Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (16981)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2106)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2058)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1760)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1753)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1742)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1734)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1715)

Ванільне морозиво з пармезаном (1681)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1689)

Закуска із запечених баклажанів (1671)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1661)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1615)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1616)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1635)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1623)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1531)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1522)

Баклажан-кебаб в духовці (1504)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1496)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
Фен-шуй квартири і будинки
16:05 08.11.2018

Фен-шуй квартири і будинки

Приватний будинок, міська квартира, навіть крихітна кімнатка в гуртожитку, обладнана у відповідності до правил фен-шуй, здатна стати невичерпним джерелом удачі, позитивної енергії та успіху. Чарівному впливу фен-шуй піддається будь-яка сфера життя, будь то любов, кар'єра, творчість або щось інше.

Правильно застосовуючи принципи фен-шуй у власній квартирі, ви міцно прив'яже до своєї сім'ї щастя, здоров'я і фінансове благополуччя.

Звичайно, найкращі результати ви отримаєте, якщо звернетеся до консультантів по фен-шуй, які чудово розбираються в тонкощах цього древнього вчення. Але само собою, консультація майстра обійдеться недешево, проте в цьому випадку ваш будинок гарантовано стане надійним союзником і другом вашої сім'ї.

Якщо ж грошей на професіонала знайти немає можливості, це не означає, що про фен-шуй треба забути. Просто про свою квартиру слід подбати власними силами. Адже вивчати фен-шуй можна і самостійно.

Тому ми пропонуємо вам прості поради, що стосуються основ фен-шуй, застосування яких привнесе в вашу квартиру або будинок позитивну енергію, гарний настрій і «випадковий» успіх. Ну а після цього хто знає, може бути, і на майстра фен-шуй гроші знайдуться ...

Загальні моменти фен-шуй квартири і будинку

Майстри фен-шуй в один голос твердять, що думати про благополуччя сім'ї слід вже на етапі вибору місця проживання (номер будинку і квартири, вид з вікна, розташування і форма квартири). Тоді не доведеться компенсувати мінуси планування, а значить, можна буде повністю сконцентруватися на посиленні вже наявних плюсів.

Ідеальна форма квартири по фен-шуй - квадрат, майже так само гарний прямокутник. Незавершені фігури на кшталт літери «Г» є збитковими і не дозволяють в повній мірі активувати ті або інші зони квартири. У такій ситуації часом навіть фен-шуй однокімнатної квартири дозволяє добитися великих результатів, ніж 6-кімнатні хороми.

Згідно з ученням фен-шуй квартира повинна розташовуватися в багатому районі з прекрасним видом з вікна. Якщо вікно в будь-якої кімнаті все ж виходить на звалище або щось подібне, то цю кімнату-зону ні в якому разі не можна активувати, інакше ефект буде негативним. У підсумку, якщо з районом пощастить, то в деяких аспектах ваша власна квартира запросто може позбавити вас підтримки жизнетворной енергії Ци.

Фен-шуй квартири і сітка Багуа

Розібравшись з формою квартири, можна поєднувати план квартири з сіткою Багуа. Для цього потрібно з'ясувати, напрямок хоча б однієї сторони світу. Найточніше сторони світу визначаються за допомогою компаса. Варіант «на око» дуже неточний, тому майстри фен-шуй радять його не використовувати.

З компасом можна встати де завгодно, головне, щоб не було спотворюють факторів (магніти, метал), яких в будинках багато (особливо в монолітних). А взагалі, можна вийти з квартири на вулицю. Адже досить визначити лише одну сторону світла, і відзначити її на плані квартири. Ну а знайти інші сторони дуже легко і без компаса.

Далі, покладіть сітку Багуа в центр схеми квартири і поверніть так, щоб сторони світу на плані квартири збіглися з напрямками сітки.

У квадратних і прямокутних квартирах і будинках проблем з цим не виникне, а от з приводу Г-образних приміщень неминуче виникнуть питання.

Знавці фен-шуй рекомендують домальовувати кутові квартири до прямокутної фігури. І неважливо, що в вийшов прямокутник увійде шматок сходового майданчика або ліфт.

Далі в центр прямокутника кладіть сітку Багуа і визначайте зони вашої квартири. Тільки пам'ятайте, що відсутні частини прямокутника - це втрачені можливості.

Щоб не залишитися зовсім без допомоги позитивних потоків енергії, ті сторони світу, які відсутні в вашому домі можна активувати в залі (вітальні), наклавши сітку Багуа на план цієї кімнати.

Що стосується конкретних порад щодо активізації тієї чи іншої зони квартири, то вони викладені на самій сітці Багуа, а більш докладний розгляд цієї області фен-шуй не вміститься в цю статтю. Тому говорити що-небудь ще з цього приводу ми не будемо. Залишимо місце для маневру, так би мовити ...

