Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17018)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2112)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2062)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1766)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1761)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1748)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1736)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1719)

Ванільне морозиво з пармезаном (1686)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1692)

Закуска із запечених баклажанів (1674)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1666)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1618)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1618)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1638)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1625)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1536)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1527)

Баклажан-кебаб в духовці (1511)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1499)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
Привідна техніка
23:09 13.11.2018

Привідна техніка

Редуктори і мотор-редуктори Редуктор застосовується для зміни частоти обертання електродвигуна і збільшення моменту, що дуже активно використовується при проектуванні та створенні різної приводної техніки.

Одноступінчаті черв'ячні серії MU, MI і двоступеневий черв'ячний редуктор серії CMU, CMI відрізняються компактним виконанням, безшумністю роботи, зручністю компонування в різних площинах і невеликою вагою.

Соосно-циліндричний редуктор серії MHL (F), MNHL (F) і циліндричний редуктор серії MPD, MPL, P мають високий ККД, мають гарну надійністю і довговічністю.

Конічний редуктор серії MBH має всі переваги конічної передачі. Для приводів даних серій характерні високі крутний момент в компактному виконанні.

Кутові серії R призначені для зміни напрямку руху обертання валу під прямим кутом без зміни оборотів або з пониженням від двох до десяти разів.

В якості додаткових аксесуарів редуктор може комплектуватися: боковим фланцем для монтажу на станину механізму; одностороннім або двостороннім приводним валом; реактивної штангою для компенсації реактивного крутного моменту.

Електродвигуни

Підбір електродвигуна повинен проводитися строго на підставі конструкторських розрахунків по каталогам заводу-виготовлювача з урахуванням характеру навантаження, режиму роботи і кількості включень в годину.

Якщо під час експлуатації приводу відбуваються перевантаження, часті пуски і різкі зупинки, то для тривалої і надійної роботи в приводі рекомендується застосовувати пристрій плавного пуску, перетворювач частоти, еластичні муфти зчеплення.

https://motory.in.ua/ пропонує замовникам величезний асортимент електротехнічного обладнання для виробничих потреб, що включає в себе будь-які типи електродвигунів:

- однофазні;

- трифазні асинхронні загальнопромислового призначення;

- кранові електродвигуни з фазним і з короткозамкненим ротором;

- Електродвигуни спеціального призначення:

+ з вбудованим електромагнітним гальмом;

+ з підвищеним ковзанням;

+ в тропічному виконанні;

+ у вибухозахищеному виконанні;

+ багатошвидкісні.

Перетворювачі частоти

Перетворювач частоти серії F1000, F2000 призначений для зміни частоти обертання трифазного асинхронного електродвигуна в діапазоні потужностей від 0,4 до 400 кВт. Для зручності їх використання передбачено однофазное і трифазну напругу харчування.

Пристрій плавного пуску

Пристрій плавного пуску серії HFR1000 використовуються для плавного пуску і захисту електродвигуна. Дана серія пристроїв плавного пуску оснащена рядом програмованих параметрів для вирішення різних технічних завдань, дисплеєм для візуалізації поточних процесів і набором вбудованих захистів для забезпечення безпеки і довговічності експлуатації.

Варіатор серії MK (F) має такі переваги: ​​плавна безступінчата регулювання обертів; безшумність; широкий діапазон регулювань і збільшення потужності. Варіатор є планетарно-фрикційний механізм, призначений для регулювання обертів електродвигуна в заданому діапазоні. Для реалізації заданого діапазону регулювання обертів створюються збірки мотор-варіатор-редуктор.

Приводу комплектуються асинхронними трифазними електродвигунами загальнопромислового або вибухонебезпечного виконання. Електродвигуни імпортного виробництва мають подвійну ступінь ізоляції для можливості регулювання обертів частотним перетворювачем. При зменшенні обертів електродвигуна частотники більш ніж на 50% від номіналу рекомендується використовувати додаткове охолодження. Для вирішення технічних завдань вимагають зупинки електроприводу і фіксації його положення застосовуються електродвигуни з електромагнітним гальмом.

Компанія Siti-Rus здійснює поставку приводної техніки від провідних світових виробників: черв'ячні, циліндричні, конічні, планетарні редуктори, мотор-редуктори, варіатори, електродвигуни, перетворювачі частоти, пристрої плавного пуску і мережеві дроселі.

Інвертор серії E1000

Інвертори виробництва заводу EURA DRIVES завжди відрізнялися високою надійністю і оптимальною ціною. На зміну поставляється нами серії інверторів F1500-G, яка добре зарекомендувала себе на російському ринку, прийшла нова серія F1000-G.

Перетворювач частоти 1000-ої серії має розширені можливості програмування, здатними вирішити ширший спектр технічних завдань.

Інвертори серії F1000-G покривають діапазон потужностей від 0,4 кВт до 400 кВт.

Нові редуктори серії MBH Представляємо вашій увазі нову серію конічної-циліндричних редукторів серії MBH виробництва італійського заводу SITI.

Їх відмітною особливістю є висока потужність при малих габаритних розмірах. Купивши мотор-редуктор серії MBH, ви отримуєте в найкоротші терміни надійну приводную техніку за оптимальною ціною.

Переглядів: 4069

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.