Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17193)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2150)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2090)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1801)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1790)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1786)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1769)

Ванільне морозиво з пармезаном (1728)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1748)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1723)

Закуска із запечених баклажанів (1710)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1693)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1649)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1674)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1647)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1654)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1563)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1559)

Баклажан-кебаб в духовці (1549)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1532)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
Як викласти сайт в інтернет
13:48 24.12.2018

Як викласти сайт в інтернет

Статичні веб-сайти надають відвідувачам HTML-сторінки, об'єкти JavaScript, зображення, відео та інші файли, при цьому не містять прикладного коду. Це оптимальне рішення для сайтів з невеликим числом авторів і з відносно рідко змінним контентом. Зазвичай це персональні і прості маркетингові веб-сайти. Статичні веб-сайти мають дуже низьку вартість, забезпечують високий рівень надійності, майже не вимагають ІТ-адміністрування і без додаткових зусиль масштабируются до трафіку корпоративного рівня.

В рамках проекту виконуються наступні завдання.

Розгортання статичної веб-сайту за допомогою Amazon S3. Amazon S3 надасть джерело для веб-сайту, а також сховище статичного контенту.

Прив'язка доменного імені до веб-сайту. Сервер сповіщатиме систему доменних імен (DNS) про місцезнаходження веб-сайту.

Забезпечення швидкого завантаження веб-сайту за допомогою створить мережу доставки контенту (CDN), яка розмістить контент веб-сайту в безпосередній близькості до кінцевих користувачів. Питання вибору майданчика, де буде оренда виділених серверів це дуже відповідальний етап, варто вибрати кращу компанію на ринку.

Питання: Що таке статичний веб-сайт?

Статичний веб-сайт надається користувачеві в тому ж вигляді, в якому зберігається, на відміну від динамічних веб-сторінок, які генеруються інтернет-додатком. Статичні веб-сайти найкраще використовувати при невеликій кількості авторів сайту і відносно рідко змінюваному контенті. Типові приклади використання статичних веб-сайтів - персональні сторінки і прості маркетингові веб-сайти. Статичні веб-сайти надають відвідувачам HTML-сторінки, об'єкти JavaScript, зображення, відео та інші файли в тому вигляді, в якому вони зберігаються, при цьому вони не містять коду додатків.

Питання: Чим статичні веб-сайти відрізняються від динамічних?

Динамічні веб-сайти відрізняються тим, що для генерації окремих веб-сторінок на сайті використовуються інтернет-додатки. Є два основних типи динамічних веб-сайтів: сайти, створені за допомогою систем управління контентом (CMS), і сайти, створені з нуля. Програмне забезпечення, яке використовується для створення веб-сайтів на базі CMS, наприклад WordPress, Joomla або Drupal, дає можливості легко створювати і оновлювати веб-сайти. Динамічні сайти, створені з нуля, надають більше інтерактивних можливостей (наприклад, бронювання авіаквитків, перегляд потокового відео) і використовують для відображення сторінок логіку додатків, наприклад серверні скрипти, написані на PHP або Ruby.

Питання: Що таке хостинг веб-сайту?

Розміщення веб-сайту в інфраструктурної середовищі, що дозволяє кінцевим користувачам робити запити, отримувати дані і взаємодіяти з веб-сайтом, зазвичай називається хостингом. Використовуючи AWS, клієнт створює і підтримує свою власну середу хостингу. Можливі інші варіанти: керований хостинг і модель «програмне забезпечення як послуга» (SaaS). У разі керованого хостингу середу хостингу для сайту створюється і обслуговується хостингової компанією. Якщо вас цікавить керований хостинг, зверніться в компанію Acquia або до інших наших сертифікованих партнерів. При моделі SaaS програмне забезпечення (зазвичай використовується для створення та обслуговування сайту) поставляється в одному пакеті з інфраструктурою, необхідною для розміщення веб-сайту клієнта.

Питання: Які переваги використання середовища хостингу статичного веб-сайту?

Хостинг статичних веб-сайтів - це найдешевший і простий в обслуговуванні варіант (наприклад, не треба обслуговувати ніякі сервера), і при цьому забезпечується високий рівень надійності і масштабування. Якщо контент веб-сайту належить великому числу авторів і часто змінюється, скоріше за все, ви віддасте перевагу використовувати веб-сайт на базі CMS.

Переглядів: 7475

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.