Основи існування сприятливого Ци в квартирі і в приватному будинку

До речі, перед тим, як замислюватися над активізацією будь-якої зони, слід провести хорошу прибирання в квартирі. Причому не просто вимити підлогу і витерти пил, а викинути все мотлох з шаф і антресолей, позбутися від тріснутий посуду і розчистити, нарешті, робочий стіл (в тому числі і віртуальний).

Крім цього потрібно організувати в квартирі інтенсивне освітлення і запастися ефірними маслами - світло і пахощі розганяють негативну енергію. Те ж саме робить і свіже повітря, тому провітрюйте квартиру частіше.

Фен-шуй вдома

Самостійне будівництво будинку - затія складна, але вона виправдовує себе, так як в цьому випадку впровадити принципи фен-шуй можна ще на стадії проектування. Вигоди такого раннього втручання очевидні. Тому краще почекати рік-два, поки йтиме будівництво будинку по фен-шуй, ніж потім все життя недоотримувати блага через надлишок негативної енергії в рідних стінах ...

Щоб побудувати будинок по фен-шуй застройщики НЕСТ и Гринвилль создают в Киеве традиции новой украинской недвижимости, необхідно врахувати безліч чинників, що стосуються не тільки вашої ділянки, але і всього того, що його оточує.

Як вибрати земельну ділянку по фен-шуй

Щоб сім'я легко могла накопичувати багатства, необхідно вибрати ділянку землі біля водойми з чистою водою. Якщо місце дуже подобається, а водойма невеликий, то можна і самостійно організувати його очищення. Ці витрати окупляться.

Якщо ви думаєте про фен-шуй будинку, то тричі подумайте перед покупкою ділянки на перехресті і ні в якому разі не купуйте землю, в яку впирається одна з доріг перехрестя. Подібні «стріли» здатні вбити наповал ваше везіння і майже напевно принесуть нещастя. Крім того, згідно з фен-шуй, вкрай негативно позначаються і високовольтні дроти, що нависають над будинком, особливо якщо вони «дивляться» прямо на вхідні двері.

Проект будинку по фен-шуй

Володіючи хорошою ділянкою землі можна досягти небувалих висот, а можна і навернути найглибших «кар'єрів». Все залежить від того, чи будуть враховані принципи фен-шуй при проектуванні будинку.

Отже, в першу чергу, слід згадати, що згідно фен-шуй будинок повинен мати правильну форму (квадрат, прямокутник) і всього 1 поверх. Крім того, йому належить стояти в центрі ділянки. Це важливо, тому як територія повинна бути розділена будинком навпіл, інакше господарям буде важко «намацати» баланс в життя.

Лицьова сторона будинку нехай дивиться на водойму (якщо такий є).

Планування будинку по фен-шуй передбачає пропорційність всіх приміщень в будинку. Тобто якщо ви хочете простору вітальню, то подбайте і про простір в спальнях, кухні і навіть туалеті.

Ніяких Г-образних кімнат, коридорів або комор в будинку! Інакше проблеми стануть частими гостями в вашому сімействі.

Вхід в будинок по фен-шуй повинен вести в передпокій, яка ні в якому разі не повинна плавно перетікати в вітальню або яке-небудь ще приміщення. Передпокій потрібно чітко відокремити, тільки не варто ставити глухі двері.

Якщо людина, входячи в будинок, буде відразу бачити туалет або ванну кімнату, то здоров'я членів вашої сім'ї дасть «тріщину». Ці приміщення потрібно заховати, але не в кінці коридору і не навпаки других дверей. Ідеально - у зовнішній стіни будинку.

Кухню розміщуйте подалі від входу, інакше дамам в цій родині доведеться вести нерівний бій із зайвою вагою. Кухню краще «відправити» в задню частину будинку, куди не зможе заблукати випадковий гість. Це місце слід захищати від сторонніх поглядів, так як тут «готується» основа добробуту всього сімейства.

Не допускайте в своєму житлі довгих коридорів. В крайньому випадку, «розбивайте» їх широкими площадками прямокутної форми.

Ну і про сітку Багуа не забувайте, адже в заміському будинку фен-шуй працює точно так само як і в міській квартирі ...

На закінчення

Навіть в найсприятливішому випадку, коли квартира або будинок спроектовані і побудовані в суворій відповідності з принципами фен-шуй, не варто розпорошувати енергію Ци на всі сфери життя одночасно. Не варто активувати більше 2-3 зон, так як будь-який успіх вимагає внутрішніх сил, яких може не вистачити, якщо спробувати взяти все і відразу. Помірність і баланс - основа вчення фен-шуй і вашого благополуччя.

І пам'ятайте: за допомогою фен-шуй квартири і будинки будуть приносити удачу і успіх не тільки вам, але і вашим нащадкам.

Переглядів: 4719

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2023    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.