Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17135)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2140)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2081)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1790)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1782)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1775)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1758)

Ванільне морозиво з пармезаном (1715)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1738)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1712)

Закуска із запечених баклажанів (1701)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1686)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1639)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1665)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1638)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1646)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1555)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1550)

Баклажан-кебаб в духовці (1538)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1524)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
19:58 12.10.2018

Традиційна стяжка підлоги: бетонна, цементна, ангідридна

Замовити заливку бетонної стяжки підлоги в приватному будинку, квартирі, гаражі, складі, на заводі. Професійна команда, доступні ціни, швидке виконання роботи.

Укладання підлоги зазвичай здійснюється у вигляді цементної грунтовки, бетонної або ангідридної стяжки. Хороша стяжка гарантує, що підлога буде міцною, без тріщин і подряпин. підкладка статі

Влаштування підлоги, необхідно для вирівнювання поверхні і створення стабільної основи для плитки, паркету, дощок підлоги, мозаїки, ламінату чи ліноліуму. Покриття можна виготовити з густого цементного або ангідридного розчину. Також популярні самовирівнюючі стяжки, які при відтворенні з водою розливають по підлозі, як густа рідина. Традиційні варіанти:

Стяжка підлоги

Цементна стяжка

Ви можете купити її як готовий розчин або зробити самостійно. Цей крок вимагає точності дозування інгредієнтів. Розчин представляє собою суміш цементу з піском в співвідношенні 1: 3. Після відновлення водою його консистенція стає пластичною. Така підлога стійка до вологи. ЇЇ міцність на стиск залежить від способу приготування і може складати від 12 до 30 МПа.

Вона наливається між спрямованими планками, розмивається і розгладжується за допомогою поплавка. Загальна механічна міцність досягається тільки через 28 днів. Товщина цементного фундаменту, накладеного на теплову або акустичну ізоляцію, повинна бути не менше 3,5-4 см.

Бетонна стяжка

До її складу входять пісок, гравій, цемент. Бетонний розчин використовується найчастіше, коли потрібно шар з більш високою несучою здатністю і товщиною, ніж цементна база. Бетонний фундамент має щільну або напівсуху консистенцію. Останній тип має більш високу міцність на стиск (35 МПа), і меншу усадка під час сушіння.

Ангідридна стяжка

Ангідридні стяжки довговічні і стійкі до змін температури, вони не руйнуються і не стискаються. Ось чому вони відмінно працюють на теплих підлогах. Розчин ангідриту легко лити, бо він має гладку консистенцію - завдяки цьому він усуває нерівності і створює таку рівну підлогу, що вам не потрібно перевіряти її.

Єдиним недоліком є ​​відсутність опору волозі - вона використовується тільки в сухих приміщеннях. Ангідридні суміші можуть використовуватися для товщини від 2 до 10 см.

Бетонна стяжка підлоги

Типи стяжок підлоги:

  • Ангідрид - еластичний, з самовирівнюючими властивостями. Підходить для теплого полу. Ви можете зробити товщину від 2 до 10 см
  • Традиційний цемент - міцний, водостійкий, не надто гнучкий. Ви можете зробити підлогу товщиною до 8-10 см. Зазвичай вимагає зміцнення за допомогою армуючої сітки.
  • Швидкотвердіючий цемент - після установки досягає повної міцності набагато швидше, ніж звичайний цементний розчин.
  • Самовирівнююча суміш - вам не потрібно стежити за тим, щоб поверхня досягла потрібного рівня. Ви можете зробити підлогу товщиною від 2 до 30 мм.
  • Самовирівнювання на складних підкладках - крім всіх переваг звичайних самовирівнюючих мас, вони придатні для укладання на старі, слабкі і навіть тендітні підкладки. Вони відмінно працюють на дерев'яних підлогах, з підігрівом і ізоляцією або полістиролу.

Для того, щоб стяжка підлоги були виконана правильно і служила довго, зверніться до професіоналів. Компанія «КУБ «МОНОЛІТ» виконає стяжку підлоги в Рівному та області будь-якої складності в короткий термін.

Переглядів: 7241

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.