Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (16754)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2049)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2027)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1718)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1711)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1698)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1699)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1672)

Ванільне морозиво з пармезаном (1637)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1661)

Закуска із запечених баклажанів (1629)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1628)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1586)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1581)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1600)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1595)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1498)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1476)

Баклажан-кебаб в духовці (1471)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1458)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
На що звертати увагу при виборі електрокардіографа
19:20 16.03.2023

На що звертати увагу при виборі електрокардіографа

Електрокардіографи та дефібрилятор купити сучасне медичне обладнання, яке використовується для діагностики та лікування захворювань серцево-судинної системи. У цій статті ми розповімо про те, на що потрібно звернути увагу при виборі електрокардіографа, а також надати огляд дефібриляторів, які пропонує сайт https://casada.ua/defibrillyatory.

Електрокардіографи – це медичні прилади, які використовуються для реєстрації електричних імпульсів, що виникають у серці під час роботи. Ці імпульси записуються на папері у вигляді кривої, що відображає роботу серця та дозволяє діагностувати наявність або відсутність патологій. При виборі електрокардіограф необхідно звертати увагу на кілька факторів. По-перше, це точність та надійність приладу. Він повинен давати чіткі та точні результати, які можна використовувати для встановлення діагнозу та вибору методів лікування. По-друге, це зручність використання. Електрокардіограф повинен бути простий в експлуатації та мати інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

По-третє, це доступність та вартість. Вибираючи електрокардіограф, необхідно враховувати його вартість та наявність сервісної підтримки. Сайт https://casada.ua/defibrillyatory пропонує широкий вибір дефібриляторів від провідних виробників. Дефібрилятор – це пристрій, який використовується для відновлення нормального серцевого ритму при життєзагрозних станах, таких як зупинка серця або фібриляція передсердь. Він діє шляхом видачі електричного імпульсу на серце, що дозволяє відновити його роботу.

В асортименті сайту https://casada.ua/defibrillyatory можна знайти дефібрилятори різних типів та моделей. Насамперед це портативні дефібрилятори, які можуть використовуватися як у медичних закладах, так і в побуті. Для лікаря приватної практики вибір оптимального електрокардіографа – важке завдання. На ринку цього виду обладнання понад 25 іноземних та вітчизняних виробників, деякі з яких пропонує 10 і більше моделей одноканальних, триканальних, шестиканальних та дванадцятиканальних кардіографів.

Як правило, вибір кардіографа ґрунтується на власному досвіді та думці колег на основі знань, накопичених за останні 10-15 років. Що в цьому випадку спадає на думку в першу чергу? Відомі європейські та японські бренди. Однак, купуючи такі бренди, Ви купуєте моделі, розроблені кілька років тому. Звичайно, в ціні такого ЕКГ апарату закладено вартість «розкручування» бренду та високу вартість робочої сили в цих країнах.

Пропозиції на ринку В останні роки на наш ринок кардіографів стрімко вийшли корейські виробники, а ще більш стрімко та масово виходять китайські виробники. Останні характеризуються мінімумом витрат на «розкручування» та відомою вартістю робочої сили в Китаї. Якщо відкинути упередження, що ще іноді збереглися, про якість китайських товарів, то можна стверджувати, що при виборі кардіографа не обійтися без розгляду китайських ЕКГ апаратів.

На нашому сайті представлені електрокардіографи китайських та японських виробників, останні, як японської, так і китайської збірки. Ознайомившись із цими кардіографами, які перекривають весь діапазон у співвідношенні ціна-функції-якість, Ви зможете вибрати та купити кардіограф, що оптимально відповідає Вашим потребам. Для великого медичного закладу найкращим варіантом стане обладнання стаціонарного типу, яке відрізняється різноманітним спектром допоміжних можливостей, як массажер для ніг або УЗД апарати. Для роботи лікарів швидкої допомоги найкраще підійде переносний електрокардіограф. Найважливішим параметром під час роботи з апаратом ЕКГ вважається кількість внутрішньої пам'яті. Від кількості пам'яті залежить, який обсяг інформації зможе зберегти прилад. Також вагомою перевагою є можливість приєднання обладнання до персонального комп'ютера за допомогою Bluetooth чи USB. Наявність даної опції дозволить зберегти, подивитися, зберегти, проаналізувати та передати результати обстеження пацієнта по телекомунікаційним каналам. При виборі клавіатури найкраще віддавати перевагу моделям плівкового типу, оскільки в порівнянні з кнопковою версією вона менш схильна до пошкоджень і попадання бруду. Найбільш сучасною модифікацією є цифровий електрокардіограф, що відрізняється різноманітним функціоналом, що дозволить: побудувати висновок згідно з отриманими результатами ЕКГ; проводити постійне спостереження ритму серця із можливістю запису; автоматично вмикати допоміжні функції у разі виявлення патологій серця; надати можливість віддаленого контролю над станом пацієнта.

Переглядів: 5408

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2023    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.