Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17193)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2150)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2090)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1801)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1790)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1786)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1769)

Ванільне морозиво з пармезаном (1728)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1748)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1723)

Закуска із запечених баклажанів (1710)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1693)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1649)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1673)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1647)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1654)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1563)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1559)

Баклажан-кебаб в духовці (1548)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1532)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
11:16 04.11.2018

Здивувати хлопця: ідеї новорічних подарунків

Щоб вибрати хороший подарунок для хлопця на Новий Рік, потрібно згадати про його захоплення, музичний смак, вподобання в кіно і навіть напоях. Все це може стати в нагоді і перетворитися в чудовий презент до Нового Року. А ми зібрали кілька варіантів, які можуть підштовхнути вас в потрібному напрямку і вибрати «той самий» подарунок:

Ви живете разом:

Якщо ви живете разом - можна придумати парний подарунок. Іменні халати для ванної, піжами в одній забарвленням або в одному стилі. Чашки, які доповнюють одна одну. Також можна зробити рамку і повісити її на стіну біля ялинки. А в рамці розмістити загальні фотографії. До них можна додати такі-то помітно дрібниці, наприклад: квитки з першого походу в кіно, значимого концерту або подорожі.

Для чоловічого барлогу:

Якщо він живе один - теж можна придумати цікавий подарунок для будинку. Наприклад, крісло-мішок, для зручного перегляду фільмів. Або крісло-гамак, якщо його є куди причепити.

Алкогольні подарунки:

Вибираючи подарунок для поціновувачів елітних алкогольних напоїв - не обов'язково зупинятися на виборі якогось алкоголю. Існує багато крутих дрібниць, пов'язаних з цією тематикою.

Для любителів коктейлів - є цілий ряд пристосувань, щоб готувати ці самі коктейлі. Для віскі можна купити спеціальні келихи або кубики, які заморожуються для подачі напою. Навіщо купувати спеціальні кубики, якщо є лід? Кубики довго тримають холод, і на відміну від льоду - НЕ розбавляють напій. Любителям вина можна підібрати келихи незвичайної форми, штопор і градусник для подачі напою правильної температури. А також полички для зберігання келихів, винні шафки та інші атрибути.

Бороданю:

Зберіть цілий набір тематичних подарунків для бороди: сертифікат на похід в салон, де її підрівняють. Віск для щоденного укладання і масло від роздратування. Спеціальну щітку, яку зручно брати з собою.

Любителю кави:

Фанату кавових напоїв можна подарувати багато цікавого. Наприклад, зерна і кавомолку, щоб він завжди пив свіже кави. Сьогодні існує багато різних способів заварювати каву і ви можете подарувати одне їх нових пристосувань або ж класичних: френч-прес, пуровер, крапельну кавоварку. Доповнити це цікавою чашкою для подачі напою, та ще печивом до нього - і ідеальний подарунок готовий!

Цінителю класики:

Можна подарувати аксесуари, наприклад, годинник або головний убір, шарф або краватку. Крім того - набір сорочок базової забарвлення. Або одну сорочку, а до неї кілька книг - з класичної європейської художньої літератури.

Музиканту:

Новий музичний інструмент - це, звичайно, ідея хороша, але не всім по кишені. Можна вибрати квитки на хороший концерт або просто вечір живої музики та імпровізації. А можна пошукати сертифікат на урок гри на певному музичному інструменті з учителем.

Кіноману:

Вибирайте між атрибутикою з епізодами його улюблених фільмів: постер з Дартом Вейдером, набір шкарпеток з супергероями Марвела, чашки з мультфільму «Час Пригод». Варіантів багато, а у кіномана точно є ряд улюблених фільмів, зображення з яких він би з радістю бачив у себе вдома. Одночасно приємний і корисний сюрприз - відеозйомка весілля Київ (видеосъемка свадьбы Киев).

А вишенькою на цьому торті стане сертифікат на похід в кінотеатр. Але не в звичайний, а на сеанс який буде тільки для вас двох - з романтичною вечерею і вином прямо в залі.

Універсальний подарунок:

Таких сертифікатів існує, насправді, набагато більше. І з них можна вибрати універсальний подарунок - знайти щось схоже з інтересами хлопця або те, що сподобається йому незалежно від інтересів. Наприклад, спільний похід на масаж, цікавий квест або ще якесь незвичайне розвага.

Переглядів: 4641

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.