Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17102)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2132)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2075)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1784)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1776)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1769)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1752)

Ванільне морозиво з пармезаном (1706)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1733)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1705)

Закуска із запечених баклажанів (1692)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1680)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1633)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1632)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1655)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1640)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1551)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1543)

Баклажан-кебаб в духовці (1530)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1516)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Суспільство
20:06 12.07.2018

КОРОТКИЙ КУРС ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ В ШЛЮБ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ

Гід по лабіринтах сімейного життя: 35 роз'яснень на предмет шлюбу, які ви завжди хотіли отримати, але не знали де.

Про що говорять чоловіки в курилці? Про футбол, про нестерпних босів, про те, хто винен і що з ним зробити. Про що ми ніколи не говоримо, так це про своїх дружин і про сімейне життя взагалі. У мистецтві побутової елоквенції шлюб грає роль гнилого болота, де все як завжди. Це призвело до епідемічної безграмотності чоловіків на предмет шлюбу. Зустрічайте - наш гід по лабіринтах сімейного життя, або 35 роз'яснень на предмет шлюбу, які ви завжди хотіли отримати, але не знали де.

Навіть якщо ваш шлюбний договір не може похвалитися шістьма нулями. Навіть якщо ви ніколи нічого не чули про шлюбному договорі. Навіть якщо у вас не вистачило грошей на діамант в обручці. Ваші одружені алкодрузі, включаючи мізерабельних підкаблучників (ці з особливим запалом), будуть твердити вам, що з появою узаконеної супутниці у вашому житті нічого не зміниться. Що якщо ви хоча б один раз ночували під одним дахом з істотою цікавить вас статі, ви вже в точності знаєте, що вас чекає в шлюбі. Ні чорта ви не знаєте.

Ви й не уявляєте, у що вплутуєтеся. Шлюб - довгограючий проект, заснований виключно на ірраціональному оптимізмі і вірі в щасливе майбутнє. Адже ви не просто берете в дружини неуродливу істоту, яка обожнює печиво і Набокова. Ви будете лягати спати і прокидатися поруч з цією істотою п'ять, десять, в ідеалі - 50 років поспіль. А тоді ж шукати віагру https://viagra.in.ua. Ви залишитеся поруч, коли її попруть з роботи (і доведеться в гордій самоті щомісяця розлучатися з річним бюджетом невеликої пхеньянського НДІ за однушку на окраїні ЦАО), коли у неї почнеться депресія, коли їй заманеться переучуватися на веб-дизайнера...

Коротше, Скліфосовський: заяву про те, що з печаткою в паспорті епоха великих відкриттів у вашому житті безповоротно відійде в минуле, - брехня.

Можете нескінченно цитувати Пушкіна в ваших любовних суперечках по скайпу в процесі її корпоративного виїзду в Завидово. Наприклад: «Дорога, під час тімбілдінга не забувай слова класика:" Але я іншому віддана, я буду вік йому вірна "».

Пам'ятайте, що навіть Пушкіна потрібно цитувати вибірково. «Пройде любов, настане нудьга» - це не про нас, правда, люба? Про що це він взагалі? (Нервові смішки.)

Ще кілька сакраментальних словосполучень, які ви за жодних обставин не повинні вимовляти, дивлячись в очі дружині

1. «Іди в жопу!»

Іронічно - можна (дуже рідко), всерйоз - ніколи. Дружина не повинна втрачати впевненості в тому, що в босховском триптиху вашої картини світу вона розташовується на кілька сходинок вище за все того, що було у вашому житті до знайомства з нею.

2. «Врешті-решт, ти не моя мати!»

Сміливо залишайте едипів комплекс за священними вратами загсу.

3. «Че-че?»

Ви знову не слухали.

4. «Твоя мама вже була у нас на минулому тижні ...»

Ваша дружина і так здогадується, що ви недолюблюєте її батьків. Уникайте надмірної концентрації банальностей на квадратний метр сімейного лігва.

5. «Гаразд, іди поцілую».

Жінка в гніві не виносить раптових спалахів чоловічого поблажливості. Це все одно що завалити кабана з дробовика, а потім гладити його по голівці. Якщо ваша дружина схожа на кабана, перечитайте «Вінні-Пуха».

Навіть якщо в холості роки ви любили вечорами залягти в ванні з романом Джейн Остін і шейкером «Маргарити», з новим альбомом Фіони Еппл в вухах, щоб спокійно поголити проблемні зони перед виходом на пляж, або, наприклад, могли годинами триндеть ні про що по телефону - шлюб зробить з вас нормального, природно пахне, стереотипного мужікуса вульгаріс. Ви виявите, що вам більше не хочеться розмовляти. Вам хочеться суворо мовчати, дивлячись скляними очима в спортивний канал. Вам хочеться займатися грубою твариною сексом. Шлюб перетворить вас з чуйного метросексуала в ... ну, того, кого Шнур назвав би «диким чоловіком».

Холостяки стануть здаватися вам фриками. Одружитися - це все одно що прийняти нову віру. Уявіть, що ваш друг став саєнтологом і час від часу радує вас фразами на кшталт «Ні Господь Бог, ні Будда не були оперують тетанамі». Ну і що - це ж не заважає вам раз на місяць ходити на регбі і шмагати самбуку до посиніння. Але місяці через переживання друзів-холостяків - вона не голить ноги під час посту! їй подобається Малахов! вона слухає фрік-фолк! - здадуться вам сповіддю інопланетянина. Слідом прийде думка, що холостяцтво - це якось не по-дорослому.

Рівно через хвилину після того, як ваша дружина знову поїде в Копенгаген на симпозіум розробників Linux-ядра, ви почнете телефонувати друзям-холостякам і вимагати у них негайного відновлення банкету.

Всі ваші неодружені приятелі будуть з жахом чекати цих дзвінків, після яких їм доведеться викреслювати з життя уїк-енд і зображати для вас «парубочий вечір у Вегасі». До речі, самбуку більшість з них терпіти не може.

У шлюбі неодмінно настане момент, коли вам все осточертеет.

Тільки не кажіть друзям, що у вас видалися «вихідні, як в старі добрі», і що ви «не проти перекинутися наліво».

Так, а ось коли ви будете влаштовувати вечірку для дружини, не бійтеся проявів побутової барочности. Нехай це будуть мільйон яскраво-червоних троянд, вагон шампанського і чартер для її однокашників з Тогучін. Потребують караоке? Тягніть караоке.

Ви забудете, як це -бути холостим.

Коли вам все осточертеет, можете уявити, що займаєтеся анальним сексом з хатньою робітницею-філіппінкою. Чому ні? Стоп. Питання це суто риторичне, а не керівництво до дії.

В успішному шлюбі нудно не буває. Уже перша шлюбна ніч стане для вас їздою в незвідане. Адже ви будете займатися любов'ю з людиною, з яким не знайомі, - з вашою дружиною (у вас же раніше не було дружини саме з такою стрижкою, правильно?)! П'яні крики «Гірко!» Стануть для вас сигналом до нового «першому» поцілую. Тільки вдумайтеся: шлюб - саме захоплююче пригода вашому житті. Стрибок в трусах-парашутах в безодню вільного падіння. З боку сімейне життя може здатися каламутним водоймою - але в цьому вирі водиться тисяча чортів! Успішний шлюб - нескінченне самос'емное кіно, в якому високі і низькі жанри вступають в химерні поєднання і де ви часто не розумієте, від чого у вас паморочиться голова - від щастя або від похмілля.

Прикладіть всі свої здатності, щоб не стати на них схожими.

Переглядів: 0

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.