Складно зрозуміти, чому саме викликаний масовий інтерес до вбудованим раковин, але за статистичними даними ця тенденція триває з 2017 року, значно зміцнилася в 2018-му, і, можливо, залишиться стійкою в 2019-м.

Для більш комфортного читання і сприйняття інформації стаття розділена на дві частини. В {продовженні} мова піде про пріоритети користувачів по частині технологічних інновацій, а також про колірних і стилістичних перевагах.

Валерій Штоббе

Ванна кімната 2019: модні тренди за рекомендацією від Grohe

Ванна кімната 2019: модні тренди за рекомендацією від Grohe

Ванна кімната 2019: модні тренди за рекомендацією від Grohe

Переглядів: 4927

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.