Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17068)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2126)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2071)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1776)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1771)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1759)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1747)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1728)

Ванільне морозиво з пармезаном (1695)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1702)

Закуска із запечених баклажанів (1686)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1675)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1628)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1629)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1649)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1635)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1540)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1542)

Баклажан-кебаб в духовці (1525)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1511)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Суспільство
Чоловiк мене не любить: ознаки того, що чоловiк вас розлюбив
12:52 14.11.2018

Чоловiк мене не любить: ознаки того, що чоловiк вас розлюбив

Коли у одного з подружжя проходять почуття - це важкий стрес. Будь-якi змiни у вiдносинах в гiршу сторону особливо болючi для жiнки, так як їй життєво необхiдно бути коханою i бажаною.

Як визначити чи любить вас хлопець можна взнати тут http://selfhacker.ru/2018/08/mnenie-psixologa-oksana-korolovich-vot-chto-sdelaet-muzhchina-kotoryj-vas-po-nastoyashhemu-lyubit/.

Дуже важко визнати той факт, що чоловiк розлюбив, тому багато дружин продовжують обманювати себе i грати в iдеальну сiм'ю. Така позицiя дуже небезпечна, тому що вона передбачає бездiяльнiсть. Набагато мудрiше визнати проблему i спробувати зрозумiти, що робити, якщо чоловiк не любить дружину. Якi ознаки можуть свiдчити про це?

Що кажуть фахiвцi?

Якщо чоловiк не любить дружину, поради психолога зводяться до одного - проаналiзувати вiдносини i подальшi перспективи. Важливо розумiти, що всi пари в певний перiод часу вiдчувають охолодження. Коли холод затягується, жiнка починає розумiти, що, можливо, чоловiк розлюбив її. Створюється враження, що вiн живе своїм життям, в якiй їй немає мiсця.

У кожнiй родинi можуть бути свої причини, за якими здається, що чоловiк не любить дружину. Ознаки потрiбно розглядати тiльки в комплексi. Психологи вважають, що найчастiше почуття остигають через те, що мiж подружжям не було достатньої емоцiйної близькостi. Нерозумiння призводить до того, що пара не може знайти компромiс i дiйти згоди. Проблеми наростають, роздратування накопичується, i сварки не згасають.

Прямi «докази» або прихованi натяки?

Як правило, дружинi не обов'язкова наявнiсть прямих доказiв того, що вона бiльше не любима. Це проявляється навiть у дрiбницях, потрiбно просто перестати «ховати голову в пiсок» i проаналiзувати поведiнку чоловiка. Психологи радять звернути увагу на цiлий комплекс факторiв, якi пояснюють, як веде себе чоловiк, якщо не любить дружину.

Основнi ознаки нелюбовi

- Чоловiк перестає радитися з дружиною.

Це можна вважати тривожним дзвiночком, якщо ранiше чоловiк присвячував дружину в свої проблеми i цiкавився її думкою.

- Вiдсутнiсть надiйностi.

- Постiйнi закиди.

Вони з'являються завжди, коли на змiну любовi приходить роздратування. Будь-яка помилка викликає обурення, яке обов'язково проявляється в поведiнцi i образливих словах. Навiть найменшi помилки - привiд для закидiв.

- Вiдсутнiсть поваги

Якщо чоловiк не любить дружину, якi ознаки можуть свiдчити про це? Найперший i головний симптом - зневажливе ставлення. У конфлiктних ситуацiях чоловiк може образити i образити дружину, не вiдчуваючи своєї вини i не страждаючи докорами сумлiння. Найчастiше вiн насмiхається над здiбностями колись коханої жiнки, критикує її як матiр i господиню, постiйно пiдкреслює, що вона нi на що не здатна. Нерiдко об'єктом для причiпок стає зовнiшнiсть дружини.

- Зник спiльний смiх.

Коли чоловiк i жiнка перестають разом смiятися i радiти, вони стрiмко вiддаляються один вiд одного. Все рiдше з'являється бажання обговорювати якiсь теми i дiлитися один з одним найпотаємнiшим.

- Небажання торкатися.

Замислюючись над питанням: «Якщо чоловiк не любить дружину, якi ознаки повиннi бути?», - потрiбно розумiти, що, коли в родинi панує любов, подружжю хочеться постiйно обiйматися i вiдчувати дотик тел. Якщо почуття йдуть, це бажання пропадає. Будь-який контакт викликає тiльки роздратування i неприязнь.

- Небажання перебувати вдома.

Чоловiк знаходить «вагомi» пiдстави, щоб регулярно десь затримуватися. Незважаючи на всi старання дружини створити йому комфортнi умови, вiн все одно не хоче приходити додому.

- Особистий простiр.

Коли чоловiк розлюбив жiнку, вiн намагається максимально обмежити їй доступ до своїх справ: не розповiдає про роботу, не дiлиться думкою, ставить паролi в соцiальних мережах i на телефон.

Вiдсутнiсть iнтимного життя.

Коли чоловiк не любить дружину, ознаки можуть бути досить красномовними. Наприклад, вiдсутнiсть сексу. Приховати явне охолодження дуже важко, тому чоловiк починає вигадувати «вiдмазки».

