Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17193)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2150)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2090)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1801)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1790)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1786)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1769)

Ванільне морозиво з пармезаном (1728)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1748)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1723)

Закуска із запечених баклажанів (1710)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1693)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1649)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1673)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1647)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1654)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1563)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1559)

Баклажан-кебаб в духовці (1548)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1532)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
Як вибрати електричну плиту для кухні: огляд, плюси і мінуси, рейтинг моделей
23:18 03.11.2018

Як вибрати електричну плиту для кухні: огляд, плюси і мінуси, рейтинг моделей

Середній час для прочитання Для прочитання потрібно ~ 5 хвилин

З моменту підкорення вогню люди вирішують питання термічної обробки продуктів. Спочатку їжу смажили на багатті. Дерево змінло кам'яне вугілля, потім - газ. Людям потрібні були додаткові зручності. Електрика вирішує екологічні проблеми. Димарі для відводу продуктів горіння зникли. Чи реально вибрати предмет для кухні, що задовольняє всім сучасним вимогам?

Сервіс електричних плит- 228-16-97.kiev.ua Lucky Service.

Просте блюдо розкішно, якщо для нього обрані свіжі інгредієнти, пікантні спеції і бездоганне обрамлення. Техніка створена для людей, якщо вона поєднала в собі функціональність, простоту, надійність і сучасний дизайн.

Коли ви обладнаєте кухню, важлива кожна деталь. Лінія електричних плит Darina розроблена професіоналами для прогресивних кулінарів. Відкривайте для себе світ нових можливостей і смакових відчуттів, не виходячи з дому.

Електричні плити - склокераміка і емаль

Приготування їжі може бути приємним обов'язком і творчим процесом. Сучасні електричні плити для кухні стануть вашим союзником, що забезпечує точне дотримання рецептами, що економить сили і час. Розставляйте пріоритети і вибирайте своє виконання вручений поверхні і нагрівального елементу для досягнення кращих результатів.

Чавунні конфорки. Класична електрична плита для кухні з традиційними «млинцями» і емалевим покриттям сталевий поверхні. Рішення для тих, хто цінує економічність і простоту - при необхідності можна підібрати духову шафу тільки з основними режимами роботи.

Hi-Light конфорки. Електрична плита з ідеально гладкою склокерамічною панеллю і прибраними під неї нагрівальними елементами. Простота догляду і вибір гурманів - духовка з грилем, п'яти- або десяти- позиційним перемикачем режимів задовольнить практично будь-які кулінарні амбіції.

Плита електрична - характеристики, потужність і можливості

Кращі електричні плити перевертають уявлення про кухонні турботи і інтер'єрі. Відкрийте для себе лінію побутової техніки Darina - ви обов'язково знайдете в ній «свій» варіант. Оцініть ключові особливості і приймайте рішення.

Свобода вибору. 2, 3, 4 конфорки? Розміри електричної плити залежать від того, як багато ви будете готувати і скільки вільного місця є на кухні.

Економічне енергоспоживання. Вищий клас енергоефективності А при одноразово споживаної потужності електричних плит від 3,0 до 6,1 кВт.

Зручність використання. Терморегулятор духовки подбає про підтримку потрібної температури, таймер контролює час. Кілька рівнів розташування решітки дозволять готувати більше страв, висувний ящик - звільнити місце в шафах.

Абсолютна безпека. Склокерамічна електрична плита Darina попередить про неостиглої конфорці за допомогою індикатора залишкового тепла. Подвійне скло дверцят духовки не нагрівається і витримує високі температури.

Легкість очищення. Краща електрична плита економить ваші сили. Духовка з силікатним емалевим покриттям і варильні поверхні зі сталі і склокераміки без зусиль відмиваються рідкими миючими засобами.

Хочете добитися чудового приготування страв і не витрачати час на підбір аксесуарів? Вам потрібна електрична плита, характеристики і комплектація якої на висоті. Комплект Extra Effect з піддону і дека ідеально підходить для духової шафи. Примусова конвекція забезпечує м'яке і рівномірний розподіл нагрітого повітря, рівне пропікання і прожарювання.

Розмір електричної плити - від класики до компакта

Дизайн, комплектація і потужність електричної плити йдуть на другий план через невеликого простору? Darina пропонує побутову техніку з різними габаритами на всі випадки життя.

Облаштовувати кухню так, як подобається вам, відповідно до звичок і можливостями. Любите готувати великі порції, і не обмежені у вільних метрах? Ваш вибір - стандартні моделі з розмірами до 60 * 60 см. Чи відчуваєте брак місця і шукаєте компактний варіант? Маленькі електричні плити 40 * 50 см органічно впишуться в ваш інтер'єр.

Виконання в білому кольорі - логічний вибір. До нашої техніці не треба звикати, вона сама робить так, щоб з нею було легко.

Кухня - місце, де народжується смак життя. Аромати спецій і складні рецепти розповідають історію кулінарії, сучасна техніка надихає на створення власних шедеврів.

Маленькі і великі електричні плити «Дарина» забезпечують зручність приготування, легкість очищення і відмінний результат раз по раз. Ніяких сумнівів в якості і довговічності - наша техніка відповідає стандартам і супроводжується дворічною гарантією. Вибирайте свої параметри, розміри і виконання - готуйте із задоволенням.

Переглядів: 5005

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.