Увага до своєї персони.

Якщо ранiше чоловiк бiльше уваги придiляв iнтересам дружини i зважав на її думкою, то зараз вiн пiклується тiльки про себе. Це може проявлятися як в дрiбницях, так i в бiльш глобальнi речi. У чоловiка може повнiстю змiнитися не тiльки поведiнку, а й смаки, так як вiн вiдкритий для нового життя i шукає iншi способи отримання задоволення.

«Я» замiсть «Ми».

Якщо чоловiк будує плани, в яких дружина не може визначити своє мiсце, швидше за все, так вiн натякає на розрив. Це може бути роздiльний вiдпустку, в який чоловiк не хоче брати свою жiнку, або покупки «для себе коханого».

Чи потрiбно зберiгати сiм'ю?

Якщо чоловiк не любить дружину, що робити їй? Ось перше питання, на який жiнка повинна вiдповiсти собi самостiйно. Щоб було легше прийняти рiшення, необхiдно оцiнити всi плюси i мiнуси свого чоловiка i зрозумiти, чи потрiбно за нього боротися. Розлучатися завжди нелегко, але i жити з чоловiком, у якого не залишилося почуттiв, також важко. Не кожна жiнка готова жити надiєю, що чоловiк знову полюбить її.

Виходи з ситуацiї

Психологи запевняють, що, опинившись у такому становищi, жiнка може вибрати один з двох варiантiв:

Розлучитися, якщо немає впевненостi в тому, що почуття повернуться, i не мучити нi себе, нi чоловiка.

Спробувати повернути згаслу любов.

Чи може чоловiк знову полюбити?

Життя непередбачуване, тому такий результат цiлком iмовiрний. Але для цього жiнка повинна докласти певних зусиль. Перш за все потрiбно згадати, як починалися вiдносини, i що спочатку привернуло чоловiка. Проаналiзувавши вiдносини, дружина повинна усвiдомити i свої помилки, адже напевно вони були. Марно перекладати провину тiльки на чоловiка, ця позицiя приречена на провал.

Завжди присутнi ознаки того, що чоловiк не любить дружину. Якi ознаки можуть вказувати на це - потрiбно розiбратися. Жiнка краще за всiх знає свого чоловiка, тому їй не складно буде виявити фактори, що провокують роздратування. Починати роботу над вiдносинами варто з усунення причин, якi викликають невдоволення чоловiка.

iнодi в таких випадках незамiнним буде спiльне подорож або вихiднi, проведенi разом. Можливiсть усамiтнитися i спокiйно поговорити - важливий крок до взаєморозумiння.

Завжди складається непроста ситуацiя, якщо чоловiк не любить дружину. Що робити - повинна вирiшувати жiнка. Коли вона хоче повернути любов чоловiка, не варто нав'язувати себе i ставати його тiнню - це вiдштовхне його i викличе нову хвилю роздратування. Не можна показувати свою самотнiсть i тугу. Упевнена в собi i щаслива жiнка привертає набагато бiльше. Щоб чоловiк подивився на дружину iншими очима, вона повинна полюбити себе i повiрити в свою привабливiсть i винятковiсть. Навряд чи чоловiк захоче обожнювати жiнку, яка не вiрить в себе.

Честь i хвала

Будь-який чоловiк обожнює, коли їм захоплюються. Це невiд'ємна риса їх природи, i багато мудрi жiнки цим користуються. Коли дружина хвалить чоловiка i пiдкреслює його гiдностi, вiн вiдчуває себе поряд з нею впевнено, i постiйно буде повертатися за новою порцiєю захоплення.

Напевно, кожна жiнка час вiд часу замислюється: якщо чоловiк не любить дружину, якi ознаки повиннi бути присутнiми. Вiдновити колишнi почуття допоможуть спiльнi бесiди на теми, якi цiкавi обом. Жiнка може здивувати чоловiка своїми знаннями в рiзних областях i показати, що вона розумна i освiчена.

Якщо прийнято рiшення пiти ...

Сiмейне життя - справа непроста, тому часто вона закiнчується розлученням. Коли у людей рiзнi цiнностi i сприйняття свiту, то їм нелегко знайти спiльну мову i зберегти любов. На початку вiдносин цим фактом придiляється дуже мало уваги, здається, що всi складнощi можна подолати. Але коли почуття остигають, оптимiзм стрiмко зникає, i часто виникає ситуацiя, коли чоловiк не любить дружину. Якi ознаки допоможуть це визначити - знає будь-яка жiнка.

Якщо жiнка розумiє, що не готова жити з чоловiком, який її не любить, вона вирiшує пiти вiд нього. У таких випадках образа i нерозумiння не дають об'єктивно оцiнювати ситуацiю, але варто зробити над собою зусилля i розлучитися правильно. Не потрiбно звинувачувати чоловiка в нелюбовi, краще спробувати прийняти дiйснiсть i вiдпустити його. Можливо, тодi стосунки перейдуть на новий рiвень, i кожен зможе жити власним життям.

Переглядів: 4836

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.